Şimdi Ara

Top Gun: Hard Lock

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni TopGun oyunu sanirim HAWX e rakip geliyor.

Resmi sitesi resimler ve video;

http://www.topgungame.com

MK on inceleme yapmis;

http://www.merlininkazani.com/t_op_Gun_Hard_Lock-oyun_oninceleme-46255p1.html

• Güzele benziyor.
  • Takip
  • H.A.W.K serisinin yanında sönük kalıyor gibi geldi bana. Videoya bakarak konuşuyorum ki grafik olarak H.A.W.K önde gibi. Önce çıkmasını bekleyelim. Uçak savaş oyunlarına ilgi duyarım. Takip.
  • oyun çıkmış gözüküyor görseller fena durmuyor oynayanların yorumlarını alalım .

• Yuklememle silmem bir oldu hawxla kapisamaz bile arcadenin de arcadesi olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Yuklememle silmem bir oldu hawxla kapisamaz bile arcadenin de arcadesi olmus

O kadar kotu diyorsunuz.
  • Hawxa arcade denirdi öyle de ama yinede kontroller olsun oynanış olsun biraz daha kolay simülasyona yakın bir izlenimi vardı ama bunda kontroller desen bir hoş,belki bazılarına iyi gelecektir aksiyonu bol ve çılgınca hissedersiniz kamera bi orda bi burda çünkü
  • HAWXla kapışamaz...
  • Resimler çok güzel görünüyor ama yorumlar pek içaçıcı değil.
    Yinede denemek lazım.
  • harbiden resimleride gören bir şey sanar..

• Örnek video,beğenen olacaktır ama hawx hele ki diğerleri ile karşılaştırmayın bile.
  • Hawxla karşılaştırmak hawxa hakaret olur
  • HAWX kötü bu ondan da kötü. Şu modern hava şavaşı oyunlarını bir adam edemediler ya simulasyonun dibine vuruyorlar (bu yine makul bir durum gerçeğinin tamamen aynısı oyunlar var) ya da arcade'in dibine vuruyorlar (bu tamamen saçmalık ne bu havada kombo yapıyoruz bildiğin)
  • VASAT
  • merhaba acaba bu oyunu joystick le oynayamıyormuyuz controller ekranında görmüyor sadece klavye ve fare ayarları var (onlarıda değistiremiyom ) yeni kol aldım kullanımıyorum
  • Herkes nedense oyunu HawX'la karşılaştırmış ama videosundan anladığım kadarıyla bu eski atari salonlarındaki TopGun'ın yeni bir versiyonu, yani HawX'tan yıllar önce var olan bir oyunun devamı. Ha HawX daha iyidir bilemem ama bu oyun bir zamanlar atari salonlarındaki hareketli pilot koltuğu ile efsaneler arasına girmiştir.
  • Hawx tarih oldu bence. Dog fight hiç gerçekci değildi. Top Gun ise konsollardaki Ace combatın son oyununun arcadesi olarak düşünün. Dog fight şekli aynen ace combat gibi ama tabi çok çok daha arcade zevkle oynanır o sebeple. Sadece Pc'de oyun oynamak zorunda kalanlar için bence çok iyi oyun.
  • vakit kaybı indirmeyin.
  • oyunda save sorunu mu var yoksa bende mi sorun var oyundan çıknca en başa dönüyor..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.