Şimdi Ara

Tomacro mkv, Divx, MP4, HD BR rip player İncelemesi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
10.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    elimde 1 adet kullanılmamış tomacro 310s var.fiyatı 600 ytl dir.hemalhemsattan almak isteyen olursa ilan verebilirim.o zaman fiyatı 670 lere geliyor.
    ayrıca elimde çok az kullanılmış tomacro lim200i ve popcorn hour var. ikisininde fiyatı 500 ytl.isteyen olursa hemalhemsattan ilan verebilirim.
    iyi günler
  • Bu cihaz nezaman resmen Türkiye piyasasına gelecek
  • Bugün maalesef cihazım bozuldu arkadaşlar
    Herhalde arkadaş nazar değdirdi,şöyle iyi böyle iyi diye
    Power düğmesine bastığımda artık açılmıyor.Elektrikçi arkadaşla içini açtık baktık,giriş yerine kadar elektrik geliyor ama o da tam anlamadı.Yarın kısmetse onun tavsiye ettiği tv-radyo tamircisine götüreceğim.İnşaallah yapılır..
  • bu cihazin cindeki fiyati nedir aceba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

Bugün maalesef cihazım bozuldu arkadaşlar
    Power düğmesine bastığımda artık açılmıyor.Elektrikçi arkadaşla içini açtık baktık,giriş yerine kadar elektrik geliyor ama o da tam anlamadı.Yarın kısmetse onun tavsiye ettiği tv-radyo tamircisine götüreceğim.İnşaallah yapılır..

Geçmiş olsun, umarım biran önce giderilir problem...
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazel_666

slm ark.lar
    elimde 1 adet kullanılmamış tomacro 310s var.fiyatı 600 ytl dir.hemalhemsattan almak isteyen olursa ilan verebilirim.o zaman fiyatı 670 lere geliyor.
    ayrıca elimde çok az kullanılmış tomacro lim200i ve popcorn hour var. ikisininde fiyatı 500 ytl.isteyen olursa hemalhemsattan ilan verebilirim.
    iyi günler

popcorn houru birisi 325 e satıyordu, 500 e insaf yahu
  • İnceleme için sağol dostum.
  • slm muratremix,
    türkiyede popcornu ve tomacroyu ilk kullananlardan biriyimdir.ilk fiyatının ne kadar olduğunu ve gümrükte ne kadar ödendiğini bilseydin emin ol ki 500 'ün bile kurtarmadığını anlardın.yurtdışından elektronik birşey almanın ne kadar zor olduğunu bunu gümrük için söylüyorum.bazen aldığınız malı 2-3 katını ödersiniz.emin ol ki gümrük olmasa bütün elektronik eşyalar ucuza gelirdi.ayrıca fiyatıda 430 ytl 'dir elden almak isteyen olursa popcorn veya limd 200i.
    iyi günler
  • ben elden almak isterim ama fiyatı çok yüksek bide kullanılmış alet için bu parayı vermek pekte akıllıca gibi gelmiyor
  • iyi bayramlar
    arkadaşım kullanılmış derken sana şunu garant ederim belki 10-15 kere film izledim.ondan sonra kutusundan çıkarmadım.yani çok temiz.ben tomacro 310s kullandığım için limd200i ve popcorn hourla hiç film zilemiyorum.kutularında duruyor.
    fiyat gelince şu anda heralede fiyatı 170-200 dolar bide üstüne kargo ekle 50-90 dolar.gümrüktede takılmazsa fiyatı benim verdiğimden düşük olur.
    iyi bayramlar
  • Raif bey cihaz bozulmaz hep sağlam kalır diye bir kural mı var hem ne o nazar değdi falan yenisini alırız be yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emincan -- 4 Ekim 2008; 4:04:27 >
  • iyi günler. 310s modelinin Çin'deki fiyatını bilen var mı acaba? Cihazı Çin'den getirten arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.teşekkürler.
  • 250 usd çindeki fiyatı.
  • o fiyata ekransız laptop alırım bluerayda dahil tüm formatları daha uygun bi fiyatla izlerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

Bugün maalesef cihazım bozuldu arkadaşlar

Aleti İstanbul'a yolladım,fakat maalesef yapılamıyormuş.
    Şimdi firmaya bir mail atıp durumu anlatmayı düşünüyorum.Eğer kartı bize yolla derlerse yollamayı düşünüyorum,yada bana gümrükten sorunsuz geçebilecek şekilde direk kart yollayabilirlerse ücret mukabili onada razı olurum.
    Cihazdan gerçekten çok memnundum,şimdi tv ye laptop bağlayıp izleyesim hiç gelmiyor,tamda iron man,hulk,indiana jones 720p mkv lerini indirmiştim

• İşte zaten insanlar bunu anlamıyor, htpc toplayıp yada laptop alıp tv ye bağlayıp bu aletlerle aynı görüntüyü alacaklarını düşünüyor herkes.

Böyle birşey YOK arkadaşlar, 2 seneye yakın, masaüstünden, laptop a kadar her türlü aleti tv ye bağlayarak film izledim, mkv playerlar ile pc-tv bağlantısı arasında kıyaslama yapıldığında ortaya çıkan görüntü farkı çok büyük, gerçekten hissedilir, farkedilir biçimde daha kaliteli, yani ben mkv playerlardaki görüntüyü gördükten sonra asla pc ile tv bağlantısı kurup izleyemem, elimdeki alet bozulsa para biriktirir, gider yenisini alırım, o derece kullanımı rahat ve verdiği görüntü üst seviyede olan bir ürün.

Filmi usb kabloyla cihaza atıyorum, optik kabloyla dekodere bağlıyorum ses sistemini, kumandasını alıp koltuğa kuruluyorum ve bu kadar zamandır pc-tv bağlantısı yaptığıma gülüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: kmlcck

o fiyata ekransız laptop alırım bluerayda dahil tüm formatları daha uygun bi fiyatla izlerim.

• sizde de tomacro mu var acaba?
  • Evet, Lim HD310S kullanıyorum.
  • Stesine yeni modeli gelmiş: LimHD360s
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.