Şimdi Ara

Toplanın beyler bayanlar ciddi konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi konu ciddidir arkadaşlar rica ediyorum saçma yorum yapacak post kasacak insanlar uğramasın...

Öncelikle herkese iyi forumlar.
    arkadaşlar kız arkadaşımla ilişkimiz 1 seneyi geçti. Onun ilk sevgilisi benim bu arada yaşımız 18.En başta herşey çok iyiydi ama sonraları yalanlar söylemeye başladı , çocuk gibi davranmaya başladı beni kendinden itti resmen. Facebook hesabımda ne kadar kız varsa sildi hepsini o değil kızlarla zaten bunun korkusundan selam vermeyi bırak paylaşımlarını bile beğenemiyorum. Tabi bu konuyu kendisine açınca sürekli tartışmalar çıkartıyor. En sonunda bana yapacağını yaptı ve sana artık güvenmiyorum dedi [ benim için güven= sevgidir] güvenin olmadığı yerde aşk olmaz dedim. hayır seni çok seviyorum dedi. Bana güvendiğin zaman at mesaj dedim 2 saat sonra mesaj attı sana artık güveniyorum diye fakat ertesi gün bi olay oldu yine güvenmedi yani belli etti. Suçsuz olduğum ortaya cıkınca bu sefer bana güveneceğine dair SÖZ verdi. [söz benim için insanın karakterinin göstergesidir] çok geçmedi aynı şekilde suçumun olmadığı bi olay daha oldu ve yine bana güvenmedi yine artık güveniyorum tamam dedi resmen ilkokul cocuklarının aşkına döndü anlıycağınız tabi bi süre sonra yne güvenmediğini belli etti. Napıyım güvenmeye çalışıyorum olmuyo '' dedi . Güvenini kıracak birşey yapmadım dedigimde bilmiyorum diyor. Gerçekten de güvenini sarsacak bişey yapmadım ve bütün olaylarda temizdim arkadaşlar kabahatim yoktu olayları söyleyemiycem. Bende artık böyle yürümeyeceğini anladım onu sevmesine seviyorum ama bu davranışlarıyla onsuz daha mutlu olacam gibime geliyor. Çünkü tartışmalarda falan hep kendi istediğini anlıyor benim ne demek istediğimin onun için önemi kalmıyor ! mesela geçenlerde aramızda şöyle bi diyalog geçti aynen aktarıyorum [mesajlaştık] ;
    K: Benden başkasıyla yapabilir misin ?[evlencektik güya ]
    Ben: Evet yapabilirim çünkü sana en başta da söyledğim gibi aldatılmaya asla gelemem eğer beni aldatırsan ki bunun içine yalan söylemek vs. gibi güvenimi sarsacak durumlarda dahil senden ayrılırım dolayısıyla hep senin yasını tutacak değilim.
    K: Demek benden başkasıyla yapabilirsin [burda trip atıyor ]
    Ben: Beni aldattığın takdirde !
    K: Ben senden başkasıyla yapamam ....
    Ben: ... beni anlamıyor musun beni aldattığın takdirde diyorum neden kendi görmek istediğini görüyosun ben seni aldatsam benimle devamm eder miydin ?
    K: asla öğrendiğim an biterdi.
    Ben: eee
    K: ama bensiz yapabilceğini söyledin

Ben ordan sonra bittim arkadaşlar sinir krizi geçiriyorum çünkü kız hakkaten cümleden kendi istediği kısmı alıyor ve bunu bana karşı kullanıyor.
    Evet arkadaşlar bugün itibariyle ayrılmayı düşünüyorum çok fazla uzadı ama hala kararsızım sizce ne yapmam gerekiyor akşama ayrılmak istediğimi söyliyecem sizce doğru mu yapıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennes58 -- 19 Haziran 2012; 17:54:09 >

• Kızın ilk sevgilisi olmanin sebebi belli işte. Denemişsin de , olmuyor. Zorlamaya gerek yok. Bitir ve yoluna bak derim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

Kızın ilk sevgilisi olmanin sebebi belli işte. Denemişsin de , olmuyor. Zorlamaya gerek yok. Bitir ve yoluna bak derim..

