Şimdi Ara

TOPLU TAŞIYAMA(MA) REZALETİ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞİMDİ BU ÜLKEDE MAALESEF İŞLER DÜZGÜN GİTMİYOR!

TOPLU TAŞIMA KULLANIN DİYORUZ AMA BU HABER ŞAKA GİBİ

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20960375.asp

Avcılar-Beylikdüzü hattındaki metrobüs çalışmasında kaza yaşandı. Saçla kapatılan boşluğun çökmesi ile bir anda onlarca yolcu kendini çukurun içerisinde buldu. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.Dün akşam saatlerinde yaşanan olay Avcılar metrobüs son durağının olduğu bölgede meydana geldi. Hat çalışmaları nedeniyle ana durak kapatılınca onun yerine aktarma durağı yapıldı ve bu duraktan E-5'e bir üst geçitle bağlantı kuruldu.

Çalışmalar devam ederken bir çukurun üzeri saç levha ile kapatıldı ve yolcular bu saç levhanın üzerinden geçmeye başladılar. Ancak saç levha bir anda çökünce yolcular kendisini çukurun içerisinde buldu.

Büyük paniğin yaşandığı olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 11 Temmuz 2012; 13:14:06 >

• Ankara'da zaten toplu taşıma den şey birkaç otobüsten ibaret onu geçtim ama,Ankara'da kaldırımda bile yürüyemiyoruz.
    Bir kaç hafta önce kaldırımda yürümeye çalışan vatandaşın sonu;
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25360507/
  • hamdolsun bunada şükür
  • karayollarının hiçbir suçu yoktur elhamdürüllah
  • Metrobüs insanları kandırma, günü kurtarmadan başka bi şey değil.

Metrobüs çalışması ilk başladıgı zaman, metro çalışması yapılsa şimdi yarısı bitmişti.

Avcılarda oturuyorum, eskiden 10 dakkada eve giderken şimdi 1 saate zor gidiyorum.
  • Bu toplu tasima nerede var acaba merak icersindeyim varmi iste burda toplu tasima layikiyla yapiliyo dediginiz yer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yüzden yoldaki hiçbir rögar kapağına saç kaplamaya basmam. zaten sırf bu yüzden kaldırımda koluma motor çarptı.

gerçi basmasan bile yol çöküp ölebiliyorsun. geçenlerde işe giderken kaldırımın çökmesi sonucu ölen insan gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

Bu toplu tasima nerede var acaba merak icersindeyim varmi iste burda toplu tasima layikiyla yapiliyo dediginiz yer?

Yapılamayan ya da yapılabilen yer neresi bilmiyorum

Ama bu şehirde yapılamıyor görüyorsunuz

Ya şurada ölen olsaydı hesabı nasıl verilecekti?

Ümraniye gibi Türkiyenin en büyük ilçelerinden birisindeyim

Metro yok;

Metrobüs yok;

Tramvay yok;

30 senelik Ikaruslar var

Bence yapılamıyor!
  • o metrobüs durağı zaten yap boz yap boz folloş oldu
  • en az 3 çocuk yapın çoğalın tavsiyesi yapanlar, bu problemleri de inşallah çözmeyi akıl ederler bir gün .
  • Yazın yazın siz...Az sonra malum şahıslar gelip sizin defterinizi dürer...
  • quote:

Bu toplu tasima nerede var acaba merak icersindeyim varmi iste burda toplu tasima layikiyla yapiliyo dediginiz yer?

4.Leventte hiçbir sıkıntı yok, metro var, karşıya geçiş kolay, otobüs sıklığı gayet güzel.metrobüs yakın..tek sıkıntı çoğu hattın geçiş güzegahı üzerinde bulunmasından dolayı otobüsler kalabalık oluyor sabah-akşam, son duraktan binmek daha başka oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Metro yok;

Metrobüs yok;

Tramvay yok;

30 senelik Ikaruslar var

Bence yapılamıyor!

