Bildirim
Toplu mail Gonderme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Group Mail Free var
buraya bi bak istersen -
bu var zaten bir kerede 100 tane atabiliyor en fazla -
Php biLiyosan kodLarını veriyim istersen 50000 tanede olsa atıyo tek seferde -
sersefan pm den bi atsana sana zahmet yada kod0160@hotmail.com yollarsan sevinirim. -
bir yeri mi bombalayacaksin yoksa -
üstad sadece kodları inceleyeceğim , niye bir yeri bombalıyayım + zaten elimde spam programı var merak etme (golden m.....) bombalamak isteseydim zaten yapardım. hem mail bomber programlarını sadece google mail bomb yazıp bulabilirsin hemen her şeyi kötüye yormayın.
smile görmemişim
prdn.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cera -- 14 Temmuz 2005, 16:46:13 > -
Zahmet Olmazsa bende group mail için php kodlarını alabilirmiyim kilic_erol@hotmail.com şimdiden sağol -
serserfan kardeş ben de alabilir miyim kodlarını
teşekkürler
zucchini@hotpop.com -
elimde 100000 civarı e mail adresi var satın almak isteyen olursa msn den görüşebiliriz... -
Group mail için php kodlarını bende alabilirmiyim
__ xohen_2005@yahoo.com _____ -
group mail icin php kodlarini bende istiyorum
malisimsek@hotmail.com -
Merhaba
normalde bcc mail listesine en fazla 100 adet adres girilebilir diye biliyorum. Ona göre kontolünüzü gerçekleştirebilirsiniz.
Başarılar, -
AYNI ANDA TUM HOTMAİL KULLANICILARINA YADA YAHOO KULLANICILARINA E-MAİL GONDERMEK MUMKUN -
arkadaşlar uğraşmayın bu firma çok iyi yapıyor bu işi ben kullandım tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X