Şimdi Ara

TOMTOM Avrupanin Tutulan Programi (ilksayfadan itibaren okuyunuz) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
9
Favori
103.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Versiyonlar gözükmüyor malesef. Ofiste olduğum için de rapid açamıyorum. Eve gidince bakacağım. İnşallah işe yararlar. Çko sağol gerçekten teşekkürler.

TT haritasında güncelleme yok demişsin. Doğrudur. Adamlar heralde en son 90 larda güncellemişler çünkü hiç bir yer yok gibi nerdeyse.

Ama başka yeni versiyonlar da smartphone için olmuyor.

Bir matrix şeması var tüm Tomtom'un. Orada 5.20 (4450) için uyumlu harita kodları vardı.
    Benim ancak 650-632-660 versiyonlarla çalışıyormuş. Bunlar da güncel değil sanırım dediğin gibi.

Güncel olanlar da 5.20 ile çalışmıyor.

5.20 olmayan günceller de benim HTC s710 ile çalışmıyor.

6 ları falan denedim ama işte tuşlar basmıyor yer aratılmıyor edilmiyor.

xbar- fak cursor falan da denedim yani beceremedim. olmadı bir türlü.

Htc s 710 kullanan ve kullanıpta tomtom kullanan, hatta tomtom'un 6 versiyonunu fake cursor vs ile çaıtr çatır kullanıyorum diyen arkadaşlar varsa eğer beklerim destek almaya ve vermeye.

Marcopolo tekrar teşekkürler. Akşam eve gidince bakacağım linklerine.İnşallah olur.

Olmazsa durmak yok devam: )

• quote:

Orjinalden alıntı: bedizli

Versiyonlar gözükmüyor malesef. Ofiste olduğum için de rapid açamıyorum. Eve gidince bakacağım. İnşallah işe yararlar. Çko sağol gerçekten teşekkürler.

TT haritasında güncelleme yok demişsin. Doğrudur. Adamlar heralde en son 90 larda güncellemişler çünkü hiç bir yer yok gibi nerdeyse.

Ama başka yeni versiyonlar da smartphone için olmuyor.

Bir matrix şeması var tüm Tomtom'un. Orada 5.20 (4450) için uyumlu harita kodları vardı.
    Benim ancak 650-632-660 versiyonlarla çalışıyormuş. Bunlar da güncel değil sanırım dediğin gibi.

Güncel olanlar da 5.20 ile çalışmıyor.

5.20 olmayan günceller de benim HTC s710 ile çalışmıyor.

6 ları falan denedim ama işte tuşlar basmıyor yer aratılmıyor edilmiyor.

xbar- fak cursor falan da denedim yani beceremedim. olmadı bir türlü.

Htc s 710 kullanan ve kullanıpta tomtom kullanan, hatta tomtom'un 6 versiyonunu fake cursor vs ile çaıtr çatır kullanıyorum diyen arkadaşlar varsa eğer beklerim destek almaya ve vermeye.

Marcopolo tekrar teşekkürler. Akşam eve gidince bakacağım linklerine.İnşallah olur.

Olmazsa durmak yok devam: )

Senin alet WM6 kullaniyor degilmi..? Aslinda TT6 calismasi lazim.. cesitli versiyonlar indirip bir dene derim..

• gps e bağlı olmama rağmen gri gözüküyor.
    mesale bazı seçeneklerde gri ama onunla ilgili bir seçenek işaretlediğimde gri olan seçekler aktif oluyor.
  • Normalde bende GPS bagli degilse gri gözüküyor baglaninca aktiflesiyor.

Sen söyle yapabilirsin >Suraya git>ok isareti">"> Haritada nokta....
    quote:

Orjinalden alıntı: kimeryalı

gps e bağlı olmama rağmen gri gözüküyor.
    mesale bazı seçeneklerde gri ama onunla ilgili bir seçenek işaretlediğimde gri olan seçekler aktif oluyor.

• Evet WM6...

Evet tomtom 6 lar çalışıyor ama touchscreen için olduğu için program ve smartphone için versiyon olmadığından tuşlar saçlmalıyor.

Hiçbirşey yazamıyorsun arama yerine falan. Seçeneklerde çok zorluyor seçemiyor falan. Harita gayet güncel ama deidğim gibi tuşlar çalışmıyor kombinasyonlar yanlış çıkıyor. Çünkü touchscreen e göre ayarlı prog:(
  • Telefon versiyonlarinda (Nokia N70- N95) yükledim bir sorun yok tuslarla ilgili ama dedigim gibi biraz cesitli versiyonlar dene biri uyar gibime geliyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: bedizli

Evet WM6...

Evet tomtom 6 lar çalışıyor ama touchscreen için olduğu için program ve smartphone için versiyon olmadığından tuşlar saçlmalıyor.

Hiçbirşey yazamıyorsun arama yerine falan. Seçeneklerde çok zorluyor seçemiyor falan. Harita gayet güncel ama deidğim gibi tuşlar çalışmıyor kombinasyonlar yanlış çıkıyor. Çünkü touchscreen e göre ayarlı prog:(
  • Bana acilen DE_AT_CH nin en yeni haritasi lazim tesekkürler
  • sagol map icin
  • sagol sagolasin
  • Az yukari bak Marcopolo bir suru link vermis yada asagidaki linklerde v675.1409 haritasi var gps in tomtomun kendi makinasi ise 1gb lik avrupa haritasi var V710
    http://r apidshare.com/users/7R7WVK
    http://r apidshare.com/users/W4G6IT
    http://r apidshare.com/users/GLMR4B
    quote:

Orjinalden alıntı: azrail2005

Bana acilen DE_AT_CH nin en yeni haritasi lazim tesekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: CARULLAH

igo mio bolumune bak orda bulursun
    http://forum.donanimhaber.com/m_14423700/mpage_1/key_/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: Explorer

MioMap v3 Maps mio 168 için lazım. adres bilen varmı (çalışan)?

carullah teşekkür ederim. ebay-ingiltereden sipariş ettiğim mio 168 dün geldi ve önceden senin yönlendirdiğin ve indirdiğim dosyalarla (biraz da uğraşarak) şu anda çalışıyor.kolay gelsin.

• ya bnde p990i war.buna tomtom nsl yukleyebirim.bi anlatsanız cok iyi olur ya.ACELE!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: predd

Tomtom 6 (PDA) için Türkiye'yi kapsayan haritalar hangileri? İstanbul için en iyisi hangisidir?

beş para etmez türkiye haritası 190 mb lık harita yükledim 1 mb lık bile değeri yok bence ne ya hiç bir sokak yoki ne biçim data bunlar yok canım igo dan vazgeçmem garmin de deneyeceğim ama oda igo kadar ise onuda uğraşmaya değmez hiç uğraşmayın bence türkiye haritasından geçtik istanbul bari olsa yok anam yok adam gibi bir kaç sokak yok hepsi laf olsun diye yazılmış.hiç alakası bile yok kaç tane sokak yazdım haberi bile olmadı tomtom daha çok bekleriz gibime geliyor.
  • Kardes kusura bakma da,yazdigin yaziyi "noktalama isaretleri"ni kullanip bir daha yazabilir misin?Tam corba olmus!!!!!!!!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: ayhankara

quote:

Tomtom 6 (PDA) için Türkiye'yi kapsayan haritalar hangileri? İstanbul için en iyisi hangisidir?

beş para etmez türkiye haritası 190 mb lık harita yükledim 1 mb lık bile değeri yok bence ne ya hiç bir sokak yoki ne biçim data bunlar yok canım igo dan vazgeçmem garmin de deneyeceğim ama oda igo kadar ise onuda uğraşmaya değmez hiç uğraşmayın bence türkiye haritasından geçtik istanbul bari olsa yok anam yok adam gibi bir kaç sokak yok hepsi laf olsun diye yazılmış.hiç alakası bile yok kaç tane sokak yazdım haberi bile olmadı tomtom daha çok bekleriz gibime geliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ayhankara
    o kadar uğraştım yükleyipde kullanacağım diye, sonuç hüsran o kızgınlık ve acele ile yazmıştım.İgo dan çok memnunum ama en iyisi daha fazla karıştırmayayım.

