iPhone 4 e iGo yükleyip Tomtom araç kiti ile kullanmayı planlıyorum. Ama kafama takılan bir soru var. Tomtom araç kitindeki gps sinyalini güçlendirici özelliği kullanabilmem için yazılım olarak da Tomtom kullanmam şart mı yoksa bu özelliği iGo ile de kullanabilirmiyim? Eğer olmuyorsa başka alternatifler düşünücem. Teşekkürler...
Tomtomla bir kaç sorun yaşadım. Poi ler büyük sıkıntı bir kaç kere yanlış yere götürdü. O nedenle poilerine güvenmeyi bıraktım. Netten adrese bakıp o adrese götürmesini istiyorum. Ayrıca güncel değil yeni yapılan bir kaç yolu bilmediği için beni baya bir dolaştırdı, yeni yollar olmayan adres veya kendi kaydettiğiniz noktalarda oldukça başarılı ama bu tür eksileri var.
quote:
Orijinalden alıntı: fhm88
Merhaba,
iPhone 4 e iGo yükleyip Tomtom araç kiti ile kullanmayı planlıyorum. Ama kafama takılan bir soru var. Tomtom araç kitindeki gps sinyalini güçlendirici özelliği kullanabilmem için yazılım olarak da Tomtom kullanmam şart mı yoksa bu özelliği iGo ile de kullanabilirmiyim? Eğer olmuyorsa başka alternatifler düşünücem. Teşekkürler...
Şart değil, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yalnız AppStore'dan TomTom'un sadece birkaç KB'lık ücretsiz ufak bir yazılımı var, uydu durumu, sinyal kuvveti vs. gibi şeyleri gösteriyor, asıl işlevi ise TomTom Araç Kiti'nin Tomtom navigasyonu kullanmayan bir iPhone ile kullanılması durumunda ekranda belirli aralıklarla çıkan uyarı mesajını yok etmesi imiş. Onu da yüklediniz mi problem kalmaz.
App store da varmış evet, tomtom car kit tool... araç kitini de aldık mı tamamdır:) teşekkürler...
Tomtom u daha cok sevdim. Gorsel olarak yol tarifi igo dan daha iyi. Cok fazla kavsak/yan yol olan yollarda tomtom cok daha basarili bence oklar ile koca koca gosteriyor.
Hem TomTom'u hem de iGO2yu deneyin iGO'nun ne kadar farklı ve iyi bir program olduğunu farkedeceksiniz. Çok insan gördüm TomTom vesilesiyle İstanbul'un göbeğinde kaybolan.
her ikisini de denedim igo 'yu tek gecerim. ozellikle son versiyonunu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme