Şimdi Ara

Tomacro mkv, Divx, MP4, HD BR rip player İncelemesi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
10.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baran bey,Merhaba nasılsınız..Benim tomacro ile media tankın farkı nedir??
    250 dolar civarına bu cihazlar satılır en azından benim çevremdekiler alır.Biliyorsun hala bir akrabam senden haber bekliyor.Ayrıca bana harici dvd room hediyenizi unutmayın..:)
    Saygılarımla
  • İzmirden satılık tomacro 310s aranıyor
  • valla arkadaşlar ben 250usd+kdv'ye hemen bir tane almayı çok isterim, mts mkv vb düzgün takılmadan izletsin yeter....

hemen hemen her türlü divx'i çalıştıran marka dvd-player'lar 150-200 YTL ye satılırken, böyle bir alete 400-450 YTL vermemek cimrilik olur bence
  • şimdide benim cihazım bozuldu. .
    update yapayım dedim, bozdum ya.
    ne yapsamda televizyona görüntü gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amo

şimdide benim cihazım bozuldu. .
    update yapayım dedim, bozdum ya.
    ne yapsamda televizyona görüntü gelmiyor.

Kardeşim geçmiş olsun.Cihaz çalışıyormu,kendi ekranında görüntü var mı??
  • Siteden son update i çekin (rar dan çıkarmayın), usb diski takın bilgisayara, rardan çıkarın .bin dosyasını, çıkarılacak yeri direk usb disk olarak seçin. O diske yüklesin.

Tomacroya usb diski takın (tomacro yu açmadan), taktıktan sonra power tuşuna basar basmaz setup tuşuna basılı tutun. Ekrandaki tüm ışıklar yanıcak, tüm ışıkların yandığını görünce elinizi çekin, recovery moda geçip otomatik update yapıyor, aleti kendi haline bırakın, 5-10 dk boyunca ışıklar sönmeden öyle put gibi durucak, hiç dokunmayın kendi kendisine reset atıcak, ışıklar sönücek sadece power simgesi görünücek ekranda, yine dokunmayın, bir süre sonra işlem tamamlanıcak ve görüntü gelicek.
  • evet cihaz çalışıyor, Power'a basınca ön paneldeki tüm simgelerin ışığı anında yanıyor. ama televizyonda görüntü sinyalı gelmiyor.

sky__walker hocam, bu dediğini bi çok kez denedim, maalesef olmadı. bir saat öyle bıraktım ama hala put gibi duruyor. ışıklarda sönmedi. bi sürü değişik update kullandım.
    bi şey soracam, bunu yaparken televizyon açık kalmalımı? ben hep televizyon açıkken ve hdmi bağlı iken yaptım.
  • Update dosyasını bulamıyor olabilir, rar dan direk usb disk içine çıkarıcaksın update.bin dosyasını, önce masaüstüne çıkarıp ordan usb diske atınca bende çalışmadı, başka hiçbir şey olmasın usb disk içinde önce formatla sonra bu şekilde yap, bende tv açık hdmi kablo takılıydı

Safe Recovery yapma yolu burdada anlatılıyor, cihazın kullanım klavuzundan aldım bu paragrafı, ben buna bakarak yaptım, bende update yaparken bozdum cihazı, power tuşuna basınca kendi etrafında 360 derece dönüş yapmış bi ok, power simgesi ve tekerlek (anlatımım müthiş yalnız) simgesi gözüküyordu, başka hiçbir belirti yoktu, tv ye görüntü sinyali gelmiyordu.

Tomacro mkv, Divx, MP4, HD BR rip player İncelemesi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 22 Kasım 2008; 13:20:30 >

• Kardeşim hdmi kabloyla değilde,kompozit kabloyla tüplü tv ye takıp denermisin.,muhtemelen çıkış ayarların sıfırlanıp ilkine döndü
    Not:Saat 14.30 gibi cepten ben aramıştım.
  • sky__walker hocam, çok teşekkür ederim. inşallah akşam eve gidince bunları deniyecem.
    ben hep içi dolu diske update dosyasını atarak denemiştim. şimdi diski formatlayıp deneyecem.

raifkokten hocam, dediklerini denedim, tüplü televizyona kompozit kabloyla bağladım, sonuç aynı. görüntü yok.
  • Amo nickli arkadas cihazinda bir gelisme varmi bende 310s kullanicisi olarak merak ettimde.
    Bu arda ben 1.29 versiyonlu fwyi kull3aniyorum kendi sitesinden indirip update etmistim icine 320 gb hdd takmistim onun direk ana bolumune attim sorunsuz update etti.
    Bide sizler hangi versiyonunu kullaniyorsunuz ben en son cikan disinda hepsini denedim ama birtek 1.29 dual seslerde ses secmeme izin verip sesler arasinda gecis yapabiliyorum.
  • 1.48 e geçtim ben, bende 1.29 kullanıyordum normalde, altyazı ve ses konusunda bir takım farklı seçenekler gelmiş, altyazı seçebiliyoruz, ilk gözüme çarpan bu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 23 Kasım 2008; 18:20:31 >
  • yanında beyaz peçete'de mi çıktı
  • her şeyi denedim yine olmadı. powera basar basmas setup tuşuna basıyorum, ön paneldeki ışıklar 20-30 saniyede bir yanıp sönüyor, bir saat öyle bekledim ama tık yok.
    en son bir şey aklıma geldi, benim kullandığım cihaz 320s, yani kendi sitesinde olmayan bir model. acaba diyorum bunun update dosyası farklı bi şeymi? ben hep 310s'in driverini kullandım. çünkü Tomacro'daki kadın 320 ile 310 nun update dosyası aynı demişti. sanırım cihazım bi daha düzelmeyecek. .

quote:

yanında beyaz peçete'de mi çıktı

aletin boyunun ne kadar olduğu anlaşılsın diye yanına koymuştum.

• quote:

Orjinalden alıntı: noppie

yanında beyaz peçete'de mi çıktı
  • Herhalde ben de bozdum
  • Sabah ola hayrola diye boşa dememişler
    Aleti sabaha kadar açık bırakmıştım ama değişen bir şey olmamıştı.Bende update dosyayısını içine atmış olduğum internal harddiski tomacrodan çıkardım,usb flash belleğe ise format atıp sadece unzipped yaptığım update.bin dosyasını attım.usb den taktım.Tomacro yu açtım,sonra setup tuşuna basılı tuttum,denildiği gibi tüm ışıklar yandı,bir müddet sonra sadece stand by ışığı gibi olan kaldı,biraz sonra da alet açıldı

Umarım @amo arkadaşınki de düzelir
  • Sevindim gerçekten, o yüzden usb diskle update yapılması öneriliyor hep.
  • Sky walker peki yeni 1.48 hic dual audio denedinmi bende cift ses turkce cizgi film cok avi formatinda ve cocuk izliyor onlari ondan benim icin onemli cift ses olayi saol.
  • Evet denedim dual ses destekleyen bir filmde, sorunsuzca geçiş yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.