açıkcası bende böyle düşünüyorum ama bi kere denedim çok üzüldü ağladı falan ya öyle olmasın istiyorum o da üzülmesin bende üzülmym böyle ayrılalım istiyorum ama olmuyor işte bu akşam nolursa olsun anlatcam durumu ona da
  • konu up arkadaşlar akşama az kaldı öneri tavsiyeye ihtiyacım var
  • Çoğu kişi öyledir sen saatlerce konuşursun ama o aradan 1 cümle çeker onun üstüne yoğunlaşır.Bırakmayacağım dediğine falan inanma derim.Gerisi sana kalmış mutlu değilsen yapacak bişey yok.
  • 1 saattir konuşuyoruz çok fena ağladı yalvardı resmen ya :( seni sevmiyorum dedim oyun oynadım dedim öyle oyun mu olur 1 senedir çıkıyoruz diyo çok ağladı ya nasıl yalvardı 1 şans daha diye nasl bi adamım dedim kendimden soğudum :( ama istemiyorum zorla çıkıyorum gibi bişey seviyorum ama olmuyo arkadaşlar yürümüyo bi akıl verin abilerim ablalarım :/
  • Ablacım bak

Kızı gerçekten çok seviyorsan ve değişebileceğine inanıyorsan hemen kesip atma.Ama artık ona karşı duygularında azalma olduysa ve kız arkadaşının hyuyundan vazgeçmeyeceğine inandıysan kesinlikle bitirmelisin çünkü daha sonra ayrılmak istediğinde onu şimdikinden çok üzmüş olcaksın.Kimse ömürboyu bir şeyin acısını çekmez 1 ay belki çok üzülür sonra azalır bu üzüntü ama senin mutsuzluğun sana kalır.Bu konularda bencil olmak bazen iki taraf içinde faydalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU BAYANLAR NASIL SSLİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

Ablacım bak

Kızı gerçekten çok seviyorsan ve değişebileceğine inanıyorsan hemen kesip atma.Ama artık ona karşı duygularında azalma olduysa ve kız arkadaşının hyuyundan vazgeçmeyeceğine inandıysan kesinlikle bitirmelisin çünkü daha sonra ayrılmak istediğinde onu şimdikinden çok üzmüş olcaksın.Kimse ömürboyu bir şeyin acısını çekmez 1 ay belki çok üzülür sonra azalır bu üzüntü ama senin mutsuzluğun sana kalır.Bu konularda bencil olmak bazen iki taraf içinde faydalı.

abla öyle diyosun ama çok ağladı dayanamıyorum ya yalvardı resmen :((
    kızı sevmesine seviyorum ama huyu hiç değişmiyo söyleyince beni böyle beğendin diyor trip yapıyor kötü değil ama anlaşamıyoruz anlaşamyınca sevgide aşkta saygıda bi yere kadar gidiyor. 1 şans diye tutturdu o değil kendine bişey yapar ondan korktum birazda çünkü böyle bi kız çıkamaz bu psikolojiden biliyorum günahına da girmek istemiyorum ömür boyu vicdan azabıda çekmek istemiyorum açıkcası şuanda zorla çıkıyoruz diyebilirim

• Zorla çıkıyorsan niye devam ettiriyorsun bir kere her şeye yasak koymak ne be bırak gitsin tripli insanlari niye çekiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: selincsr

Zorla çıkıyorsan niye devam ettiriyorsun bir kere her şeye yasak koymak ne be bırak gitsin tripli insanlari niye çekiyorsunuz

haklısınız ama o da beni sevdiğinden kıskandığından yapıyor ama bana güvenmesini istedim ondan çok bişey değil di ki sadece azcık güvensin istedim yemin ederim arkadaşlar sokakta çıplak kadın görsem kafamı çevirip bakmazdım öyle çok seviyordum ama öyle sıktı ki beni öyle güvenmediğini hissettirdi ki kendimi ne biliyim sanki adi bi insan gibi hissettim her an onu terkedeceğimi söylüyordu bi ara

@gandalf

hocam yapacak bişey yok yani ya bişey yaparsa kendine naparım ben o zamn ?

ve annesi de beni istemiyor kızın yani ayda 1 zor görüşyoruz :/ + üniversiteyi illa onunla aynı ünide okuycakmışım kızlar bana sarkarmış

• Konu hakkında yorum yapmayacağım. Konu dışı bölümünde post kasılıyor mu ?

Bilgilendirelim; kasılmaz.
  • şuan seninle aynı durumdayım, son 1-2 aydaki davranışları, herşeyi takması, abartması, hiç bişey yapmama izin vermemesi, uzun süredir görüşemememiz vs. bir sürü sebepten dolayı beni kendinden soğuttu sürekli. Ama hala seviyorum onu eskisi kadarda olsa. Ayrılmakta istemiyorum, ama keşke değişebilse, herşey daha güzel olsa. Keşke..

