Şimdi Ara

Toplu Pack Alımı ve Açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık olarak 1 ay önce başladım oyuna rogue ağırlıklı tüm heroları oynamaya çalışıyorum. Rankedda 14 e kadar ilerledim, çok fazla zaman ayırma şansı bulamasamda oyunu beğendim. Geçtiğim ay performanstan ötürü şirketimde 150 TL itunes hediye kartı geldi bununla yaklaşık olarak 55 pack alınabiliyor, alıp almama konusunda kararsız kaldım daha önce pack satın alıp açanlardan fikir almak istiyorum. Youtube'da birkaç 40 pack açılımı ile video izledim minimum 3 legendery çıktığını gördüm 6 tane çıkaranda olmuş, 10 packden 3 legenderyde çıkaran olmuş. Şans işi olduğu söyleniyor ama pişman olmaktan korkuyorum. Fikir alışverişinde bulunmak istedim.

Bu arada oyunu iPad ve bilgisayarda oynuyorum ama pack alım ve açım işlemini IPad de gerçekleştirmeyi planlıyorum. IPad de ekran video kaydetme programı bilmiyorum Store'de baktığımda ordada bulamadım ücretli olsa bile pack açımını videoya kaydetmek ve paylaşmak istiyorum forumda fikir alışverişi olsun diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben şimdiye kadar 3 kez 40 lı paket aldım ve açtım yaklaşık 1 ay arayla.

İlk açtığım ay sadece Malygos gelmişti legendary olarak. Sonraki ay 3 Illidan, Black Knight ve Nozdormu gelmişti. Son açtığımdaysa Lorewalker Cho geldi. Yani 40 paketten 1 legendary düştüğüde oluyor, 3 düştüğüde oluyor. En az 3 legendary gelecek diye almayı düşünüyorsan pek tavsiye etmem.

Legendary kartlardan ziyade çok fazla epic, common kartlar çıkıyor. Eğer oynamayı düşündüğün 2 - 3 classı seçip, diğerlerine gelen kartları disenchant edersen genellikle 1 legendary yapacak kadar dust birikiyor. Ben 3 kez aldım, hiç pişman olmadım, hatta aldıktan sonra hemen 40 daha almayı düşündüm her seferinde

Paketleri iPad de alıp açma işini bilgisayarda yapabilirsin, o şekilde kaydetmen daha kolay olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Ben şimdiye kadar 3 kez 40 lı paket aldım ve açtım yaklaşık 1 ay arayla.

İlk açtığım ay sadece Malygos gelmişti legendary olarak. Sonraki ay 3 Illidan, Black Knight ve Nozdormu gelmişti. Son açtığımdaysa Lorewalker Cho geldi. Yani 40 paketten 1 legendary düştüğüde oluyor, 3 düştüğüde oluyor. En az 3 legendary gelecek diye almayı düşünüyorsan pek tavsiye etmem.

Legendary kartlardan ziyade çok fazla epic, common kartlar çıkıyor. Eğer oynamayı düşündüğün 2 - 3 classı seçip, diğerlerine gelen kartları disenchant edersen genellikle 1 legendary yapacak kadar dust birikiyor. Ben 3 kez aldım, hiç pişman olmadım, hatta aldıktan sonra hemen 40 daha almayı düşündüm her seferinde

Paketleri iPad de alıp açma işini bilgisayarda yapabilirsin, o şekilde kaydetmen daha kolay olur.

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim ilk etapta sağlam bir rogue deck yapmayı planlıyorum dediğiniz gibi tamamen şans işi ben bu konuda Ipade daha çok güveniyorum çünkü arenadan gelen decklerde legendery kart düşürmüşlüğüm var bilgisayarda pack açtığımda çok istediğim kartlar gelmiyor hepi topu açtığım deck sayısı 10 falandır ama neyse şans bakalım IPad için uygulama bulamaz isem bilgisayarda açarım. Bu arada birşey daha sormak istiyorum. Hangi Hero ile kaç maç oynadığıma istatistiklerim ulaşabileceğim bir yer yada site var mı?

• Sadece kazandığın oyunları sayıyor, oda bütün heroları kapsıyor. Kaybettiğin, toplam oynadığın, hangi heroyla kaç maç yaptığın gibi istatistikleri görebileceğin yer yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Sadece kazandığın oyunları sayıyor, oda bütün heroları kapsıyor. Kaybettiğin, toplam oynadığın, hangi heroyla kaç maç yaptığın gibi istatistikleri görebileceğin yer yok.

