Son dönemde Tommy Hilfiger firmasının otomatik saatleri gözüme çarpıyor mekanizmaları veya kaliteleri hakkında en ufak bir bilgim yok aydınlatabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla Çin malı makine kullanıyorlar. Fiyatı ucuz değilse almaya değmeyeceğini düşünüyorum.
Tommy Hilfiger, Çin veya Japon sakız diye tabir edilen plastik mekanizmalar ile Miyota mekanizmalar kullanıyor. Ama çoğunluk Çin menşeli sakız mekanizmalardır. Otomatik modelinde de Miyota kullandığını sanmıyorum. Muhtemelen Çin'dir. Genellikle open heart tarzı otomatik modellerinin görünen kısmında, mekanizma kalite olarak ucuz sahte saatlerde de kullanılan Çin mekanizmalarına benziyor..
sadece moda degeri olan saatler üreten Movado Group a ait bir marka..karışık mekanizmalar kullanmaktalar üretim yeri çin merkezi amerika ..diger markaları : Ebel, Concord, ESQ, Coach, Tommy Hilfiger, HUGO BOSS, Juicy Couture ve Lacoste ..
quote:
Orijinalden alıntı: bayguru
sadece moda degeri olan saatler üreten Movado Group a ait bir marka..karışık mekanizmalar kullanmaktalar üretim yeri çin merkezi amerika ..diger markaları : Ebel, Concord, ESQ, Coach, Tommy Hilfiger, HUGO BOSS, Juicy Couture ve Lacoste ..
otomatiği bilmem ama bendeki quartz lacoste miyota mekanizmalı.
hocam ilk başlarda tommyler göze güzel gözüksede diğer otomatikler görüldükten sonra basit kalan bir saat. Bence uzak durun alan birisi sapmasının 40-50 sn olduğunu söylüyordu.