• quote:

Orijinalden alıntı: ZyX.?

Konu hakkında yorum yapmayacağım. Konu dışı bölümünde post kasılıyor mu ?

Sorunun ne?

• ben 7 yıllık sevgilimle ayrıldık, evlenicektik olucak çocuklarımızın ismini bile koymuştuk. çok değer vermişdim, emin ol benim kız arkadaşımda böyleydi. cümlelerimin içinden cımbızla laf çekerdi bunu kendince uyarlar bunumu demek isterdin derdi. ben okdar iyi iniyetli olmama rağmen güvenmezdi bana bende derdim sevgi aşk güven üzerine kurulur die, hep beni suçlerdi ama ben bişi yapmazdım. anlıcan bayanların çoğu bence böyle. benim sevgilimde sensiz yapamam, seni heyşeyden çok seviyorum derdi, sensiz ölürüm derdi, seni başkasıyla düşünmek bile beni delirtiyo derdi ama ne oldu 7 yılı ( öbceside var birbirimiz seviyoduk ama açılamıyorduk toplasan 10 seneye yakın) silip attı şuanda umrunda bile değilim. ben onu hala seviyorum onun başkasıyla olabilme ihtimalini düşününce bile çıldırıyorum, ne çektiğimi bir allah bir ben bilirim. ama bu bana büyük bir ders oldu. kimseye değerinden fazla değer verme, ben çok değer verdim. ayrılalı 7 ay oldu 7 yılı silip attı umrunda değil, ama o 7 ay benim hayatımdan 7 yıl daha görütdü, zayıpladım 70 kg den 56kg ye düştüm. başımda saçlarım dökülmeye başladı, işlerime hayatıma konsantre olamıyorum. anlıcan beni benden aldı. sana bir abi tavsiyesi( ben 25 yaşındayım) seviyorsan gerçekden çok seviyorsan onunda seni sevdiğinden eminsen (ama adın gibi) bırakma sonradan pişman olabilirsin. dört dörtlük insan yoktur, bunlar sana şuanda ağır geliyor olabilir ama ayrıldığında hiçbir önemi kalmıyor keşke o güzel günlere geri dönsekde yine aynı davransa diosun. ahh ahhh 7 seneyi sildi attı unuttum artıl seni sevmiyorum dedi tamam dedim güzel bir film seyretmistim bitti. şuanda o günleri sadece film syretmişim gibi sadece filmin etkisinden daha kurtulamadım...

artık bayanlardan korkar oldum, düzgün bir kız arkadaşı edinirken bile korkuyorum. ama evlenmeliyim anca evlenince çoluğa çocuğa karışınca unuturum hani mihriban şiir varya şaiir dior '' unutursun mihribanın hel bi oğlun kızın olsun hele unutursun mihribanım'' diorum kendi kendime oğlun kızın olsun hele unutursun memo diorum. en kısa zamandada evlenip çoluğa çocuğa karışıcam... ohh be böle yazınca biraz olsun içim rahatlıyor.

kusurum bakmayın birazcık alakasız olmuş olabilir. ama benimde içimdekileri baylaşmaya ihtiyacım var... teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 20 Haziran 2012; 10:08:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Melrin

ben 7 yıllık sevgilimle ayrıldık, evlenicektik olucak çocuklarımızın ismini bile koymuştuk. çok değer vermişdim, emin ol benim kız arkadaşımda böyleydi. cümlelerimin içinden cımbızla laf çekerdi bunu kendince uyarlar bunumu demek isterdin derdi. ben okdar iyi iniyetli olmama rağmen güvenmezdi bana bende derdim sevgi aşk güven üzerine kurulur die, hep beni suçlerdi ama ben bişi yapmazdım. anlıcan bayanların çoğu bence böyle. benim sevgilimde sensiz yapamam, seni heyşeyden çok seviyorum derdi, sensiz ölürüm derdi, seni başkasıyla düşünmek bile beni delirtiyo derdi ama ne oldu 7 yılı ( öbceside var birbirimiz seviyoduk ama açılamıyorduk toplasan 10 seneye yakın) silip attı şuanda umrunda bile değilim. ben onu hala seviyorum onun başkasıyla olabilme ihtimalini düşününce bile çıldırıyorum, ne çektiğimi bir allah bir ben bilirim. ama bu bana büyük bir ders oldu. kimseye değerinden fazla değer verme, ben çok değer verdim. ayrılalı 7 ay oldu 7 yılı silip attı umrunda değil, ama o 7 ay benim hayatımdan 7 yıl daha görütdü, zayıpladım 70 kg den 56kg ye düştüm. başımda saçlarım dökülmeye başladı, işlerime hayatıma konsantre olamıyorum. anlıcan beni benden aldı. sana bir abi tavsiyesi( ben 25 yaşındayım) seviyorsan gerçekden çok seviyorsan onunda seni sevdiğinden eminsen (ama adın gibi) bırakma sonradan pişman olabilirsin. dört dörtlük insan yoktur, bunlar sana şuanda ağır geliyor olabilir ama ayrıldığında hiçbir önemi kalmıyor keşke o güzel günlere geri dönsekde yine aynı davransa diosun. ahh ahhh 7 seneyi sildi attı unuttum artıl seni sevmiyorum dedi tamam dedim güzel bir film seyretmistim bitti. şuanda o günleri sadece film syretmişim gibi sadece filmin etkisinden daha kurtulamadım...

