Şimdi Ara

Top Lane deki kahve ortamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bildiğiniz gibi solo da hep böyle bir ortam olur sohbet edilir tabi karşındaki bebe değilse. güzel sıcak bir ortam vardır plays yapıldığında iki tarafta vay iyiymiş der sohbet döner tabi bu 10 maçta 1-2 kere olabilecek bir şey.Bana çok denk gelmeye başladığında anlıyorum ki mmr ım yükselmiş mmr bulma taktiği de denebilir.

• Bana 1 kez oldu lan honorlasmistik adamla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takimimla tsde konusurum genelde ve fazla konsantre oluyorum sanirim harita takibine nasip olmadi daha rakiple sohbet

• quote:

Orijinalden alıntı: Allways4u

Evet beyler bildiğiniz gibi solo da hep böyle bir ortam olur sohbet edilir tabi karşındaki bebe değilse. güzel sıcak bir ortam vardır plays yapıldığında iki tarafta vay iyiymiş der sohbet döner tabi bu 10 maçta 1-2 kere olabilecek bir şey.Bana çok denk gelmeye başladığında anlıyorum ki mmr ım yükselmiş mmr bulma taktiği de denebilir.

Vay iyiymiş mi? Adam bana ultin olmasa hiç bişeysin, kuleye dua et gibisinden şeyler söylüyor :SADF
  • Karşıdakinin de bunun bir oyun olduğunu bilip de muhabbet etmesi güzel ama çoluk çocuk gelincede hiç çekilmiyor ya solotop oynamak.
    Gank geliyor junglerı işin %90 ını yapıyor cc kullanıyor killi karşındaki çocuk alınca başlıyor alldan zaa xd demeye.
  • O ortamı hiç yaşamadım da müziğini açıp kolanı içerek fark yapma keyfi var soloda.

• Amaç: Top oynuyorum, çok proyum

Benim de main role top lane. 2 tank karşılaşınca güzel oluyor. Afk farm yaptığın için jungler da fazla gank atmıyor, karşındakiyle trade girsen gıdıklamıyorsun bile. Rakibin benim kulenin arkasında benim rakibin kulenin arkasında proxy yaptığım oyunlar oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Hava Durumu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soloya hiç öyle ölümüne farm yapıyım dediğim şampiyonlar almıyorum, sürekli etkin bi şekilde ışınlanmayı kullandığımdan da sohbet ortamı olmuyo çünkü devamlı bana sövüyor karşımdaki :D
  • Valla doğru top dışında diğer rollerde rakip mevkidaş yerine genelde herkesle konuşurken üst koridorda mevkidaş ile bir samimiyet, bir muhabbet oluşuyor.
    Ayrıca bir oyunda support Sona iken rakip mid Annie'yle girdiğim muhabbet baya gelişmişti. Sonucunda nasıl ban yemedim hala anlamıyorum
  • beyler bence en önemlı etken sakin stressiz oynamak normalde apcler ile farm yapamam fazla fakat bugün 20dk 200 yaptım sonuçla relax olun

• ben karşı takımı blokluyorum geneli ölünce küfür ettiği için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahve ortamını cho 'ya karşı denemiştim de zevkli idi. iyi sohbet hoşştu da turnuva farmı yaptık ikimiz de. cho mapı kaplayınca kaybettik benim yüzünden oyun gitti. her şampiyonla kahve içilmiyor
  • 3 5 kere denk geldi oyundan aldığım zevk 2 katına çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

quote:

Orijinalden alıntı: Allways4u

Evet beyler bildiğiniz gibi solo da hep böyle bir ortam olur sohbet edilir tabi karşındaki bebe değilse. güzel sıcak bir ortam vardır plays yapıldığında iki tarafta vay iyiymiş der sohbet döner tabi bu 10 maçta 1-2 kere olabilecek bir şey.Bana çok denk gelmeye başladığında anlıyorum ki mmr ım yükselmiş mmr bulma taktiği de denebilir.

Vay iyiymiş mi? Adam bana ultin olmasa hiç bişeysin, kuleye dua et gibisinden şeyler söylüyor :SADF

Şansını s***** yazanlarda var qnq unutmamak lazım

• Oran yanlış verilmiş 10 oyunda 1-2 değil arkadaşlar tamamen yalan. 1000 oyunda 1-2 olacaktı. 3+ Yıldır oynuyorum daha böyle adamlar 10defa denk gelmedi. 6 desem anca eder. Zaten öyle nadir durum denk geldiğinde unutmazsınız oyunun zevkini ilk defa aldığınızı hissedersiniz.
  • Gecen biz takimimizdaki 2 oyuncuyu macin ortasinda bulamadik ss de vermediler afk zannetik onemsemedik. En son jax beni ormana dogru kovalarken gördüm

İkiside ormanda golemi yatirip mangal yapiyorlardi cok sicak bir ortamdi duygulandik. Ortam o kadar sicaktiki beni kovalayan jax de oturdu sohbet ettik. En son mac bittiginde rakip bizde 1 kisi afkdi dedi . Duygulandim :(

• işte bunlar hep rekabetsizlik hep tırsak oynama
  • Sen dedin de şimdi fark ettim. Cidden sohbet ortamı oluyor ha
  • Bu yüzden mainim solo
    Edit:öyle ortam çok gelmiyor genelde ligle alakalı değil kişinin karakteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum

• shen oynuyordum karşıya nasus geldi o benm kulenin orda bende onun kulesinin orda bekleyerek farmları aldık hadi b atalım item alalım falan diye yazışıyorduk aşağıdan sonra stack'e bi baktım dk 20 300 :D ama oyunu aldık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.