Şimdi Ara

Millî eğitimde cimere yapılan başvurular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cimere milli eğitim ile alakalı yapılan başvurular aslında ne durumda olduğumuzu özetliyor

Özellikle velilerin şikayetleri inanılmaz

- öğretmen çok ödev veriyor. Kendi yapması gereken işi bize atıyor 

- öğretmen hiç ödev vermiyor. Onun yüzünden çocuk tabletten kafasını kaldırmıyor 

- öğretmenin arabası çok pis hiç yıkamıyor

- gösterilerde çocuğuma başrol hiç verilmiyor.  

- çocuğum çöpünü yere düşürmüş, öğretmeni kendin al demiş. Benim çocuğum çöpçü mü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 14 Ocak 2026; 16:0:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda üniversite okuyan herkesin annesi ve babası 1970-1980 arası doğumludur. Bu aralıktaki anne babaların çocukları üzerindeki yaptığı eğitim üzerine doğrular veya yanlışlar beni şaşırtmıyor. Çünkü geçiş dönemine denk geldiler ve çoğu şeyi %100 bilmiyorlardı.

Fakat 1990-1996 doğup şimdi ebeveyn olan bireyler beni çok şaşırtıyor. Ellerinde bulunan sınırsız teknoloji ve kaynağa olan güvenç olsa gerek eğitim hakkında her şeyi bildiklerini sanıyorlar, nasıl çocuk yetiştirilir bunda da insan üstü bilgiye ve tecrübeye sahip olduklarına inanıyorlar.

Yani arkadaş ben sabah 5 dk instagrama girdiğimde neden Berkecan'ın veya Pelinsu'nun 1 haftalık beslenme rutinini reels kısmında görüyorum ? Öyle bir hale geldik ki artık elemanın tek amacı bu reels videosuyla çocuğunu en çok kendisinin önemsediğini sanıyor ve diğer ebeveynlerden önde olduğuna inanıyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.