artık bayanlardan korkar oldum, düzgün bir kız arkadaşı edinirken bile korkuyorum. ama evlenmeliyim anca evlenince çoluğa çocuğa karışınca unuturum hani mihriban şiir varya şaiir dior '' unutursun mihribanın hel bi oğlun kızın olsun hele unutursun mihribanım'' diorum kendi kendime oğlun kızın olsun hele unutursun memo diorum. en kısa zamandada evlenip çoluğa çocuğa karışıcam... ohh be böle yazınca biraz olsun içim rahatlıyor.

kusurum bakmayın birazcık alakasız olmuş olabilir. ama benimde içimdekileri baylaşmaya ihtiyacım var... teşekkür ederim...

abicim ben teşekkür ederm cevap yazdıgınız için
    bende sevıyorum ayrıldıktan snra mutsuz olacagmda blyrum ama olmuyo abı yurumuyo mutsuzum ne heyecanı kaldı olayın ne bıseyı artk farklı seyler yaşamak ıstıyorum ben bu kız ıcın sosyal hayatımı bıtırdım dısarı cıkarken bıle bana soracaksın dıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

şuan seninle aynı durumdayım, son 1-2 aydaki davranışları, herşeyi takması, abartması, hiç bişey yapmama izin vermemesi, uzun süredir görüşemememiz vs. bir sürü sebepten dolayı beni kendinden soğuttu sürekli. Ama hala seviyorum onu eskisi kadarda olsa. Ayrılmakta istemiyorum, ama keşke değişebilse, herşey daha güzel olsa. Keşke..

hocam ben şunun farkına vardm ki kimseyi istedıgımız gıbı bırı yapamayz donusturemeyz ben en uygun anı bulup bıtırcem bu işi hattı kıracam face kapatcam vs. Bi anda cıkacam hayatından zaten üni başlıyor unuturum o da benı unutur

• quote:

Orijinalden alıntı: ZyX.?

Konu hakkında yorum yapmayacağım. Konu dışı bölümünde post kasılıyor mu ?

teşekkurler ama post kasmayın derken suanda senın yaptıgın gıbı boş mesaj atmayın demek ıstemıstım lutfen uzak durun konuyu kırletmeyın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

quote:

ben 7 yıllık sevgilimle ayrıldık, evlenicektik olucak çocuklarımızın ismini bile koymuştuk. çok değer vermişdim, emin ol benim kız arkadaşımda böyleydi. cümlelerimin içinden cımbızla laf çekerdi bunu kendince uyarlar bunumu demek isterdin derdi. ben okdar iyi iniyetli olmama rağmen güvenmezdi bana bende derdim sevgi aşk güven üzerine kurulur die, hep beni suçlerdi ama ben bişi yapmazdım. anlıcan bayanların çoğu bence böyle. benim sevgilimde sensiz yapamam, seni heyşeyden çok seviyorum derdi, sensiz ölürüm derdi, seni başkasıyla düşünmek bile beni delirtiyo derdi ama ne oldu 7 yılı ( öbceside var birbirimiz seviyoduk ama açılamıyorduk toplasan 10 seneye yakın) silip attı şuanda umrunda bile değilim. ben onu hala seviyorum onun başkasıyla olabilme ihtimalini düşününce bile çıldırıyorum, ne çektiğimi bir allah bir ben bilirim. ama bu bana büyük bir ders oldu. kimseye değerinden fazla değer verme, ben çok değer verdim. ayrılalı 7 ay oldu 7 yılı silip attı umrunda değil, ama o 7 ay benim hayatımdan 7 yıl daha görütdü, zayıpladım 70 kg den 56kg ye düştüm. başımda saçlarım dökülmeye başladı, işlerime hayatıma konsantre olamıyorum. anlıcan beni benden aldı. sana bir abi tavsiyesi( ben 25 yaşındayım) seviyorsan gerçekden çok seviyorsan onunda seni sevdiğinden eminsen (ama adın gibi) bırakma sonradan pişman olabilirsin. dört dörtlük insan yoktur, bunlar sana şuanda ağır geliyor olabilir ama ayrıldığında hiçbir önemi kalmıyor keşke o güzel günlere geri dönsekde yine aynı davransa diosun. ahh ahhh 7 seneyi sildi attı unuttum artıl seni sevmiyorum dedi tamam dedim güzel bir film seyretmistim bitti. şuanda o günleri sadece film syretmişim gibi sadece filmin etkisinden daha kurtulamadım...

