Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
160.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jerksabird

Büyük ihtimalle yazıyordur, UPlay için aktifleştirme kodu veriyor ayrıca nasıl desem aslında kodu Steam ile alıp UPlay hesabını giriyorsunuz. Bundan önce The Crew ve Assasin's Creed oyunu bu şekilde olmuştu. GTA için aynı şekilde etkinleştirmen için kod veriyor sana.

Peki simdi ben steamden gold edition aldim ancak oyunu uplayden indirmistim ilk oynayayim betayi diye ancak uplayde pre ordered gozukmuyor acaba preorder skinleri gelirmi merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta süresi Türkiye saatine göre saat kaçta bitecek. Şuan yeni indirmeye başladım sabah 5 gibi yüklenir o saatte denemek istemem. :)
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Onlar sanırım Steam mağazasından indiriliyor. Ama kesinlikle gelirler endişeniz olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: illüminati

Beta süresi Türkiye saatine göre saat kaçta bitecek. Şuan yeni indirmeye başladım sabah 5 gibi yüklenir o saatte denemek istemem. :)

Yarin bitmiyor hocam tam gun acik pazartesi sabah 11 gibi bitiyordu sanirim

• Bu türde yeniyim, raid, dungeon filan ne oluyor?

Playstore' da Gold Edt. 189 Lira - Hediye çekim ile 169 liraya geilyor, sorunsuz satın alıp, oynayabileceğimiz daha uygun bir yer var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 30 Ocak 2016; 23:13:46 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Dungeon = tek başınıza yapamayacağınız ve grubun şart olduğu zorlu bir alan. grupla girdiğinizde sizi başka bir kapalı alana taşıyor - başkası giremiyor yani, her giren gruba yenisi oluşturuluyor oyun tarafından. içeride genelde önce bir dizi kolay düşman öldürdükten sonra arada yada en sonunda büyük düşman(boss) gelir güçlü. zırhı canı fazladır. ekip çalışmasıyla öldürülür. normalden daha iyi ödüller alınır. Raid aynı şeyin daha büyük ve zor versiyonu.

Gold edt. daha ucuza görmedim.
    Steam takıntın yoksa kinguinde uplay kodu 120TL.

http://www.kinguin.net/product/48436/tom-clancy-s-the-division-pre-order-uplay-key/
  • Oyun nasıl arkadaşlar? Görünüşe göre ilk tanıtım videosu ile çıkan oyun arasında dağlar kadar fark var. Her zamanki Ubisoft kandırmacası işte. Oynanış nasıl zevkli mi? Silah sesleri, çatışma mekanikleri, kontroller falan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, devam edeyim o zaman.

DPS nedir?
    Skill Power puanı ne işe yarıyor?
    İtem renk farklılıkları?
    Karakter gelişimi, item seçimi filan türe yeni olan kişiler için biraz zor gibi, rehber gibi birşey yapsalar çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 31 Ocak 2016; 0:10:23 >
  • Qrt_ kullanıcısına yanıt
    Bu gold mu hocam? Steam takıntım yok zaten Uplay' de kullanıyorum ama steam daha kullanışlı olacaktır...

TTNET Playstore oyunu steam üzerinden mi veriyor uplay mi?
  • Arkadaşlar bu kırmızı bölgede ne yapmamız gerekiyor?
    DPS = damage per second - saniye başına hasar - silahın dk da attığı toplam kurşun * 1 kurşun hasarı / 60...silah seçerken en önemli kriterlerden

skill power puanı = kullandığın skill in - örnek iyileştirme skill'inin etkinliğini arttırıyor. rastgele söylüyorum örnek olsun diye: mesela normalde 100 iyileştiriyorsa medic skill'i, 130'a yükseliyor gibi..

item renkleri = gri = çöp sat gitsin - yeşil = genel kalite sıradan kolay bulunur - mavi = rare nispeten zor bulunan daha kaliteli - mor = epic çok yüksek kalite - turuncu = efsanevi kalite olabilecek en iyi seviye. tabi bu yakın leveller için geçerli. yani 10 level yüksek yeşil kalite bile turuncudan iyi olabilir.

karakter gelişimi ve item secimi kişinin zevkine ve grubun ihtiyacına göre değişebilir. bu oyunda bütün skilleri açıp bi onu bi bunu olmak kolay olduğundan deneyerek bulabilirsin kendine uyanı. normalde mmo larda ana sınıf değişmez, skiller de zor ve pahalıya değişir eğer değişebiliyorsa. bu oyunda bu durum söz konusu değil. fakat bir grupta herkes aynı şeyi oynarsa oyun zorlaşır - mesela full security bir grup raidlerde başarılı olamaz normal şartlarda.

ingilizce çok detaylı rehberler var. türkçe de vardır belki :)

• gtx 960 ile deneyen var mı 2G mi 4G mi diye belirtirse sevinirim

• qvx Q kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler
    Bilgi ve tecrübenizle sizden rehber istesek ayıp mı olur,?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link =====► Tom Clancy's The Division | ilk bakis

The Division ile ilgili bir video hazirladim arkadaslar. Oyunu merak eden arkadaslarin ilgisini cekecektir, yarin Dark Zone Pazarteside Silahlar ve Skiller ile ilgili video'lar hazirlayacagim, umarim oyunu merak eden arkadaslar icin yardimci olur bu videolar.

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextLevelTR -- 31 Ocak 2016; 13:22:39 >

• Ya bu düşmanların yarım şarjörle ölmesi betaya özgü birşey mi yoksa tam sürümünde de mi böyle olacak? Eğer böyle olacaksa çok saçma.
  • optimizasyonu olmuş oyunun ubisoft tan beklenmeyecek derecede iyi hem de. ben hiçbir sorun yaşamadım 970m ekran kartı ile.. çoğu ayar ultrada iken. 30+ rahat aldım.

grafikler tabi ki downgrade yemiş e3 videosu ile alakası yok. ama yine de bu haliyle epey güzel. detaylar ince işlenmiş. saçma sapan blur, volumetric fog ve chromatic aberration mı nedir her ne zıkkımsa onları kapatın çok daha iyileşiyor oyunun grafikleri. ubisoft tan beklenmyecek bir performans daha.

oynanışta herkesin de şikayetini çeken şey adamların bir şarjör sıkarak ölmesi. onun dışında dinamikleri iyi oyunun. oynanır. single player görevler ve multiplayer iç içe olmuş oyunda farklı birşey denenmiş.. çok başarılı buldum ben. bi yanda görev yaparken single player öte yanda multi player içinde bulabiliyorsunuz kendinizi...

kısaca olmuş gibi bu oyun alınır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 31 Ocak 2016; 15:25:16 >

• Adamların ölmesi harbiden çok uzun olmuş ya...
  • Düşmanın ölmemesi sahip olduğu level, item vs şeylerle ilgili, sen düşük level ile 30 mermi atarsın ölmez, adamın ekipmanları iyidir, leveli yüksektir vs atıyorum seni 2 vuruşta indirir.

Yani bu oyunu diğer oyunlarla karşılaştırmayın, ona göre alın.
  • normalde oyunda olması gereken şeyi season pass e koymuşlar benim de en çok istediğim şeydi '' Expansion II: Survival - Dost canlısı olmayan bir yere atılacak olan oyuncular burada olabildiğince hayatta kalmaya çalışacak ''
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.