|
Arkadaslar Kanada'da yasiyorum. Anneme 2400 dolar gibi bir hediye para yollayacagim. Deneme icin 10 dolar yolladim SWIFT'le annemin Garanti dolar hesabina, 5 dolarini masraf almislar. Garanti sitesine yurtdisindan gelen havalelerde azami 190 dolar'a kadar para kesebiliyorlar. Paranin %5'inide bankaya vermek istemiyorum dolar alarak. Transferwire'i buldum alternatif olarak. Net yorumlari ve eksi'ye gore cok guvenli gibi. Ingiliz merkezli bir uluslararasi para yollama sirketi. Her ulkede kendi hesaplari var, siz bulundugunuz ulkeden onlarin o ulkedeki hesabina yatiriyorsunuz, onlarda parayi destinasyon ulkedeki hesaplarindan sizin istediginiz hesaba yatiriyor. Kesintiler cuzzi. Ama buldugum yorumlar eksi'de hep 200 euro'ydu 500 dolardi gibi daha ufak tutarlar ustune konusulmus. Transferwire kullanan var midir ? Varsa 2400 dolar civari bir meblagda sikinti cikabilir mi ? Onun disinda Kuzey Amerika'dan Turkiye'ye SWIFT atarken Turkiye'deki parayi teslim alandan, ozellikle Garanti BBVA ozelinde ne kadar para kesilir biliyor musunuz ? Benim tarafimda, bankam sadece 10 dolar kesiyor, bu sorun degil ama annemin tarafinda 190 dolar kesilmesini istemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkKhan -- 26 Kasım 2020; 23:4:58 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı