Şimdi Ara

Torku ve Ürünleri(Glikoz Şurubu: Lezzet mi Sağlık mı?) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
3
Favori
21.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

sırf konya firması diye antipatim var

Öyle düşünmeyin gerçek bir çiftçi kooperatifi markası torku,desteklemek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torkuyu severek tüketiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

sırf konya firması diye antipatim var

Öyle düşünmeyin gerçek bir çiftçi kooperatifi markası torku,desteklemek lazım

normalde bu şekil şeylerin hepsini desteklemek isterim ama işte konya deyince tüylerim diken diken oluyor..

dipnot: baba tarafım konyalı (4 halam)..benim ideolojim ile aşırı tersler ve beni çok sevmezler.. çok konyalı da tanıdım onlar vasıtası ile... antipatim malesef ondandır..

tüm konyalılara mal etmek istemem

• torkuyu tavsiye ederim arkadaşlar çikolataları çok iyi
  • Konya'nin pancar sekeri Kutahya sekerine oranla kalitesizmis.
    Bilenler soyluyor.

• Kesinlikle satış ağını çok genişletmeli.Şuan ürünlerini bulmak sıkıntı olabiliyor.Birde akıllarda çok iyi bir marka algısı bırakmalı.Kesinlikle tvlerde olsun her yerde reklamları olmalı.Eğer bu kalite devam eder ve doğru adım atarlarsa eti ve ülker ikilisi yanında 3. oyuncu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

eti gibi kaliteliyse tadılır

kucuk bir anlatim bozuklugu olmus.torku et de uretecek yakinda.(torkunun urettigi et)eti gibi kaliteliyse tadilir hani et urunleri cikmis da tatmissiniz gibi olmus ben oyle anladim en azindan ama siz eskisehir firmasi olan eti'den bahsediyorsunuz.kalite konusunda sorun yok ama damak tadi kisiye gore degisir %100 begeneceksiniz diyemem.burada zaten uretim kalitesinden daha cok bahsediliyor ama yedim guzel diyen de cok.bulursaniz deneyin cikolata urunlerinin fiyatlari hesapli.

et ve et ürünleri çıkalı 1 ay oluyor.. Fabrikasında çalışmanın artısı sanırım. Güzeldir tavsiye ederim.

gittigim marketlere geldiyse benden kacmaz o zaman bir dahaki sefere cunku et urunlerine ozel ilgim vardir illa ki bakarim her gidisimde.kalitesinden suphem yok da fiyatlarini merak ettim.

12 yıldır bu kuruluş da çalışıyorum, babam 27 yıl çalıştı. Bütün ürünlerini gönül rahatlığı ile rahatlıkla yiyebilirsiniz. Ucuza kaçmak yok büyük bölümünde gelişme aşamasında çok zarar etti. Ama vazgeçmedi. Konyada mısınız bilmiyorum ama diğer şehirlere ulaşması ilk etapta zaman alıcak alt yapıyı tam oturtamadık. Hızlı bir şekilde ilerliyoruz.

evet konyadayim ama cokofest karamelli, antep fistikli adese'ye daha yeni gelmis kasa okumadi hatta iceride bilgisayara girdiler kodu.millet bir senedir frambuazlisini yiyormus ist'te.yerinde daha pahali olurmus hesabi yerinde daha zor bulunuyor torku ya da baska marketlerle anlasmis ben gidemiyorum real gibi uzak olanlara.koca konyada filtre kahve de bulamiyorum zaten market gezerken aklimda olsun torku urunlerine dikkat edeyim.bodrumda kucucuk dia'da bile jacobs filtre kahve vardi kim tasiyacak dedim pismanim.

Konya şekere yakınsanız karşısında ki satış ofisinden istediğiniz ürünü temin edebilirsiniz. 0332 323 73 25 arayıp aklınızda ki ürünleri ve fiyatlarını sorabilirsiniz. Ofise gelince de Konya Şeker ikizler yönlendirdi selamı var dersiniz. :) Yardımcı olurlar her türlü.

Hocam eleman alımları yokmu bu aralar hiç? Birde siz hangi bölümdesiniz?

