Bildirim
TornadQ'dan İbret Aldım ve Poşeti Taktım [VİDEOLU]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
olmamış
_____________________________ -
_____________________________ < Bu ileti DH Premium kullanıcısı tarafından atıldı > -
hiç yapmasan daha iyi olurdu rezil olmuşsun
olmamış be _____________________________ -
Daha izlemedim ama 
Bu sefer DH reklamı var. Bu kurtardı seni. Evet diyorum. _____________________________
SSS[/link] || Forum Kuralları || Kültür ve Bilim Bölümü Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz -
kardeş öyle yapmayacan bak kolonyayı poşete dök çakmağın çok fantastik onunla yak
ben hayır diyorum _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TornadQ
kardeş öyle yapmayacan bak kolonyayı poşete dök çakmağın çok fantastik onunla yak
O Değilde senin yüzün ne alemde
_____________________________ < Bu ileti DH Premium kullanıcısı tarafından atıldı > -
Videoya yanlış nick yazmışın
_____________________________ İzlediğim IMDb 250 Filmi~İzlediğim Filmlerin Tümü(IMDb List)~İzlediğim Animeler~Okuduğum Mangalar
Nightwish FAN CLUB
Skillet FAN CLUBBu imza kısayol olarak kullanılmaktadır. -
Olmamış. BİM poşeti nerde? _____________________________
Walk on, walk on, with hope in your heart and You'll never walk alone! -
Kendin ol kendin berbat olmuş _____________________________
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi,
seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz
vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
-
"Ben Konu Dışı'ndan Metropol" demişsin de sen MonoPol'sun.
Adam beynini de yakmış beyler._____________________________ -
Nick : ~MonoPoL~
Video : ~MetroPoL~_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: kontratak
Adam beynini de yakmış beyler.
bak bu daha komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Definitely Not Blitzcrank -- 20 Mayıs 2011; 20:49:49 >_____________________________ Sezon 1 Bronz || Sezon 2 Altın || Sezon 3 Elmas || Sezon 4 Elmas || Sezon 5 Platin
-
ADAM ÖZENTİ BEYLER
quote:
Orijinalden alıntı: kontratak
Adam beynini de yakmış beyler.
adam fake.
Einstein mod off._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL
Video zaten berbat. Bir de şu üyeliğin fakei olduğun ortaya çıkmış. UBER ULTRA EPIC FAIL
http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=799727
helal ya
abisi işte onun anlayışına göre esas hesabı ünlensin diye düşünmüş cocuk aklıyla

_____________________________ Sezon 1 Bronz || Sezon 2 Altın || Sezon 3 Elmas || Sezon 4 Elmas || Sezon 5 Platin
Benzer içerikler
- çikolatalı puro
- djarum black migros
- kuşlar için antibiyotik isimleri
- su bayiliği açmak yorumları
- en iyi kakaolu fındık kreması markaları
- deprem ağı izleniyor ne demek
- p**** video
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler