Şimdi Ara

TOMTOM Avrupanin Tutulan Programi (ilksayfadan itibaren okuyunuz) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
9
Favori
103.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rabolo

ceavabın için sağol ,
    tabiiki SD kart yeri var tomtom one xl 'de mevcut lakin türkiyey'ye geldim ve uyan kart bulamıyorum.
    uymamasının sebebini, cıhazın icinde bir yazılım olduğunu sanıyorum ama kırmak için gerekli crack bulamadım (varsayım). eğer birileri böyle bir sorunla karşılaştıysa cevbını sabırsızlıkla bekliyorum,
    ıyı geceler

selam rabolo kardes bende ayni problemi yasadim aleti bilgisayara bagla ve kartin uzerinde bulunan
    sd kaart`in software degisti aynen su map;

Tomtom applicationfor ONE XL, versie 6.593, grootte 8,1 Mb
    (guncelle butonuna bastigin zaman zaten bu dosyayi verir)

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatlili -- 22 Temmuz 2007; 16:00:06 >
  • soru
    Sizdeki uyan kartların markası nedir?

Uymayan SD kartlar:
    ScanDısk 2Go

Uyan SD kartlar:
    ...
    ...

quote:

Orjinalden alıntı: polatlili

quote:

Orjinalden alıntı: rabolo

ceavabın için sağol ,
    tabiiki SD kart yeri var tomtom one xl 'de mevcut lakin türkiyey'ye geldim ve uyan kart bulamıyorum.
    uymamasının sebebini, cıhazın icinde bir yazılım olduğunu sanıyorum ama kırmak için gerekli crack bulamadım (varsayım). eğer birileri böyle bir sorunla karşılaştıysa cevbını sabırsızlıkla bekliyorum,
    ıyı geceler

selam rabolo kardes bende ayni problemi yasadim aleti bilgisayara bagla ve kartin uzerinde bulunan
    sd kaart`in software degisti aynen su map;

Tomtom applicationfor ONE XL, versie 6.593, grootte 8,1 Mb
    (guncelle butonuna bastigin zaman zaten bu dosyayi verir)

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabolo -- 22 Temmuz 2007; 18:07:57 >

• rabola kardes,
    bendeki kartin markasi apacer 1gb
    problem kartta degil sen kartin " application one XL`i " degistirmelisin.
    aynen yukarida dedigim gibi hangi mapi istiyorsan onu sd-kaarta yukle
    daha sonra standaart maplari tomtom`un sd-kaart`a yukle, daha sonra
    tomtom home sofware`ne baglan ve guncellestir tusuyla sd-kaart van tomtom one`i
    guncellestrerek Tomtom map XL mapi elde ediyorsun. asgidaki dosyayi indir sadece.

Tomtom applicATIonfor ONE XL, versie 6.593, grootte 8,1 Mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatlili -- 22 Temmuz 2007; 18:21:24 >
  • arkadaşlar dediklerinizden hiç birşey anlamıyorum. tek bildiğim TOMTOM ONE diye bi navigator sahibi olduğum ve paketinin içinde türkiye haritasının bulunmadığı. bana Allah rızası için cihazıma uygun bir türkiye haritası linki verebilecek olan var mı? yeni bi cihaz alana kadar dua ederim. söz.
  • Bu bölümün ikinci sayfasinda nasil yapacagin anlatildi ve yanilmiyorsam Tr haritasi ilk sayfada var veya orda bulamazsan Gps bölümünde harita var. Biraz okursan herseye ulasirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: unluckyGpsUser

arkadaşlar dediklerinizden hiç birşey anlamıyorum. tek bildiğim TOMTOM ONE diye bi navigator sahibi olduğum ve paketinin içinde türkiye haritasının bulunmadığı. bana Allah rızası için cihazıma uygun bir türkiye haritası linki verebilecek olan var mı? yeni bi cihaz alana kadar dua ederim. söz.
  • marcopolo,
    2. sayfayi hatmettim ama bulamadim. aradigim sey tomtom one uyumlu turkiye haritasi icin bir link sadece. hepsi bu.
    vesselam.
  • quote:

marcopolo,
    2. sayfayi hatmettim ama bulamadim. aradigim sey tomtom one uyumlu turkiye haritasi icin bir link sadece. hepsi bu.
    vesselam.

