Arkadaşlar ben almanyadan Tomtom iphone car kit siparişi verdim geliyor.Ama şimdi hangi navigasyon programını indireyim karar veremedim.
Tomtom hakkında bazı olumsuz yorumlar duydum biraz soğudum ama çok iyi diyenlerde var.
İGO da ise sorun duymadım herkes çok memnun
Kararsızlığımda şundan; Ben parasıyla alacam bu programları,Tomtom car kit' te İGO çalışırmı GPS güçlendirici çalışırmı yoksa bu sadece Tomtom programına özel bi işlemcimi.
Kısacası hangisini alayım arkadaşlar...
Teşekkürler...
garmin diyecem tom tom da igo da çok berbat.ios uyumlu garmin olsa yok satar ama neden garmin geliştirmiyor anlamakta güçlük çekiyorum.
igo
tomtom ve igo berbat mı :S
yanlış biliosun arkadaşım garmin appstorede var fiyatı daha ucuz hatta.
bence iGo en iyisi
IGO yu çok kullanma fırsatım olmadı ancak Tom Tom ile geçen hafta yol üzerindeki şehirleri de dolaşarak İstanbul - Sivas yaptım ve çok memnun kaldım diyebilirim.
kullanacagın yere gore degısır istanbul ici tom tom ve igo her ikisinide denedim igo daha basarılı yurtdısı tomtom daha iyi diyolar
quote:
Orijinalden alıntı: Afyonteam
kullanacagın yere gore degısır istanbul ici tom tom ve igo her ikisinide denedim igo daha basarılı yurtdısı tomtom daha iyi diyolar
Katılıyorum. Türkiye ve özellikle büyük şehirlerde igo en iyisi şu an. Tomtom ise avrupa da en iyisi..
Ya bir soru da ben sorayım iPhone 4'te gps i açacağımız bir yer var mi ben tomtom ve navigon ile bir türlü gps sinyali bulamadım 4 gündür denemek nasip olmadı
iGo iyidir
igo yougo hego shego itgo
tomtom kullanıyorum memnunum...
tomtom diyince aklıma hep domdom gelio :D
Domdom Turkey..
ama bence igo daha ii
Tartışmasız iGO tabiki,sonuçta haritası Başarsoft
Tom Tom, igo ve navigonu kullanıyorum. Benim en Cok verim aldığım kesinlikle NAVİGON.
saygılar.
Yaklaşık 2 hafta önce seninle aynı durumdaydım. Ebay'den sipariş etmiştim ben de tomtom car kiti. Kit gelene kadar tomtom ve igo arasında çok gidip geldim. Arkadaşımın jailbreakli telefonunda hem tomtom ve hem de igo yukluydu. İkisini de kullandım. Yazılım olarak tomtom sanki daha iyi ve göze daha hoş geliyordu açıkcası ama sonunda Basarsoft haritası kullandığı için tercihimi igo'dan yana kullanıp satın aldım Europe versiyonunu. Ayrıca ucretsiz tomtom car kit tool'u indirdim appstore'dan. Gayet sorunsuz kullanıyorum tomtom car kiti igo ile. Basarsoft'un haritası çok iyi, son derece memnunum, sana da tavsiye ederim.
Tomtom avrupadada ayni tomtom gecen otobanda giderken 10 dakika boyunca sacmaladi bi tarlada gösterdi bi yolda sonra kapattim ve navigonu actim sorunsuz istedigim yere götürdü
igo ve navigon tr şartlarinda
İgo 1 numara abi. Uzun sureler ikisini de kukkandim. En cok da ost ve ankara trafiginde. İgo ile hic sorun yadamadim. Tom tom bazen sapitik seyler yapti. Tavsiyem igo. Car kiti ben de siparis vermek istesem hangi yolu izlemeliyim? Ve fiyati nedir acaba? Yardimci olabilir misiniz?
iGo iyidir , stabildir, Garmin gibi saçmalamaz, Tomtom gibi yormaz.. Hızlıdır .. Candır o can .
iGO en son kullandığımda 4xx versiyonu henüz çıkmamıştı. kullanan arkadaşlar 4xx uyumlu versiyonları çıktı mı ip4 için falan?