Balıkesir Alver Elektronikten 5 yıl kadar önce aldığım Topfield 5000CI model uydu alıcımın kumanda alıcısı sorun çıkarıyordu, en son geçen gün hiç çalışmaz halde geldi, bende uydu güncelleme ile düzelir diye aldğım yere götürdüm, bana " servisine göndereyim, yarın gel al, güncelleme ile düzelmez" dedi, bende gayri ihtiyari tamam dedim. Bana servisin istediği fiyatın 35 TL olduğunu söyledi, receiver daki kumanda gözü değişmiş, açıkçası bana çok geldi, 70 TL ye kaydedicili uydu alıcıları varken 5 yıllık bir uydu alıcının kumanda gözü için 35 TL servis ücreti biraz uçuk değil mi sizce de?
Biraz uçuk tabiki... O işlemin 5 - 10 TL. civarında ücreti vardır. Fiyatı aşağıya çekmesini talep ediniz. Çekmiyorsa, cihazı eski haline getirip iade etmesini talep ediniz.
Diğer taraftan elinizdeki cihazın kıymetini biliniz. IBM işlemcisi nedeniyle, günümüzün uydu cihazlarından çok çok kaliteli görüntü üretir.
Receiver dan memnunum, zamanında 215 TL bayılmıştım, yarın gidip elemanla konuşucam, çok teşekkür ederim :)