Şimdi Ara

Törör örgütlerinin korkulu rüyası yerli NEB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'nin ilk yerli Nüfuz Edici Bombası (NEB), güvenlik güçlerimiz tarafından terörle mücadelede etkin bir şekilde kullanılıyor.
    Milli savunma sanayisinde yerli imkanlarla geliştirilen etkili mühimmatlardan biri de Nüfuz Edici Bomba (NEB).

Nüfuz Edici Bomba (NEB), yer üstü ve yer altındaki hedeflere karşı kullanılmak üzere tasarlanan, Ardışık Delici Harp Başlığı teknolojisine sahip, Türkiye’de geliştirilen ilk beton delici mühimmat olma özelliğini taşıyor. Teröristlerin korkulu rüyası olan bomba, Türkiye'nin en büyük çukur imlalı harp başlığına sahip.

Yer altı ve yer üstü hedefler için kullanılabilen bomba, barajlar, köprüler, binalar veya endüstriyel tesisler gibi kritik noktaların imhası konusunda etkili.

Özellikler

Boy: 2600 mm

En Büyük Çap: 457.2 mm

Ağırlık: 870 kg

Patlayıcı Tipi Ön Delici : PBX-110

Ana Delici : PBX-109

Tapa Ön Delici : ONUR-1 MOD 4

Ana Delici: FMU-152 A/B

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 'Türkiye'de üretilen ilk beton delici mühimmat olan, Nüfuz Edici Bomba (NEB), terörle mücadelede etkin olarak kullanılıyor.'

http://ekonomi.haber7.com/turkiye-ekonomisi/haber/2252646-toror-orgutlerinin-korkulu-ruyasi-yerli-neb

• Yapılan bu silahlarımızı bombalarımızı Açılım süreci denilen alçak süreçte kullanmıyorduk ta ki bu örgütlerin kökünü kazıma kararı alana kadar. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın hatası büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

Yapılan bu silahlarımızı bombalarımızı Açılım süreci denilen alçak süreçte kullanmıyorduk ta ki bu örgütlerin kökünü kazıma kararı alana kadar. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın hatası büyük.

Kandırıldı o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef öyle bir açıklama yaptı. Ama bu bizim gördüğümüzden çok daha komplike bi durum. Cumhurbaşkanımızla ABD arasında oynanan bir satranç gibi. Başta kalabilmek için ABD'nin çıkarları doğrultusunda hareket ettiği doğrudur. Ama şu an anti-emperyalist bir tutum sergiliyor.
  • Her seçim ve referandum öncesi bomba ve füze yapıyoruz, iha ve yerli otomobilde ilerleme oluyor.

Sıkmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Her seçim ve referandum öncesi bomba ve füze yapıyoruz, iha ve yerli otomobilde ilerleme oluyor.

Sıkmadı mı?

Bu daha önce yapılan bir bomba zaten haberini görünce paylaşmak istedim.Güzel bir gelişme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Her seçim ve referandum öncesi bomba ve füze yapıyoruz, iha ve yerli otomobilde ilerleme oluyor.

Sıkmadı mı?

Bi de Batman'da petrol bulunuyor, onu unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falcon-61

quote:

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

Yapılan bu silahlarımızı bombalarımızı Açılım süreci denilen alçak süreçte kullanmıyorduk ta ki bu örgütlerin kökünü kazıma kararı alana kadar. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın hatası büyük.

Kandırıldı o.

Senin resimdeki silahın anlamı ne
  • CHP bunu da anayasa mahkemesine götürüp itiraz eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.