Şimdi Ara

Top Sakal Bırakanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda ilk kez top sakal bıraktım sadece çenemde var bıyık falan yok yolda yürürken sanki herkes bana bakıyor gibime geliyor paranoyak olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum sakal bıyık bırakanlar böyle ruh hallerini hiç yaşadılarmı yoksa bana özel bi durum mu bu valla kendimi hikat garibesi gibi hissediyorum sizde böyle şeyler yaşıyo musunuz ?

• Bende bıraktım ama bi fark var bırakmadan önce 16 yaşında gösteriyorsun diyorlardı 18 yaşındayım.Bıraktıktan sonra 20-21 diyorlar.ha bir de az daha çekici oluyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed VeyseL -- 4 Mart 2009; 0:26:12 >
  • ben de bırakmıştım bir kaç defa, aynı şeyleri ben de yaşadım.Tip tip bakanlar oluyor tabi
  • Bende sokakda giderken herkez bana bakıyor hissediyorum o herkesde var genelde.Ancak çenede sakal bırakma konusunda çok tartıştım babamla ve okuldaki hocalarla.Hepside bana yahudilere özenme diyolar.Bi müddet üsteledim ancak düşündüm ve özüme dönmeye karar verdim.Çünkü kültürümüzde top sakal vs vs yok.Bırakanlara karışmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxsıde -- 4 Mart 2009; 0:27:42 >
  • Benim 3 senedir var düzeltiyorum haftada bi sadece çenede zaten. ilk başlarda psikolojik olarak garip gelio ama sonradan alışıyosun
  • 3 senedir sakalımı kesmedim sadece kısaltıyorum. Alıştım
  • 1 yıldır sakal traşı olmuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi sakal traş bıçagı
    13 yıl önce açıldı
    sakal ve bıyık
    16 yıl önce açıldı
    Sakal Bıyık Meselesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben okul dışında her zaman bırakırım çenede sakal.. kimilerinde çok özenti duruyo ama bana yakıştığını düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

3 senedir sakalımı kesmedim sadece kısaltıyorum. Alıştım

Aynen
  • 4 haftadır sakal traşı olmuyorum saçımla sakalım karışmış durumda şu an

• yanları tamamen alıyorum sadece topu ve bıyıklar kalıyor ama fevkaladenin fevkinin fevkinde süper oluyor

NAZAR DEĞMESİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxsıde

Bende sokakda giderken herkez bana bakıyor hissediyorum o herkesde var genelde.Ancak çenede sakal bırakma konusunda çok tartıştım babamla ve okuldaki hocalarla.Hepside bana yahudilere özenme diyolar.Bi müddet üsteledim ancak düşündüm ve özüme dönmeye karar verdim.Çünkü kültürümüzde top sakal vs vs yok.Bırakanlara karışmam

top sakalın kültürle ne alakası var
  • valla arada sırada bırakıyorum.. genelde sadece cücük denen yeri bırakıyorum alt dudak altında olan kısımı..
    yoksa 16-17 yaşında cocuk gibi duruyorum kimse 22 yaşında olduğuma inanmıyor
    şuan yine öyle.. ilk topsakal bıraktığımda banada öyle oluyordu sanki herkes bana bakıyor gibi hissediyordum gerçi bakıyorlardı
    sakallarım biraz uzasın yine çenede top sakal bırakıcam yada Iron Man filmindeki Robert Downet Jr. gibi yaptırıcam
    film posterindeki sakal tarzı çok hoşuma gitmişti

işte bu
    http://www.imdb.com/media/rm1911331072/nm0000375

http://www.imdb.com/media/rm647338496/nm0000375

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 4 Mart 2009; 0:49:40 >

• sana öyle geliyodur. Artık sıradan bir şey haline geldi. Belki eskiden biraz yadırganan bir sakaldı. Senin bıraktığın sakala keçi sakal deniyor, bıyık olursa top sakal
  • Çok fazla alakası var. Yahudilerde Kardinaller bırakırlarmış. Bende sürekli top sakal(Bazen bıyık dahil bazen bıyıklarıda keserim) bırakıyorum. İ.Ü gerçekten inanılmaz derecede kültürlü bir öğretim görevlisi vardı. 50 yaşlarında okuduğu kitabın haddi hesabı yoktu. ancak siyasi görüşü yüzünden bir türlü doçent dahi olamamış. Emekliliği gelecek ama hala dr.Yemeği beraber yerdik yemekhanede,öğrenci yemekhanesine gelirdi muhabbet için. O söylemişti Kardinal diye.
    Çok fazla bilgim yok ancak Peygamberimizde yahudilere benzememek için saç ve sakal uzatmıştı sanırım. Ancak ne olursa olsun şu an bile top sakal var.Yakıştığını düşünüyorum ve bırakıyorum.Ama hocamın söylediğini saçmalık olarak görmüyorum.Doğruluk payı var.
    quote:

Orjinalden alıntı: colddplay

quote:

Bende sokakda giderken herkez bana bakıyor hissediyorum o herkesde var genelde.Ancak çenede sakal bırakma konusunda çok tartıştım babamla ve okuldaki hocalarla.Hepside bana yahudilere özenme diyolar.Bi müddet üsteledim ancak düşündüm ve özüme dönmeye karar verdim.Çünkü kültürümüzde top sakal vs vs yok.Bırakanlara karışmam

• biz top sakalı birakın faulleri ince bile kesemiyoz
  • cercevesiz gozlık de tak ituye girerken kimlik sormuyolar.
  • Bıyıklarım halen tüy gibi olduğu için kötü gözüküyor bu yüzden sadece çene altı bırakıyorum
  • şekil vermem kılla uğraşmıyorum hali ile top sakal oluyor ama kulakların ordan yukardan gelen kıllarla birleşiyor hacı sakalı gibi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: colddplay

quote:

Kültürünü geçmişini dinini iyice bi araştır bakalım.Göreceksin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.