Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki bir sorum daha olacak ama oyunu tek başıma oynasam bile her zaman çevrimiçi olmam mı gerekiyor? İnternet illa lazım mı tek başıma oynamak için ?

Oyun esnasında lag olmasından korkuyorum bu durum yüzünden.
  • Fujitora kullanıcısına yanıt
    plus uyeligin olmasa da internet bağlantisi şart oyunda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fujitora kullanıcısına yanıt
    bu oyun grupla oynayinca extra keyif verir..oyunda seni grupla oynamaya itiyor zaten zorluk derecesini artirinca..

az.once invaded discrit union area gorevini matcmaking le yaptim,son derece keyifli 3 kişi denk geldi harika bir grup oldu..çatişmanin dibine vurduk..en sonda gunner oldugumdan boss a bir daldim minigun la paket..

yani tek başina bir yere kadar..asil eglence gruplu catismada..

• bu div2 yi iyice sinirlik yapmislar bazi yonlerden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 6 Mayıs 2020; 3:12:3 >
  • ubisoft ta hangi beyinsizin aklina gelmiş bu geriden uydurma gunner stage 5 gorevi,turned stone mu neyse..[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 12 Mayıs 2020; 20:55:37 >
  • egzotic nemesis marksman rifle bu mu yani,bildigin çõp bu diye dusunurken meğer tetiğe basili tutunca deli vuruyormuş ama gear markman rifle a gore olunca ayakta durmak zor oluyor,tek yiyorsun genelde tek atarim derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 12 Mayıs 2020; 20:54:16 >
  • Pc ve ps4 crossplay var mı bu oyunda? Ps4 te oynuyordum arkadaşlarla şimdi pc ye geçtim sıfırdan başladım maalesef save cross değilmiş. Ama ps4 teki arkadaşlar duruyor da beraber oynayabiliyor muyuz acaba?
    Ben baya keyif alıyorum lv38im şuan dc ye dönücem. Oynamak isteyen arkadaşlar beraber oynayalım türk clan arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Schroef

Pc ve ps4 crossplay var mı bu oyunda? Ps4 te oynuyordum arkadaşlarla şimdi pc ye geçtim sıfırdan başladım maalesef save cross değilmiş. Ama ps4 teki arkadaşlar duruyor da beraber oynayabiliyor muyuz acaba?
    Ben baya keyif alıyorum lv38im şuan dc ye dönücem. Oynamak isteyen arkadaşlar beraber oynayalım türk clan arıyorum
    Crossplay desteği yok.
  • Sık sık oynayan arkadaşlar varsa pm atın ig nicklrri beraber oynayalım

• defalarca bounty yap raid yap onu yap bunu yap dogru duzgun silah dusecekte bilme ne olacak..babayi duşuyor hep nedense

• Oyun her ne kadar co op odaklı olsa da , herkes kendi yapacağı setlerin peşinde koştuğu için yine ister istemez birlikte oynama durumlarında kopukluk yaşanıyor. Şahsen ben oyunun başından beri tek başıma oynadım. Standart görevleri hep matcmake şeklinde bitirdim. Setler yetersizken challenge zorlukta oynuyordum. İtemler güçlendikçe heroic zorlukta oynamaya başladım. Ana görevler için yöntemim bu oldu fakat hala düşürmek isteyip düşüremediğim 3 exotic kaldı.

