Toplamayı düşündüğüm sistem için seri görüşlerinizi bildirir misiniz ? ![]() |
|
oyun sistemi mi topluyorsun |
_____________________________ |
iş istasyonu hocam, intel 14700k kullanacaktım normalde fakat amd işlemciyi 4 yıl sonra değiştirip tekrar kullanabilmek cazip geldi. 9950x de daha iyi performans veriyor 14700k dan. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 23 Mart 2025; 13:24:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi anakartı önerirsiniz hocam |
hocam teşekkürler cevaplarınız için. Belirttiğiniz PCU ile benim seçtiğim arasında nasıl bir fark var, bilmediğim için soruyorum. Neden önerdiğiniz seçilmeli ? Anakartı güncellememişim fakat hali hazırda live mixer seçmiştim. Fakat forumda arkadaşlar x870E öneriyorlar. Var mı önerebileceğiniz anakart ? |
hocam teşekkürler cevaplarınız için. Belirttiğiniz PCU ile benim seçtiğim arasında nasıl bir fark var, bilmediğim için soruyorum. Neden önerdiğiniz seçilmeli ? Anakartı güncellememişim fakat hali hazırda live mixer seçmiştim. Fakat forumda arkadaşlar x870E öneriyorlar. Var mı önerebileceğiniz anakart ? Hocam bir de şu PSU yu daha çok öneriyorlar, daha sağlam ve fan sesinin daha az olması sebebiyle. Sizlerin yorumu nedir ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 23 Mart 2025; 14:25:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
work station için yanlış ve pahalı parçalar var. anakartın b850 olması çok büyük problem değil işlemci ve ram kanalları b850 için gayet yeterli overclock veya pcie yuvaları çok kullanılmayacaksa b serisi ile x serisi arasında performans farkı yok daha populer bir b serisi tercih edillebilir fiyatı uygun ekran kartı olarak nvdia kullanmak zorunda değilsek yapay zeka veya nvdia teknolojileri lazım değilse cuda ve tensor çekirdekleri önemli değilse native güç olarak rx9070xt tercih edilmeli kasa tamamen yanlış seçim work stationa tamamen ters asus proart tarzı sade kullanışlı ve özellikle havadar ve mesh bir kasa alınmalı ayrıca ucuz alternatif zoko dk431 tarzı mesh olabilir psu msi yerine fsp nzxt thermalteake tarzı üst markalar alınabilir ramlerde bana pahalı geldi venomlar bu kadar pahalı değildi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökyüzüMavi -- 23 Mart 2025; 15:18:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bellek CL 30 veya 28 olsun. |
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|