Bildirim
TOPLADIGIM SİSTEM İYİMİ ÖNERİLERİNİZ ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yaza daha cok var almadan 1 2 hafta onceden konu ac yardimci olunur.simdiden parca onermek cok sacma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ssd almak için ssd mi alnıırmış yahu. 64gb bir işine yaramaz ayrıca gitmişin en berbat ssd yi seçmişsin. ayrıca yukardaki arkadaş haklı yazın aç konuyu şimdi açmanın amacı ne? -
Abi sizi anlamıyorum ya.Konuyu ha şimdi açmış ha yazın açmış ne farkeder ? 3-4 ayda en fazla ne değişebilir sanki -
Üslubunuza lütfen dikkat edin yardım etmek istemeyen arkadaşlar kalabalık etmeden ortadan çıkabilir. -
@Leopard2A6
Öncelikle 3-4ay'da çok şey değişir mayıs'da yeni seri işlemci, chipset çıkar ya da hiç bir şey çıkmazsa dolar 2,50'de olur 1.90'da bu da olayları değiştirir.
@muratcimen98
64gb SSD kesinlikle alma zaten kullanılabilir 57 civarı olur, win yüklersin kalır sana 40gb. -
Teşekkür ederim kardeşim peki ssd tam olarak nedir ne işe yarar tam olarak anlıyamadım herkes 64 gb almam gerektigini söyledi biraz açarmısın bu konuyu sana zahmet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X