bende sevıyorum ayrıldıktan snra mutsuz olacagmda blyrum ama olmuyo abı yurumuyo mutsuzum ne heyecanı kaldı olayın ne bıseyı artk farklı seyler yaşamak ıstıyorum ben bu kız ıcın sosyal hayatımı bıtırdım dısarı cıkarken bıle bana soracaksın dıyor.

öyleyse iş sıkıntı sen sen ol arkada çevrenden ayrılıp sadece kız arkadaşınla vakit geçirme, sosyal hayatından taviz verme, aynı benim durum benim ilk kız arkadaşımdı ilk ve son olucak diordum, kendi arkadaşlarımla buluşmayıp kız arkadaşımla buluşurdum her fırsatta, sosyal hayat die bişi yoktu kız arkadaşımle ne yaptıysak sosyal hayatım oydu, beni haberdar et gittiğin yerlere derdi, haber verirdim, arkadaşlarımla olan arkadaşlıklarım koptu, sosyal hayatım bitti. şimdi neredeyse hiç arkadaşım yok desem yeridir, sosyal hayatım ozman olmadığı için çevrem felanda yok. anlıcam bu yaşıma kadar onun için yaşamıştım hata etmişim. sen aynı hatayı yapma. yaşın daha genç karşına dah birçok kişi çıkar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

quote:

öyleyse iş sıkıntı sen sen ol arkada çevrenden ayrılıp sadece kız arkadaşınla vakit geçirme, sosyal hayatından taviz verme, aynı benim durum benim ilk kız arkadaşımdı ilk ve son olucak diordum, kendi arkadaşlarımla buluşmayıp kız arkadaşımla buluşurdum her fırsatta, sosyal hayat die bişi yoktu kız arkadaşımle ne yaptıysak sosyal hayatım oydu, beni haberdar et gittiğin yerlere derdi, haber verirdim, arkadaşlarımla olan arkadaşlıklarım koptu, sosyal hayatım bitti. şimdi neredeyse hiç arkadaşım yok desem yeridir, sosyal hayatım ozman olmadığı için çevrem felanda yok. anlıcam bu yaşıma kadar onun için yaşamıştım hata etmişim. sen aynı hatayı yapma. yaşın daha genç karşına dah birçok kişi çıkar.

abi peki bi akıl ver napıyım öyle aglıyor kı ya valla kendne bısey yapmasından korkuyorum o zaman cekecegm vıcdan azabını dusunemıyorum ve malesef dedgn gıbı butun arkadaşlarma sırtımı dondum :( şuanda sadece sevglmle ne yaparsak o sosyal hayatim , o da annesnden dolayı ayda 1 anca ızın alıyor

• dostum vallahi benim durumun aynısı kızın annesi pek görüşmemize izin vermezdi ayda anca 1 görüşürdük, tartıştığımızda çok ağlardı intaar edicem felan diordu çok üzülüyor sanıyodum anneside hastaydı kız üzülünce anneside üzülüyodu annesi ben ikisinede bişi olacak die çok korkuyodum, birde ağlayınca içim içimi yiyorduu dayanamıyordum hemen kıcaklayım xxmciğim ağlama sen tamam deyip hemen gönlünü alırdım. o ağladıkca ben ölürdüm. o damla damla göz yaşlarına canımı verirdim ama boşmuş. ama herşeyi unuttu umrunda değil. unuttu gitti bitirdiiii... ayrıldık şuanda hepsi benden daha sağlıklılar( allah uzun ömür versin) ama bu benim eski sevgilim için geçerli sizinkini bilemicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 20 Haziran 2012; 10:55:36 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.