quote:

beş para etmez türkiye haritası ,190 mb lık harita yükledim 1 mb lık bile değeri yok bence . hiç bir sokak yokki ne biçim data bunlar. igo dan vazgeçmem, garminide deneyeceğim ama oda igo ile aynı ise haritası ,onuda uğraşmaya değmez.tomtomla hiç uğraşmayın bence türkiye haritasından vazgeçtim, istanbul bari olsa razıyım.yok anam yok adam gibi doğru düzgün bir sokak yok. hepsi laf olsun diye yazılmış sanki.hiç alakası yok kaç tane sokak yazdım haberi bile olmadı.tomtom daha çok bekleriz gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhankara -- 17 Şubat 2008; 22:23:10 >

• aslında uzun lafın kısası igo6 tomtomdan daha iyi ve kullanışıl en azından İstanbul da yaşayan gezen biri için söyleyebilirim.
  • Merhaba Arkadaşlar;

Forumu uzaktan takip ediyorum , emeği gecen herkese şimdiden teşekkürler, ben IGO kullanıyorumbir tek londra da çalışmadı ama diğer ingiltere şehirlerinde çalıştı , nedenini bulamadım henüz.
    halen de IGO kullanmaya devam ediyorum.

BENIM SORUNUM ; UAE-DUBAE ve Çin için hangi programı önerirsiniz, IGO nun bu ülke haritaları siz de var mı ? varsa mükemmel olur gerçekten...

Cevap verirseniz memnun olurum.

Saygılar

Alparslan YAVUZ
  • http://uploaded.to/file/mq043m/United_Arabic_Emirates_2006.01_060614.fbl
    bu belki isini gorur sen en iyisi igo bolumune bak yardimci olan olur
    http://forum.donanimhaber.com/m_14423700/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARULLAH -- 22 Şubat 2008; 18:24:13 >
  • Arkadaşlar öncelikle bu konuda bu kadar çok bilgiyi paylaşıma açtığınız için çok teşekkür ederim. Konuyu baştan sona kadar okudum ve çok şey öğrendim. Benim elimde HTC p3600 PDA var ve rom upgrade ile tomtom 6.030 yükledim ve yanında hediye olarak sadece bir ankara haritası geldi (çok eski bir harita olduğunu kullandıkça hissettiriyor.) Bu konu başlığında yaptığım araştırmalara göre en uygun harita olarak PL-CZ-SK-HU-GR-TR-RU haritasını yükledim ancak kod istiyor. bazı arkadaşların önerdiği ActvMap_4.3 kurdum ama ondanda bir fayda alamadım.

Öncelikli olarak sormak istediğim;

1-Bazı arkadaşlarda bu kod sormadan program haritayı tanımış. Benim tanıtamamamdaki sebep nedir.(demo sürüm falanmıdır)
    çünkü ürün kodunuda ttcode.com da girdiğimde geçerli değildir diyor.

2- Bu kodu nasıl sağlarım

3- Türkiye için tomtom çokda güncel haritalar üretmediğine göre gps için başka önerebileceğiniz bir program varmıdır.

şimdiden teşekkür ederim

HTC P3600

• http://r apidshare.com/files/94296038/TomTom_6.030_Build_8320.rar.html
    yukaridaki linkten 6.30 cek yukle kod sormadan navin calisir
    quote:

Orjinalden alıntı: oops76

Arkadaşlar öncelikle bu konuda bu kadar çok bilgiyi paylaşıma açtığınız için çok teşekkür ederim. Konuyu baştan sona kadar okudum ve çok şey öğrendim. Benim elimde HTC p3600 PDA var ve rom upgrade ile tomtom 6.030 yükledim ve yanında hediye olarak sadece bir ankara haritası geldi (çok eski bir harita olduğunu kullandıkça hissettiriyor.) Bu konu başlığında yaptığım araştırmalara göre en uygun harita olarak PL-CZ-SK-HU-GR-TR-RU haritasını yükledim ancak kod istiyor. bazı arkadaşların önerdiği ActvMap_4.3 kurdum ama ondanda bir fayda alamadım.

Öncelikli olarak sormak istediğim;

1-Bazı arkadaşlarda bu kod sormadan program haritayı tanımış. Benim tanıtamamamdaki sebep nedir.(demo sürüm falanmıdır)
    çünkü ürün kodunuda ttcode.com da girdiğimde geçerli değildir diyor.

2- Bu kodu nasıl sağlarım

3- Türkiye için tomtom çokda güncel haritalar üretmediğine göre gps için başka önerebileceğiniz bir program varmıdır.

şimdiden teşekkür ederim

HTC P3600

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.