Şimdi Ara

Top Gun: Hard Lock (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mikrop_2

oyunda save sorunu mu var yoksa bende mi sorun var oyundan çıknca en başa dönüyor..

Bende de aynısını yaptı C'ye değil D'ye kurmuştum oyunu. C'ye kurdum düzeldi sorunun çözümü bumu bilmiyorum ama save yapmaya başladı oyun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Bende de aynısını yaptı C'ye değil D'ye kurmuştum oyunu. C'ye kurdum düzeldi sorunun çözümü bumu bilmiyorum ama save yapmaya başladı oyun :D

Bende D'ye kurdum birde C'yi deniyim teşekkürler..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_53

merhaba acaba bu oyunu joystick le oynayamıyormuyuz controller ekranında görmüyor sadece klavye ve fare ayarları var (onlarıda değistiremiyom ) yeni kol aldım kullanımıyorum

yardımcı olabilecek varmı acaba
  • quote:

quote:

merhaba acaba bu oyunu joystick le oynayamıyormuyuz controller ekranında görmüyor sadece klavye ve fare ayarları var (onlarıda değistiremiyom ) yeni kol aldım kullanımıyorum

DOSTUM BEN KABLOLU xbox 360 kolu kullanıyorum tavsiyem odur piyasadaki tüm oyunlar hemen kkolu algılayıp tus ayarlarını hemen kendisi ayarlıyor ekrandada left 1 e bas demiyor x e bas a ya bas tr ye bas gibi komutlarda çıkıyor kısacası xbox 360 dan farkı kalmıyor tavisyem 50 tl gibi fiyata muadilleri bulabilirsn gerçekten su joystick sıkıntısını bununla aştım ve keişke önceden alsaydım diyorum :)

• güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

quote:

quote:

DOSTUM BEN KABLOLU xbox 360 kolu kullanıyorum tavsiyem odur piyasadaki tüm oyunlar hemen kkolu algılayıp tus ayarlarını hemen kendisi ayarlıyor ekrandada left 1 e bas demiyor x e bas a ya bas tr ye bas gibi komutlarda çıkıyor kısacası xbox 360 dan farkı kalmıyor tavisyem 50 tl gibi fiyata muadilleri bulabilirsn gerçekten su joystick sıkıntısını bununla aştım ve keişke önceden alsaydım diyorum :)

ondanda var bende ama ben logitech 3d pro yla oynamak istiyorum ucak oyunu oynuycaz diye aldık çalışmadı ama tavsiyen için saol olmadı artık dediğin gibi yapacam

• topgun hawX'A rakip olamaz ama havacılığa merkalı kişilerin oynaması gerekli dogfight modu kamera açıları hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

topgun hawX'A rakip olamaz ama havacılığa merkalı kişilerin oynaması gerekli dogfight modu kamera açıları hoşuma gitti

Hawx tarih oldu başımız sağ olsun.. Gerçekten Uçak oyunu oynamak istiyorsan Ace Combat tavsiye ediyim sana. Bir dene bak bakalım bir daha Hawxın adını ağzına alcakmısın. Pc de olmadığı için tabi ACe Combat ona en yakın şu an için Top Gun biraz şans vermelisin oyuna bölüm ilerledikçe çok daha zorlayıcı ve zevkli hale geliyor oyun. Tabi Med yada Hard zorlukta oynayacaksan oyunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

topgun hawX'A rakip olamaz ama havacılığa merkalı kişilerin oynaması gerekli dogfight modu kamera açıları hoşuma gitti

Hawx tarih oldu başımız sağ olsun.. Gerçekten Uçak oyunu oynamak istiyorsan Ace Combat tavsiye ediyim sana. Bir dene bak bakalım bir daha Hawxın adını ağzına alcakmısın. Pc de olmadığı için tabi ACe Combat ona en yakın şu an için Top Gun biraz şans vermelisin oyuna bölüm ilerledikçe çok daha zorlayıcı ve zevkli hale geliyor oyun. Tabi Med yada Hard zorlukta oynayacaksan oyunu...

ace combat muhteşem bir oyun keşke yapımcısı PC içinde çıkarsa kısa süreliğine PS3'te oynamıştım harikaydı ne yapayım onlarda PC'ye çıkarsınlar Pc'de şu anda eniyi havacılık arcadesi hawx serisi

• Ben oynarım arkladaş amaç eğlenmek değilmi, dogfight çok eğlenceli duruyor.

Edit: Uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 14 Nisan 2012; 5:11:33 >
  • hawx'dan daha eğlenceli ğeldi bana, kendini oynatıyor
  • arkdaşlar var mı oynayan hala bilmiyorum ama ben bu makineli tüfekle seri ateş edemiyorum sorun benden mi kaynaklı yoksa sizdede var mı böle bir sorun
  • Hawks simülasyonun "s" si olamaz ki. imkansız. Ben anlamıyorum bu oyun nasıl simulasyon bölümünde.
  • Peah bu nedir ya görüntülere bakıp kurduk . 5 daka sürmedi jeti denize batırıp sildim oyunu.
  • arkadaşlar oyunu yükledim ama bir problem var sistemim iyi olmasına rağmen oyunun açılışı menüsü falan çok kasıyor hala anlamış değilim farklı ilaçları atıp denedim sonuç aynı
  • hawx hikaye top gun daha gerçekçi...
  • Topgun ilk oynadgim savas ucagi simolatoru cokda begendim o kadarda kotu degl biraz oynadktan snra kontrller felan cok guzel multi bolumude mevcut gamespy dan uyelik aldm yanliz online bolumunu kullanamadim bilgisi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamadım ama güzele benziyor. Bir ara oynayınca editlerim mesajı. HAWX'tan sonra iyi gider diye düşünüyorum.
  • Şöylebi baktım deneyim dedim ama yorumlar yetti vazgeçmeme
  • Biraz önce indirdim kurdum sakın diyeyim indirme zahmetine bile girmeyin... Hele hele HAWX oynamış hiç kimse bu oyunu sevmeyecektir. Berbat
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.