Şimdi Ara

tomtom hangi haritayı kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

burada tomtom harita versiyonlarından hangisini kullandığımızı paylaşalım.

Ben 608 Eastern Europe ve 650_1052 West and central europe versiyonlarını denedim ve bunlardan Türkiye için en iyisi 650 olanı.

aranızda diğer haritaları deniyen oldu mu?

• selam
    bu dediğin haritayı nereden indirdin adres verebilirmisin
  • merhaba,

aşağıdaki linkde tüm haritalar var. Ben en son versiyonu olan 675 west and central europe u denedim ama içinde TR yok. 650 den büyük 675 den küçük diğer versiyonları denemek lazım, TR var mı diye.

http://r******.com/users/NVTO7M
  • bu konuda deneyimi olan arkadaş yok mu?
  • Ben nokia E65 için tomtom 601 s60 3rd navigatör ve 608 Eastern Europe yükledim. Ben simdilik bunlarim yabanc1siyim. Bunlari yüklerken sifre filan istemedi. ben simdi 650_1052 West and central europe yüklerken benden sifre filan istiyecekmi. Forumlarda okuduguma göre bazi programlar kod filan istiyormus.. Birde E65 e daha dün yüklesigim tomtom 601 veriyonu eskimi eski ise (aradaki fark çoksa) güncel versiyonunu nerden indirebilirim? Diger bi sorumda Nokia 6600 icin bu kullandigim tomtom dan varmidir. ilk tecrübem ve çok begendim bu gps olayini
  • merhaba,

650 yi yükle sorun olmaz daha iyi.
  • Amanın bu 650 de 15 parça var tanesi 100MB dan 1.5Gb mi ediyor. Bunun içinden sadece Türkiye yükleme olanağı varmı. Zaten E65 de 1GB hafıza var. İçinde mp3 video filanda vardı kartın zaten tam boş olsada almaz bu dosyayı. Başka bi çare varmı. Türkiye haritası için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 650 nin dışında ben iyi bir harita bulamadım. 2 gb hafıza kartı kullanıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

Amanın bu 650 de 15 parça var tanesi 100MB dan 1.5Gb mi ediyor. Bunun içinden sadece Türkiye yükleme olanağı varmı. Zaten E65 de 1GB hafıza var. İçinde mp3 video filanda vardı kartın zaten tam boş olsada almaz bu dosyayı. Başka bi çare varmı. Türkiye haritası için?
  • Bu haritalar için edit programı filan varmı. Varsa sanırım Türkiye dışındaki alanları silerek büyük bir alandan tasarruf ederiz gibi :)
  • 650 versiyonu için iyi demişsin. Neye göre iyi? Ben ikisini de değişik zamanlarda kullandım. 608 650 göre tr açısından daha detaylı diyebilirim. Siz yurtdışında mısınız, tr demisiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: web_tur

merhaba arkadaşlar,

Ben 608 Eastern Europe ve 650_1052 West and central europe versiyonlarını denedim ve bunlardan Türkiye için en iyisi 650 olanı.

• Tomtom hakkında bir sorunum var.. Ben "Şuraya git" menüsündeki Enlem ve Boylam menüsü silik buraya giremiyorum. Ayrıca "tercih değiştir" den "İÇN' leri Yönet" deki "İÇN ekleye" tıkladığımdada "Enlem Boylam" seçeneği silik kullanamıyorum..

Sizde durum nedir bu menünün aktif olması için ayrıca bişimi gerekiyor?..

Nokia E65 Tomtom 6.010 S60 kullanıyorum. Birde Google earth daki
    placemark (kmz filan) ları bu tomtoma bletooth vs... ile adapte edebiliyormuyuz.. Türkçe Tomtom 6 kullanma klavuzunu indirdim ama detaylı bi açıklamaya rastlamadım
  • merhaba,

ben tr de kullanıyorum. Benim yüklediğim 608 ile sizinkinin bir farkı varmıdır bilemiyorum ama zahmet olmaz ise, sokaklar içinden florya yı arama yapabilirmisiniz.

Florya istasyonu çıkacakmı? bende ki 608 de sadece 3 adet istasyon gözüküyordu.

Bir bakarmısın dseninkinde florya istasyonu çıkıyor mu? (istanbul)

quote:

Orjinalden alıntı: dost1968

650 versiyonu için iyi demişsin. Neye göre iyi? Ben ikisini de değişik zamanlarda kullandım. 608 650 göre tr açısından daha detaylı diyebilirim. Siz yurtdışında mısınız, tr demisiniz?

quote:

merhaba arkadaşlar,

• Hedef olarak sadece enlem ve boylam değerlerini girebiliyormuyuz.
  • ben onu da seçemiyorum, enlem boylam kısmı hiç çalışmıyor.
  • civarındaki yeşilyurt, ataköy, bakırköy, halkalı ve çobançeşme var. Ama Florya yok.

quote:

merhaba,

ben tr de kullanıyorum. Benim yüklediğim 608 ile sizinkinin bir farkı varmıdır bilemiyorum ama zahmet olmaz ise, sokaklar içinden florya yı arama yapabilirmisiniz.

quote:

650 versiyonu için iyi demişsin. Neye göre iyi? Ben ikisini de değişik zamanlarda kullandım. 608 650 göre tr açısından daha detaylı diyebilirim. Siz yurtdışında mısınız, tr demisiniz?

quote:

merhaba arkadaşlar,

• merhaba,

650 de florya var, bu nedenle 650 daha detaylı demiştim. Karşılaştırısan göreceksin.

quote:

civarındaki yeşilyurt, ataköy, bakırköy, halkalı ve çobançeşme var. Ama Florya yok.

quote:

merhaba,

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar,

• link niye gozukmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.