Ben yapiliyorda demedim zaten muhalefet olmak degil amacim kuru kuruya bence mantikli olan yapilabilen bir yeri bulmak inceleme yapip karsilastirmak

Anlatmaya calistigim atiyorum 100 kisilik bi otobuse 100 kisi bindiginde balik istifi tasiniyoruz denmesin veya otobus doluyken binilmeye calisilmasin bu genel bi sorun binen adam yeter yolcu alinmasin der binmeye calisan adam bidahakini beklemeyim der

• İyi de bunun için de arkadan boş veya yarı boş bir aracın makul bir sürede gelmesi veya geleceğinden emin olunması gerekir...
    Arkadan gelecek araç dolu ise veya çok geç gelecekse ve vatandaş da bunu biliyorsa tabii ki bulduğu araca binmek için saldıracaktır...
  • saç bilmem kaç tonluk otobüsün ağırlığına dayanmamış efendim ilgili idari bilimlerin kusuru yok. suç saçın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

İyi de bunun için de arkadan boş veya yarı boş bir aracın makul bir sürede gelmesi veya geleceğinden emin olunması gerekir...
    Arkadan gelecek araç dolu ise veya çok geç gelecekse ve vatandaş da bunu biliyorsa tabii ki bulduğu araca binmek için saldıracaktır...

E is giris ve cikis saatlerinde ulkemizde ne trafik nede otobus bos olur bunu herkez cok iyi biliyor eve 20 dk gec gdnce kimse olmuyor veya sikisik gdince insanlar cuzzi miktarlarda paraya taksi veya otomobil konforu istiyor konuda burada sikintiya griyor maalesef

• istanbul felç. olan yine fakire oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

saç bilmem kaç tonluk otobüsün ağırlığına dayanmamış efendim ilgili idari bilimlerin kusuru yok. suç saçın.

En kolayı...
  • İnsanlara eziyet etmesini seviyorlar.5-6 sene oldu şu metrobüs yapılmaya başlanalı bu süre içinde adam olsalardı havaray yapabilirlerdi metrobüs yerine,bu metrobüslere harcanan paralara yazık oldu raylı sistem tek çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 11 Temmuz 2012; 17:10:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Metro yok;

Metrobüs yok;

Tramvay yok;

30 senelik Ikaruslar var

Bence yapılamıyor!

Ben yapiliyorda demedim zaten muhalefet olmak degil amacim kuru kuruya bence mantikli olan yapilabilen bir yeri bulmak inceleme yapip karsilastirmak

Anlatmaya calistigim atiyorum 100 kisilik bi otobuse 100 kisi bindiginde balik istifi tasiniyoruz denmesin veya otobus doluyken binilmeye calisilmasin bu genel bi sorun binen adam yeter yolcu alinmasin der binmeye calisan adam bidahakini beklemeyim der

Kusura bakmayın ama biz çok çok gerideyiz

Moskova metrosu örneğin;

gördüğümüz üzre 1931 yılında inşası başlamış

1935 yılında faal duruma geçmiş

Eğer baz almamız gerekiyor ise bunu baz aldığımızda metro tamamlanalı 77 yıl geçmiş e benim güzel İstanbulum halen öksüz!

Ben halen külüstür otobüslere biniyorum!

Şu resime bir bakınız

Bu resim Moskova metrosuna aittir müze falan değil

Moskova Metrosu Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'da bulunan dünyanın en eski ve büyük metrolarından biridir.

Metronun yapımı devrin komünist işçileri ve komsomol denilen gençlik kolları tarafından sürdürülmüştür. Tarih dokusu ve sanat içerikli yapısı ile turistlerin ilgisini çeken metronun yeni yerleşim bölgeleri için ilave inşaatları halen devam etmektedir.

Josef Stalin tarafından 1931'de inşaası başlatılan Moskova Metrosu, günümüzde büyüklük bakımından New York, Paris veya Londra metroları ile karşılaştırılsa da iç mimari ve dekorasyon bakımından dünyanın en güzel metrosu olduğu herkes tarafından kabul edilmektedir. Moskova Metrosu kuşkusuz dünyanın en çok yolcu taşıyan metrosudur. Herbiri sanat harikası olarak kabul edilen 182 istasyonda hergün yaklaşık 9.2 milyon kadar kişi yolculuk etmektedir. Moskova Metrosu devlet tarafından işletilmektedir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.