Bildirim
Toplantılar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
sorulara verdiğin cevaplar oyuncuların ruh halini etkiliyebilir yada yönetimi kızdırabilir. ama ben çok fazla sallamıyorum takım ayarlarından ayarladım tüm toplantılara yardımcı gidiyor _____________________________ -
Katılmadığında takıma eksisi olabiliyor, katıldığında artısı oluyor.
Oyuncular takımla daha ilgili olmanı isteyebiliyor. Ya da asistan menejerin "Bu takımdan bi cacık olmaz abi. Kaç kere söyledim adama, Sabri'yi oynatıyor hâlâ." şeklinde bir açıklama yaparsa oyuncunun/oyuncularının moroli(eheh) bozulabiliyor.
En doğru diyalog seçimlerini kendin yapabileceğin için ve zaten bunu yapmak çok az zamanını alacağından en iyisi görüşmeleri kendin yapman. Böylece squad harmony de artar/artabilir._____________________________ Herkes eşit olsun dediklerinde onların derdi beceriksizleri iyileştirmek değil, sizi beceriksiz yapmaktı.
Zekânı test etmek için buraya tıkla. -
katılmaz asistanı gönderirsen profil özelliklerinden biri (hatırlamıyorum şimdi hangisi) yerlerde sürünmeye başlıyor belli bir süre sonra _____________________________ |||Dünyada en zor şey, insanın kendini bilmesidir.||| -
-
Profilimizde en üstteki özellikti galiba. Açıkcası FM 2009'da oluyordu o. FM 2010'da varsa da bana denk gelmedi, Arsenal ile üç senelik bir holiday partim olmasına ve bu süreçte tüm basın toplantılarına asistan girmesine rağmen. _____________________________ Herkes eşit olsun dediklerinde onların derdi beceriksizleri iyileştirmek değil, sizi beceriksiz yapmaktı.
Zekânı test etmek için buraya tıkla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Cevaplarınız için Teşekkür ederim... Ben Hepsine katılayım gene de ne olur ne olmaz