Şimdi Ara

TOPLAN DH DEVLET KURUYORUZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YURTTAŞLAR!Her gün görüyoruz yok İsveç böyle yok Hollanda böyle.Artık yeter.Kendi ülkemizi kurmanın zamanı geldi!Size DH Cumhuriyetinin maddelerini okuyorum:
    1-Dh de herkes eşittir ancak para forum rütbelerine göre dağıtılır.Banka ile anlaşacak kadar paramız yok maaşlar paypaldan ödenecek.
    2-Dh Cumhuriyetinin meclisi DH Konu Dışıdır.Her 3 ayda bir seçim yapılır.Seçim kampanyalarında çiğ köfte,dost yoğurt,zontak gibi ilgi çekici ürünler dağıtmak yasaktır.
    3-Yerli yatırımcıya tam destek.Aramızda her meslek grubundan insan var.Bim dışında hiçbir yabancı marka/market sokulmayacak ülkeye.
    4-Milli eğitim DH YGS/LYS ye bağlanacak.Behzat Rasuliye başımıza geçmesi için teklif götürdük görüşmeler sürüyor.
    5-Zontak serbest olucak.
    6-Premium üyeler sadece belirli ithal malları alabilecek.
    7-Premium üyelerin maaşları doğrudan elden verilecek.(Vallaha kıskanıyorlar daha Premium üyeyi yeni öğrenen var aramızda)
    8-Ordu işini daha düşünmedik.Daha önce ogame travian gibi oyunlarda deneyimli arkadaşları bekliyoruz.
    9.Polis teşkilatı daha kurmadık gta oyunlarından herhangi birini hilesiz bitiren arkadaşlar pm please
    10.Yargı.Geldik dalganın koptuğu yere.Beyler doğruya doğru yarımız pısırık yarımız ise yalan söylüyor.Doğru düzgün olay çıkmaz kolay kolay.Ama trolleride düşündük merak etmeyin direk atılacak ülkeden hem kira eksilir.Bu arada ss siz dava açmak yasaktır.
    11.Tip konusu.Ütopyamız burada başlıyor.Kızları direk alıcaz ama erkeklerde tipe dikkat edicez beyler.Yalnızlığa son artık.Belli bir tipin üzerinde olan erkekler alınmayacak.Ama zevkler renkler dediler merak etmeyin onuda düşündük.Ortalama Türk erkeğinin profilini çıkardık daha yakışıklı olanları almıyoruz.Şimdi sıra bizde hepimiz kazma gibi herifler en güzel kızları kapıcaz neden çünkü erkek yok ülkede bizden başka.
    12.Bayramlar.Şimdi forumda adam çok.Tüm dinlerin bayramlarını kutlayacağız.Ama bir tanede kendimize özel Bayram alalım dedik.26-27 Şubat arası milli counter strike günümüz.Dh serverı kuracağız.
    13.Ekonomi konusu.Bunuda düşündük şimdi dolar dengesi falan bizi aşar.İddia konusunda çok yetenekli arkadaşlar var aramızda ama güvenemiyoruz.Ama dh ölücü Team e güveniyoruz.Sadece toplu alışveriş yapıcaz.Sıcak fırsatlarda ucuz olan ürünlerden sipariş vericez.Bu aralar Ahmet aybak çiğ köfte ucuzlamış talepleri değerlendiriyoruz kim acılı kim acısız istiyor öğrenirsek toplu sipariş vericez.
    14.Yoğun istek üzerine söylüyorum İnternet hassas konu merak etmeyin hız belli bir limitin altına düşmeyecek.Yan ülkenin wifi şifresini aldık rahat olun.
    15.Facebook a mesaj attık takmadılar ama yakında Türki Cumhuriyetlere ekleyecekler bizi.
    16.Dış politika..Beyler ülkeyi yarına kadar kurmamız lazım papa Rusya falan derken araya kaynayalım diyorum.Kimse birşey diyemez sempatik bile oluruz belki.
    17.Turizm.Ss li konulardan gördüğümüz üzere bir kısım forumdaşlarımızın evi Afrika kabilesinden hallice.Safari ayağına dolaştırıp 2.el ürünleri satarak geçineceğiz.
    18.Ülke daha yeni kurulacak malum.Vatandaşlık alımlarında Wolfteam oynamama,hayatında bir kızla çıkmama,otobüs kullanma gibi bir dh nin günlük hayatı sorulacak.Uyum sorunu yaşanmayacak.
    19.Dh Cumhuriyetinin sınırları daha belirlenmedi.Tarlabaşında arsa bakıyoruz bu aralar.
    20.Sorunsuz,terörsüz,lagsız bir dh için elele hadi gençler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rez

Edit: Reklam Alanı. Siz de cüzi bir miktar karşılığında burada reklam verebilisiniz.

Sitelerin yüksek reklam ücretlerinden bıktınız mı? Ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? O zaman yorum reklam tam size göre.

Bir Pm uzağınızdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 15 Nisan 2015; 22:05:00 >
  • Ayranı yok içmeye...

• Vatandaşlık nasıl alabiliriz kurucumuz ?
    Lütfen bana güzel bir yetki verin.

• O kadar uzun ki okumaya usendim. Ama arada cig kofte filan gozume carpti. İsmarlarsaniz varim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oneshotgg

Vatandaşlık nasıl alabiliriz kurucumuz ?
    Lütfen bana güzel bir yetki verin.

Rütbeye göre çekirge.Elin ayağın düzgün mü?Hayatta almam bu sefer sarışın kızları biz götürücez....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cumhurbaşkanı ben olurum kesin. Herkes bana oy atar. Her + bir oy.

• Maddeleri okuyamayacak kadar usengecim banada yer var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

Maddeleri okuyamayacak kadar usengecim banada yer var mi?

Olmazmı be gel sende bir bilgisayarlık yerimiz elbet vardır....

• Liberland la savaşırız
  • Okumadım ama kuralım dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle beni kardeşim
    Yalnızlardan Sorumlu Devlet Bakanı ve Kabine Sözcüsü olarak

• Okumadım ama bos islerle uğraşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: declan43

Liberland la savaşırız

Adam çok rahat alırız esenlerden falan mülteci alırız al sana profesyonel askerlik

• Onlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: mermi8

Ekle beni kardeşim
    Yalnızlardan Sorumlu Devlet Bakanı ve Kabine Sözcüsü olarak

Hocam ona çok talep var mecbur seçime gidicez.Aramızda kızlarla konuşması kasiyerden para üstü almakla sınırlı olan üyelerimiz var...

• Gelen pmler sonucu ekleme:
    Katy Perry e vatandaşlık teklifi edilecek.Ulan ülke kuruyoruz verilen öneriye bak seviyorum sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Cumhurbaşkanı ben olurum kesin. Herkes bana oy atar. Her + bir oy.

- ler ne olacak dostum ?

• Devlet açlara iskender yardımı yapacak mı?

Edit : Oo kulüpten dolayı otomatik olarak sizdenim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 15 Nisan 2015; 22:44:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.