Bildirim
★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Video daki kisi ne anlatıyor acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Endgamede karşılacağımız faction hakkında bilgiler veriyorlar hocam teknolojiyi kullanan en zorlayıcı faction olacakmış; The Black Tuskquote:
Orijinalden alıntı: istanblue001
Video daki kisi ne anlatıyor acaba -
Ön sipariş vermeyenler betayı deneyebilecek mi? -
Bu oyuna da karlı atmosfer yansıtılsaydı bu sefer aynı hava aynı ortam dlc gibi olmuş diyeceklerdi.Herkes aynı şeyleri beğenmek zorunda değil tabiki ama o hava sıkardi.Bence iyi olmuş.
türkçe alt yazı bile yok oyunda tr store'den almanın bi avantajı yok arkadaşlar -
Evet beyler kod bana da geldi. akşama indirmeye başlarım. Beta süresince akşamları oyunda olurum. Birlikte oynamak isteyen varsa ekleşelim,yardıralım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC4376FA6 -- 6 Şubat 2019; 13:4:26 >
Bende indiriyorum betayı 45GB boyutu ile bize full oyun indirtiyorlar sanırım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar beta key in geldiği mail adresi ile psn imin mail adresi aynı değil. Beta key i kabul etmemesinin sebebi bumudur acaba?
Ben oyunu önsipariş geçtiğim halde beta kod'u gelmedi.. kayıtmı olmamız gerekiyordu ? -
Evet kayit olmak ilk sart. Uygulamadan ubisoft support ile temasa gecip halledebilirsiniz. Storedaki siparis numaranizi pc ile acip satin alma gecmisinden bir yete not alin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alakasi yok. Zaten web sayfasinda bu maile mi istersiniz baska maile mi fiye kendileri soruyorlar. Kod koddur. Dogru platform a istediniz ve onceden kullanilmamissa calisir.
Uyku modundaysa makine ya da tusuna basip acabilecek varsa store a bile redeem edebilirsin. Otomatik indirme baslar. Acelesi yok tabi netin iyiyse.
Neyse uzun süre bol bol oynayacağız nasılsa çıkınca. zaten listem kalabalık metro geliyor daha. betaya bile bakacak fırsat yok. uğraşmaya değmez.quote:
Orijinalden alıntı: mkmdesign
Evet kayit olmak ilk sart. Uygulamadan ubisoft support ile temasa gecip halledebilirsiniz. Storedaki siparis numaranizi pc ile acip satin alma gecmisinden bir yete not alin. -
quote:
Uyku modundaysa makine ya da tusuna basip acabilecek varsa store a bile redeem edebilirsin. Otomatik indirme baslar. Acelesi yok tabi netin iyiyse.PS App'ten redeem ettim zaten hanımın işten çıkıp eve geçmesini bekliyorum.. 1 saat 1 saattir.. gerçe herşekil yarın akşama yetişir indiririm rahat rahat ama insin bitsin
-
Ps4un indirme konusundakiyetenegini bilmeyen yok :) Allah tan biraktim mereti...
Ben oyunu pre order yapmadım. Ama beta key geldi. Pre order mı yapmak lazım key i kullana bilmek için?quote:
Alakasi yok. Zaten web sayfasinda bu maile mi istersiniz baska maile mi fiye kendileri soruyorlar. Kod koddur. Dogru platform a istediniz ve onceden kullanilmamissa calisir.
Değil mi maharetli kerataquote:
Ps4un indirme konusundakiyetenegini bilmeyen yok :) Allah tan biraktim mereti...
Normal birsey o daha once ubisoft oyunu oynayanlarin onceligi var hatta survey yaptiysan onelik sende olur. Genel olarak sanslisin :)
Oynadım hocam division 1 i bayağı. Far cry lar felan. Ancak dediğüm gibi key i giriyorum hata veriyor. Oysaki key in kullanılma ihtimali yok benden başka! Her hangi bir siteden felan redeem mi etmem lazım ps store dan önce?quote:
Normal birsey o daha once ubisoft oyunu oynayanlarin onceligi var hatta survey yaptiysan onelik sende olur. Genel olarak sanslisin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X