Şimdi Ara

Toptan Ülker Link nerden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ülker çilekli link bağımlısıyım :D toptan olarak nerden alabilirim bunu, böyle çok pahalıya geliyor

• buyur kardeş link:www.toptanulker.com
  • troll olmaya mı çalışıyorsun lan bebe. daha 2 tane mesajı var burda espri yapmaya calısıyo.
  • metro tarzı yerlerde satılıyor diye biliyorum.Yada bimden tek tek al aynı hesap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

Arkadaşlar ülker çilekli link bağımlısıyım :D toptan olarak nerden alabilirim bunu, böyle çok pahalıya geliyor

Istanbuldaysan cevizlibağda fabrika satış mağazası var ülkerin. Marketlere göre çok ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro gross marketten.

• hocam benim istediğim, marketler kaça alıyorsa ben de o fiyata almak istiyorum. Bu derece ucuz mu sizce orası?

@jobsreyiz

dostum oralarda yine karını koyuyorlar üstlerine, ben direk market fiyatını istiyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ülker Peki nerden bulurum?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Etrafında market bakkal falan varsa onu takip et haftada 2 sefer falan satış elemanları gelir araçlarıyla. Geldiği zaman böyle böyle rica edersen yardımcı olurlar.
  • Boyacılara sormak lazım.
  • Toptan alabilirsin

• bende araştırmıştım bi ara 12liydi galiba 6tl demişti yanlış hatırlamıyosam. . .
  • quote:

troll olmaya mı çalışıyorsun lan bebe. daha 2 tane mesajı var burda espri yapmaya calısıyo.

200 mesajla sen bi espri yap da gülelim... bu nasıl bi mantıktır ya...
  • çeşitli toptancılardan alabilirsin tanesi 37 krş
    mega center bayrampaşa
    yada bulunduğun yerde toptancı varmı diye arat mutlaka vardır.
  • quote:

hocam benim istediğim, marketler kaça alıyorsa ben de o fiyata almak istiyorum. Bu derece ucuz mu sizce orası?

@jobsreyiz

dostum oralarda yine karını koyuyorlar üstlerine, ben direk market fiyatını istiyorum :D

Marketlerle aynı fiyat mı bilmiyorum ama marketlere göre çok daha ucuz alabilirsin dediğim gibi fabrika satış mağazası sadece ülker ürünü satılıyor.

• market fiyatına alman için gıda firması, market vs olup ulkerin bir plasiyeriyle anlaşman gerekiyor. vergi levhası olmayan hiçbir dükkana ya da şahsa market fiyatına satış yapmazlar. alabileceğin en uygun yer Metro gibi toptan satış yapan büyük marketlerdir.
  • bende bimdeki meyveli sodayı toptan almak istiyorum. Karlıdağ olması lazım adı.
  • poşetçay kullanıcısına yanıt
    hocam zaten normal bakkal fiyatı o :D kandırmışlar seni :P
  • nerdesin sen ikitellide bakkalım çok önemliyse ayırtıyım gel al valla :D

• Yıldız Holding

Yıldız Holding Genel Müdürlüğü Kısıklı Mah. Ferah Cad. No:1 Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul

0 (216) 524 29 00 (212) 567 15 67 (pbx)
  • quote:

Arkadaşlar ülker çilekli link bağımlısıyım :D toptan olarak nerden alabilirim bunu, böyle çok pahalıya geliyor

Bana Güvenebilirsin.Ülkertde Çalışıyorum.Bizim Market veya Ülker Shopdan Alabilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.