hadi ya, yapma ya,kim yapmis neler calinmis,ne olmus,kaynak nedir?
nerde bunun kaynağı ne çalınmış ver de incleyelim
ya bende demin ATV de izledim bu haber ciddi mi yoksa kolpa mı anlamadım gitti zaten haberi hazırlayan o ŞOK programını yapan adamdı iice kıllandım ama haber sonundada bişi demediler
ŞOK OLDUM HABERİ SEYREDİNCE 24 SAAT KESİNTİSİZ KORUNUYOR SARAY NASIL OLURDA 9 ESER ÇALINABİLİR. O GÖREVLİLER NE YAPIYORMUŞ Kİ O SIRADA SABIRSIZLIKLA OLAYIN ÇÖZÜLMESİNİN BEKLİYORUM Kİ YAKINDA SOYGUNCULAR BULUNUR. KIRILAN CAMLARIN ÜZERİNDE KAN VARMIŞ ÇÜNKÜ.BURDAN YOLA ÇIKARAK OLAY AÇIĞA ÇIKAR AMA ASIL ÖNEMLİ OLAN ESERLER BENCE ONLAR MÜZEYE GERİ GELMELİ
Burası nasıl bir yerki camı kırıp soygun yapıyolar.
ben sahsen hic gitmedim topkapi sarayina
gidenler bilir
quote:
Orjinalden alıntı: .nnaazzoo.
ŞOK OLDUM HABERİ SEYREDİNCE 24 SAAT KESİNTİSİZ KORUNUYOR SARAY NASIL OLURDA 9 ESER ÇALINABİLİR. O GÖREVLİLER NE YAPIYORMUŞ Kİ O SIRADA SABIRSIZLIKLA OLAYIN ÇÖZÜLMESİNİN BEKLİYORUM Kİ YAKINDA SOYGUNCULAR BULUNUR. KIRILAN CAMLARIN ÜZERİNDE KAN VARMIŞ ÇÜNKÜ.BURDAN YOLA ÇIKARAK OLAY AÇIĞA ÇIKAR AMA ASIL ÖNEMLİ OLAN ESERLER BENCE ONLAR MÜZEYE GERİ GELMELİ
Çalınan yere Gizli kamera koymamışlar insan onuda akıl ederdi...Akıl etmedikleri için onlaraDiğer yerlerde gizli kamera var insan orayada koyardı yaaaa
Bağdat Köşkü sarayın en köşesinde yaptırılan bir köşk sanırım orada kamera olmadığı bilen birinin işi bu ne biçim insanlar var ya...
neler dönüyorsa zaten iyi bilenler yapiyor,
mesela,bizim mahallede,yaklasik 5 yil önce bir ev soyulmustu,kim cikti biliyor musunuz?
evin bir kizi ile nisanli olan damat
adam evi iyi biliyor,hangi saatler nelr yapildigini filan,,
buradada ayni seyin söz konusu oldugu kusku götürmez bir gercek
ya abi Bu gibi eserler yurtdisinda inanilmaz lazer ve diger alet edavatla korunuor bize 2 kamera kyoyor adamlar yeter mi yaw..
Bir ay önce Topkapıyı gezmiştim örneğin hazine dairesi güya foto cekmek yasak amaönüne gelen cekmişti orada bir tek Kaşıkcıya değer veriyorlar. Bana kalırsa orada sergilenenler sahte gerçekleri bir yerlerde saklanıyor gibi geliyor?
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Bir ay önce Topkapıyı gezmiştim örneğin hazine dairesi güya foto cekmek yasak amaönüne gelen cekmişti orada bir tek Kaşıkcıya değer veriyorlar. Bana kalırsa orada sergilenenler sahte gerçekleri bir yerlerde saklanıyor gibi geliyor?
evt gerçekleri saklanıyor biliyorum ,ama inşallah bağdat köşkündekiler de gerçekleri değildir ,zaten bu Topkapı sarayının ilk soyuluşu değil zannedersem ayrıca bu memlekette tarihe ve tarihi eserlere ilgi alaka yok ki korunsunlar bu düşüncedekilere
Tarihi eserlerimiz resmen cürümeye terkedildi. Arena önceki senelerde Dolmabahce ve Topkapının arka odalarını göstermişti viran içindeydi..
evet,bende izlemistim o programi,
ama sonra temizlemislerdi falan,
ya ne olacak bu eserlerin sonu öyle ?
haberlere müdür çıkmış sarayın müze müdürü, kem küm edip duruyor,
Ben ilk okuldayken gitmiştim 12 yıl önce güvenlik kamerasını ilk orada görmüştüm. Benim içimde de ne kadar güvenli bir yer diye yer yapmıştı. Ama adamlar camı kırıp içeri giriyor, alıyor çekip gidiyorlar.
Abi plan yapmaya gerek bile yok, topkapıyı soyacaz nasıl yaparız kırarız camı gireriz içeri bu kadar basit yani.
Ayrıca kamera olsa ne olur, kameramı yakalayacak adamları, onlar oradan bir çıktımı gider yeri bellidir onların. Kopyasını yaptırıp onu koyarlar oraya.
Cümleten geçmiş olsun
Bu nu yapan şerefsizler bence topkapı sarayı görevlileri ile ortaklaşa yapmıştır adam soyduğu mekanda keyif sigarası içermi sigara izmaratini de oyara bırakmış amatör soyguncu oldukları belli hatta cam kırıkları arasında kan izi bile varmış. Bu tür insanlara Yani tek güvenlik kamerası olmayan odaymış adam nerden bilecek dimi orayı salaklar, insanlıktan nasibini almamış öküzler...