0332 221 47 02 sadettin bey iş başvurusu ile ilgili görüşebilirsiniz direk hattıdır.

• Torku Banada Nutellayi dover.

• No1 isimli çikolatayı yedim hayran kaldım bundan sonra torku almaya çalışıcam

• Gecen biskuvisini aldım acayip guzeldi, gofretlere de el atıcam

• istanbulda okuduğum lisenin kantininde ürünlerin %85 i torku ürünleri gerçekten kaliteli,güzel hakkını vermek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qNothing

Konya'nin pancar sekeri Kutahya sekerine oranla kalitesizmis.
    Bilenler soyluyor.

asparagas olabilir hocam ya da bir hedede kutahya seker daha iyidir teknik terimlerini bilmiyorum falan asidi mesela atiyorum ama uretim kalitesi olarak dedigim gibi avrupa birligi hibeleriyle sulama olayi tamamen degisti damla sulamaya gectiler yine uretimle alakali degisiklikler olmustur bizim anladigimiz manada kalite dusuklugu yoktur bence.

http://www.haberkonya.com/konya-sekere-buyuk-kalite-onuru-7833h.htm

http://www.konyaseker.com.tr/konya_sekere_kalite_odulu

biri 2008 digeri 2010 haberi bu oduller farkli sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 15 Mayıs 2014; 10:38:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qNothing

Konya'nin pancar sekeri Kutahya sekerine oranla kalitesizmis.
    Bilenler soyluyor.

asparagas olabilir hocam ya da bir hedede kutahya seker daha iyidir teknik terimlerini bilmiyorum falan asidi mesela atiyorum ama uretim kalitesi olarak dedigim gibi avrupa birligi hibeleriyle sulama olayi tamamen degisti damla sulamaya gectiler yine uretimle alakali degisiklikler olmustur bizim anladigimiz manada kalite dusuklugu yoktur bence.

http://www.haberkonya.com/konya-sekere-buyuk-kalite-onuru-7833h.htm

http://www.konyaseker.com.tr/konya_sekere_kalite_odulu

biri 2008 digeri 2010 haberi bu oduller farkli sanirim.

Kütahyanın eti kemiği ne ki, Fabrika bakım olarak dökülüyor. Ben türkiye de ki bütün şeker fabrikalarını gezmiş birisiyim. Kütahya inanılmaz bakımsız bir fabrikadır. Ayrıca içtiğiniz yediğiniz asitli içeceklerin dondurmaların hepsinin sıvı şekerini toz şekerini bizden temin ediyor. Eti ülker bile.

• Küp şekerini severiz

• Hep görürdüm ama almak hiç kısmet olmadı. Gidip alıcam şimdi marketten.
  • birinci olay insalar konya seker diye duyunca kulustur kucuk bir fabrika dusunuyor galiba ki alakasi yok daha onceki mesajimda gosterdim odul filan aliyor tr'nin en buyuk 44. sirketiymis 2012 verilerine gore.ikinci ve onemli olay biz burada diyoruz torku soyle guzel boyle guzel diye ama pm'ler aliyorum bulamiyoruz diyorlar istanbul bile var iclerinde.yani esas sorun bulup da deneyebilmek.internet satis magazasi acardim ben torkunun yerinde olsam.
  • Eti ve Ülker'e büyük bir rakip geldi sanırım,daha hiç denemedim ürünlerini...
  • Konyada torkunun fabrikasının yanindan geçerken gelen o koku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gofretlerinde glikoz şurubu oldugunu okudum bir sözlükte, imkanı olan bir arkadaş gofretlerinin içeriğine bir bakabilir mi ?
  • konu konya seker fabrikasina dogru kayiyor ucuncu sayfadan sonra yine baslik degistirtmeyin bana. konya seker tr'nin en buyuk sirketlerinden biri hani desek ne diyecez.konumuz torku.bulabiliyor musunuz hangi markette semtte var deneyen dekgelen goruslerini yazarsa cok faydali bir konu olur inancindayim cunku denemeli misiniz guzel mi acaba degil artik mevzu bu kadar kisi begendigine gore ama bulmak bir sorun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.