Şimdi Ara

Topkapı Vatan Bilgisayara Ulaşım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Topkapı Vatan Computer'e Unkapanı'ndan gideceğim.Yerini biliyorum fakat hangi durakta ineceğimi bilmiyorum. Bilenler yardın ederlerse sevinirim.

• Unkapanından tramvaya bin cevizlibağ kız yurduydu sanırım orda in az ileri yürü solunda hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

Unkapanından tramvaya bin cevizlibağ kız yurduydu sanırım orda in az ileri yürü solunda hemen

Arkadas cok güzel özetlemiş. Ben Şirinevler Metrobüs 3-4 durak sonra Sol taraftan Karsıya direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

Unkapanından tramvaya bin cevizlibağ kız yurduydu sanırım orda in az ileri yürü solunda hemen

Unkapanı'nda tramvay yokki :D

Beyazıt'tan tramvaya binebilirim. Orada Atatürk Öğrenci Yurdu var. Ama Vatan Bİlgisayar onun neresinde kalıyor bilmiyorum.Atatürk Öğrenci Yurdu durağında mı ineyim ?
  • Up
  • Canım otobüsle gideceksen Cevizlibağ durağında in armut gibi gösterir o zaten kendini sana

Edit:Otobüs tramvay yapmaya gerek yok..İki adımlık yol zaten..Tramvay ile de Atatürk Öğrenci yurdu durağına 100 mt.Kime sorsan döver çünkü arası 100 mt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 21 Ağustos 2009; 10:18:50 >
  • Teşekkür ederim sağol (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan Bilgisayar Web'e Özel
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.