Eagle barrier
    Ninja kneepad
    The bighorn

Bu silahlar sırasıyla; raid , dark zone supply drop ve legendary görevlerden düşüyor. Bunlarında bence grupsuz yapılması imkansız. Raid te ilk 3 boss u random gruplarla geçiyorum fakat son razorback kısmını bir türlü bitiremedim. Dark zone deseniz dlc çıkışıyla iyice curcuna oldu. Herkes exotic için drop kovalıyor. Legendary görevlerde de npc ler adım attırmıyorlar. Varsa bu dediğim itemler için uğraşanlar birlikte kovalayabiliriz.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    ilk oyuna gore div2 gereksiz sekilde daha da cok gorev ve zamana yayilmiş..bilmem ne dusmeyince dusecek diye kac tane control point 4 level yapacaksin da ele gecireceksin de virt zirt yani..bunun gibi saymakla bitmez..ubisof ne zannediyor insanlari,hele ki tek basina bazi seylere sahip olmak icin yemeden icmeden basinda oturman lazim..ilk oyunda da 1500 saatimiz gitti ama inadina bazi dosyali parcalar dusmeyince nefretle biraktik..zaten kimya laboratuari gibi oyun..ne gerek varsa bu kadar cok zimbirti ya..otu bul diyor,bulduk otun yanina bokta bul diyor..

• gunner stage 5 tamamladik nihayet..sonunda bounty den chamellion assult rifle egzotik dustu..ancak dmg neden cok dusuk bunlarda uzmanlik sinifina gore degisiyor mu bu silahlarin dmg seviyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 7 Mayıs 2020; 21:54:20 >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    İlk oyunu oynamadım hocam o yüzden bir yorum yapamıyorum. Bu oyunda dediginiz gibi chatterbox ya da nemesis gibi silahlarda extra uğraşma olayları can sıkıcıydı fakat şahsen internette neyin nerede çıkacağını öğrenince çok uğraşmadan hallettim. Birazda şansım yaver gitmiş olabilir.

Diğer mesajınıza ilişkinde; exoticlerin çoğu damage olarak düşükler. Onları özel kılan sahip oldukları talentleri oluyor. Ben damage olarak diğerlerinden üstün olan tek nemesis sniper i gördüm.

egzotic chamellion mu neyse o da chatterbox kadar bisey aslinda pek farklari yok gibi..

diger assault sanirim raid de razorback indirince mi dusuyor tam bilgim yok ? gecen dun matchmaking ile bitirdik raid razorback denen angusu fakat mission complete sonunda ordaki kargo ucaginin icine giden yol kapaliydi,ordaki sandigi kim nasil acabiliyor bilemedim

bu oyunda egzotic bulmak veya dusurmek daha kolay ama ilk oyundaki lightweight m4 ve the house,lvoac gibi assault rifle silahlarin gucleri yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 12 Mayıs 2020; 20:57:33 >
    kirmizi renkle gorunen bounty ler neden acilmiyor ?suresi ni mi beklemek gerek ?

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Bazılarının açılması için öncesinde başka bounty görevlerini yapmanızı istiyor. Bazılarında da dediginiz gibi süre olabiliyor.

Eagle tamamıyla şansa bağlı ben 3 kere raid bitirdim oda olan arkadaşa düştü bana attı.
    ninja DZ droptan droptan çıkıyor sağlam ekiple girdinmi mutlaka düşürürsün.
    gel gelelim bighorn'a ben 7-8 defa yapmama rağmen düşmedi.yine arkadaşıma düştü.legendary zaten tama ps kırmalık sağlam setlerin olmadımı problem.bölgeye göre set ile girdinmi sağlam takımla çok zevkli
  • fallofday kullanıcısına yanıt
    Silahların düştükleri yerleri biliyorum , rifle ve pek kullanmamış olsam da skill build im de var. Ancak bu görevler random kişilerle olmuyor işte öyle bir durum var.

Eagle için random raid e girdiğimde birisi gizli kutulardan bahsediyordu. Bir kaç tanesinin yerini de göstermişti. Bölüm boyunca bunları toplamaya bakın falan diyordu da razorback kısmını geçemediğimiz için bakma fırsatım olmamıştı.

• silah turlerinde en iyi hangi talent lari kullanmak iyi olur ?

-assault rifle
    -rifle
    -smg

en buyuk eskiklik te guzel turkce kaynak olmamasi zaten..

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.