buradaki linkte istanbul ve ankara var. ben bu linki 2 inci saffada buldum sen nasil goremedin hayret !
    kolay gelsin

http://r apidshare.com/files/27279566/650.1136_PL-CZ-SK-HU-GR-TR-RU.rar
  • Dedimya okursan ulasirsin diye ama sen hatmetmissin :)
    Hatmetmene gerek yoktu okuman yeterli idi bari nerde olduklarinin adresini verexyimde fazla ugrasma sonra hatmetmeye kalkarsin gene :)
    Burda var mesela:
    http://forum.donanimhaber.com/m_14423557/tm.htm
    veya burda var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_3549706/tm.htm
    Not :
    Bu haritayi yükleyince sifre soracak onun aciklamasida ilk linkte var... VESSELAM

quote:

marcopolo,
    vesselam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 24 Temmuz 2007; 11:41:45 >

• Marcoooo...siyaset yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehrimen_KötüTanrı -- 24 Temmuz 2007; 11:42:34 >
  • arkadaşlar rapidshare linkleri fake. ozellikle de şu link:
    http://*****.com/files/27279566/650.1136_PL-CZ-SK-HU-GR-TR-RU.rar

yav haftaya düğünüm var ve ben bu salak TOMTOM'u kullanmak zorundayım ama haritam yoooooookkkkk :)

yav elinde olan varsa ftp adresi vereyim upload etsin Allah rızası için be.

Vesselam
  • Dügünün var diye sölüyorum yoksa sölemezdim :) Allah bir yastikta kocatsin.
    quote:

arkadaşlar **** linkleri fake. ozellikle de şu link:
    http://*****.com/files/27279566/650.1136_PL-CZ-SK-HU-GR-TR-RU.rar

yav haftaya düğünüm var ve ben bu salak TOMTOM'u kullanmak zorundayım ama haritam yoooooookkkkk :)

yav elinde olan varsa ftp adresi vereyim upload etsin Allah rızası için be.

Vesselam

• Allah razı olsun.
    ama söylemedin :)

hâlâ çalışan bi link bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azalyn -- 24 Temmuz 2007; 13:10:58 >
  • arkadaşlar elimde tom tom GO 300 VAR haritayı dediğiniz gibi karta kaydettim. fakat aktivasyon kodunu bişr türlü elde edemedim. Mihci-54 kardeş yada başka bir arkadaş cihazın kod numarasını versem bana aktivasyon kodunu verebilirmisiniz acil lazım.
    şimdiden teşekkürler

CODE: AK8AA A2CSS
  • PM den gönderdim

quote:

Allah razı olsun.
    ama söylemedin :)

hâlâ çalışan bi link bekliyorum
  • Tam olarak hangi haritayi indirdin.
    quote:

Orjinalden alıntı: rainbowmk

arkadaşlar elimde tom tom GO 300 VAR haritayı dediğiniz gibi karta kaydettim. fakat aktivasyon kodunu bişr türlü elde edemedim. Mihci-54 kardeş yada başka bir arkadaş cihazın kod numarasını versem bana aktivasyon kodunu verebilirmisiniz acil lazım.
    şimdiden teşekkürler

CODE: AK8AA A2CSS
  • Marco polo kardes,
    Laptopta tomtomu calistirmak mumkun mu? laptopta Windows Xp yuklu.
    ben budaraki linklerden maplari indirdim. bu maplari laptopta nasil etkinlestirebilirim.
    simdiden tesekkurler.
    selamlar
  • Windows icin Pocket Pc emulatörleri yüklersen tomtom u yükleyebilirsin ben yapmadigim icin nasil oluyor bilemeyecegim ama google den ppc emulator diye arattirirsan bulursun.
    quote:

Orjinalden alıntı: polatlili

Marco polo kardes,
    Laptopta tomtomu calistirmak mumkun mu? laptopta Windows Xp yuklu.
    ben budaraki linklerden maplari indirdim. bu maplari laptopta nasil etkinlestirebilirim.
    simdiden tesekkurler.
    selamlar

• Soru:

arkadaslar nokia n95 e tomtom yükleyebilirmiyim acaba? hafiza kartina haritayi ve programi yükjledim ama bir türlü hafizakartina telefondan ulasamiyorum
    bu konuda bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum tesekkürler
  • Nokia nin programini bilgisayara yükleyip bilgisayar üstünden yüklemeyi dene.
    quote:

Orjinalden alıntı: tankci

Soru:

arkadaslar nokia n95 e tomtom yükleyebilirmiyim acaba? hafiza kartina haritayi ve programi yükjledim ama bir türlü hafizakartina telefondan ulasamiyorum
    bu konuda bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum tesekkürler
  • Allah marcopolo ve sas_sas arkadaşımızdan razı olsun benim beckerı hayata döndürdüler:)Marcopolo arkadaşım gece gündüz uğraştı ve beckere Türkiye haritası yüklemeyi başardık.Kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır iyiki varsınız...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.