Şimdi Ara

toplama dizustu bilgisayar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar toplama dızustu bılgısayar nasıl olur sızce normal masaustu bılgısayarlardakı gıbı saglıklı olur mu tavsıye edermısınız
    ???

tavsıye edersenız bılesenlerını hangı markalardan almak saglıklı olur

yardımlarınızı beklıorum

saygılar

• valla marka laptopların bile ısınma ve ses konusundaki tutarsız olabildiklerini göz önünde bulundurursak ne kadar sağlıklı olabileceğini bilmiyorum.oem bi laptopa ne kadar para verilir o da başka bir konu tabi.
  • Nerden alacağına bağlı. Ben Dell'in Amerikadaki sitesinden toplatıyorum parçaları çok daha ekonomik ve kalite olarak sonuçta yine Dell kalitesi. Değişen birşey olmuyor. Ama Türkiyede bunu yapan yer var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: error404why

valla marka laptopların bile ısınma ve ses konusundaki tutarsız olabildiklerini göz önünde bulundurursak ne kadar sağlıklı olabileceğini bilmiyorum.oem bi laptopa ne kadar para verilir o da başka bir konu tabi.

nolcak ya 7-8 mılyara da lap top alsan yıne ısınıor yıne ısınıor barı daha ucuza alırım 2000 ytl cıvarı pıyasadakı 2000 ytl lık cıhazlardan daha performanslı olacagına emınım...bıde bu kapları soguk tutmak ıcın buzluklar var ya ıcınde kımyasal var donduruosun buzlukta sonra kullanıosun 8 tane ondan aldım 4 er 4 er degısmelı dızustu nın altına koyuyorum ustune de ınce bı bez cok ıyı sogutma saglıo tavsıye ederım ama bez koymayı unutmayın cıhaza nemı gecmesın 2 yıldır kullanıorum lap top da herhangı bır sorun yasamadım ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enico -- 16 Eylül 2007; 21:35:03 >
  • dell ıbm ne bılıyım hp samsung vs bu markalar dızustu cıhazların yedek parcalarını satmıo mu bende yedek parca alırmıs gıbı alsam olmaz mı ...ama lcd ekran ve dızustunun kasasını nerden alırım hıc bılmıorum bıde ona uyumlu pil ...bilen arkadaslar varsa yardımcı olursa sevınırım....

bıde toplama almamın sebebı dızustu hangısını alırsan al wısta kaktırıolar belkı xp yada lınux kullanacagım ..benım arkadas 4 gun once acer 5920g aldı memnun ama wısta herseyle cakısıo masaustunde hıc bır program acık deıl 900 mb ram kullanıo ....oha yanı.. adam sıldı xp yukledı wıstaya bosu bosuna 500 ytl gıbı bı rakam verdı... kusura bakmasın bıll gatesı daha da zengın edemıcem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.