Şimdi Ara

Tomacro mkv, Divx, MP4, HD BR rip player İncelemesi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
10.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni firmware geldi arkadaşlar, henüz denemedim ancak sitede gördüm, yayınlanmış.
  • Son yazılımı ben denedim.DVD. fonksiyonları daha güzel olmuş..(16.9 ve 4.3 ayarı gelmiş)Alt yazı yukarı ve aşağı taşınabliyor.Bunlar benim anlayabildiğim..
    Sitede Blu ray ile ilgli açıklama var ayrıca dvbt ile ilgili açıklamalar var ama ben bu özellikleri kullanamıyorum..
    Sky Walker siz kullanabiliyormusunuz.Ayrıca ben evdeki cihazla ağ kuramadım.Siz kurabildinizmi..
    Son olarak son yazlım en iyisi..Tek kusur hala alt yazılarda Ş harfi küçük olcağına bÜYÜK GÖZÜKÜYOR.Çinlilere mail attığım halde hala düzeltemediler..Sizde ayrıntılı mail atarsanız cevap veriyorlar bence sizde mail atın.
    Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali beyendi -- 16 Aralık 2008; 20:39:43 >
  • ş harfini direkt yazarak maili gönderdiyseniz çinli maili açtığında ş harfini muhtemelen göremeyecektir garip gurup bir harf görecektir... bir resim dosyasına ş harfini yazıp büyük ve küçük ş farkını öyle anlatın o resim dosyasınıda maile ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 15 Nisan 2009; 18:52:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.