Anladım çok aradım bulamamıştım önceden World of Tanks oynuyordum ordan bir istatistik psikopatlığı bulaştı bana her oyunda veya hayatta herşeyi istatistiksel açıdan görmek istiyorum. Ama olmaması daha iyi bence çünkü böyle ayrıntıların olmaması gereken sade bir oyun kafamızda çok yer işgal etmemesinin en büyük sebeplerinden biride budur belki verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Iyi forumlar bol şanslı oyunlar.

• Ben bi sefer 15 diğer sefer de 7 paket satın aldım 1 tane bile çıkmadı legendary beklentisine girme tam tersi legendary çıkarsa ekstrası olsun senin için paketler.

• Packlari dolarla mı alıyorsunuz ? bende sadece euro ile alma seçeneği var, nasıl dolarla alabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmoPlayer

Packlari dolarla mı alıyorsunuz ? bende sadece euro ile alma seçeneği var, nasıl dolarla alabilirim ?

Ben TL karşılığı Apple Storedan alıcam.

• ipadde video'ya cekemezsin.. ama packleri ipadden alip sonra pcden acabilirsin.... sonuclari merakla bekliyoruz dostum
  • bende alıcam 40 lı paket
  • Arkadaşlar bugün iş yerinde 150 TL ilk daha Apple Store hediye kartı gelince dayanamayıp yolda gelirken 3 tane 40 lık pack toplamda 120 pack aldım ve sonuçları ekliyorum. Çok memnun sayılmasamda istediğim shaman rogue ve hunter decklerini oluşturdum. Murloc legendary Murdoch tamamlandığında geldi leeroy'u toplamda gelen 1850 toz ile ben craftladım. Onun haricinde çıkan legendary kartlar gördüğünüz gibi çok sayıda epic ve gold kart düştü fazlalık olan goldları craft edip 1 adet daha legendary kart alıcım ama ne alacağım konusunda karar vermedim henüz. Sonuçların resimlerini ekledim. Oyunda yeni olduğumu ve daha önce en fazla 6-7 pack açtığımın bilgisini vermek isterim. Herkese bol şanslı oyunlar.
     Toplu Pack Alımı ve Açılması Toplu Pack Alımı ve Açılması Toplu Pack Alımı ve Açılması

• Hocam hayırlı olsun öncelikle açtığınız legendarylerin hepsi viable yani suan metada olan legendaryler bence çok da kötü droplar değil tabi epicleri ve rareleri görmeden konuşuyorum iyi desteler oluşturulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bjenige

Arkadaşlar bugün iş yerinde 150 TL ilk daha Apple Store hediye kartı gelince dayanamayıp yolda gelirken 3 tane 40 lık pack toplamda 120 pack aldım ve sonuçları ekliyorum. Çok memnun sayılmasamda istediğim shaman rogue ve hunter decklerini oluşturdum. Murloc legendary Murdoch tamamlandığında geldi leeroy'u toplamda gelen 1850 toz ile ben craftladım. Onun haricinde çıkan legendary kartlar gördüğünüz gibi çok sayıda epic ve gold kart düştü fazlalık olan goldları craft edip 1 adet daha legendary kart alıcım ama ne alacağım konusunda karar vermedim henüz. Sonuçların resimlerini ekledim. Oyunda yeni olduğumu ve daha önce en fazla 6-7 pack açtığımın bilgisini vermek isterim. Herkese bol şanslı oyunlar.
     Toplu Pack Alımı ve Açılması Toplu Pack Alımı ve Açılması Toplu Pack Alımı ve Açılması

Hocam öncelikle hayırlı olsun, çıkan legendaryler kötü değil, bir şey sormak istiyorum 120 deck kaç tl tuttu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MmoPlayer -- 28 Haziran 2014; 2:07:56 >

• 315 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce oyuna başladım 2-3 tane açıyım dedim art arda 2 tane Antonidas çıktı bendeki de böyle şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spread

2 gün önce oyuna başladım 2-3 tane açıyım dedim art arda 2 tane Antonidas çıktı bendeki de böyle şans.

ben oyunu şimdi yükledim.ne tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.