Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrAktacir

Oyuna yeni başladım, ilk gün sonu henüz seviye 7’yim, Main görevler ile ilerliyorum,

Yeni başlayan yahut Türk birlik olarak bir clan toplanması mevcut ise ekleyebilirsiniz, h.içleri akşam 8-12 arası, h.sonları saat problemi yok, yaş 26,

PSN: MrAktacir
    Merhaba hocam bende hesap arıyorum bir önceki cevabınızda hesap aradığınızı iletmişsiniz nasıl buldunuz acaba? uyguna nerden bulabilirim division 1'i bende oynadım uzun saatler ps4'üme division 2 almak istiyorum alırsam inşallah beraber oynarız yaz 22 benimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanoksal

Daha önce raid i bitiridiniz mi hiç? Ya da kapsamlı denemeniz oldu mu?
    Raidi bitirdik ancak ortada bir clan kalmadı haliyle oyun içerik olarak çok zayıf kaldı. Bu nedenle çoğu kişi oynamayı bıraktı. Raidi bitirmemiş kişilere yardım mahiyetinde hala oynayan kişilerle iletişim kurup bitirilmesini sağlayabilirim. Varsa bu yönde talebiniz belirtin bende iletişime geçeyim.
  • Zippo34 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

Tekrar ne zaman indirime gireceğini bilmediğimden dolayı, Amazon’dan 10EUR karşılığı satın aldım, sec hesap olarak kendi hesabınızı kullanıyorsunuz. Sorun yaşamadım.

Alırsanız muhakkak haber edin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

Bu durumda aktif oynuyor musunuz? :) 30 seviye olup hemen kapınızı çalalım..

• quote:

Hocam merhaba,

Bu durumda aktif oynuyor musunuz? :) 30 seviye olup hemen kapınızı çalalım..
    Hocam bitirmemis 2-3 kisi olursa 4-5 kisi bulup yardim edebiliriz ancak bir kisi icin 7 kisi bir araya gelmek zor siz yinede 30 level olunca yazin ben oynayan arkadaslarla iletisime gecerim.

• quote:

Hocam merhaba,

Tekrar ne zaman indirime gireceğini bilmediğimden dolayı, Amazon’dan 10EUR karşılığı satın aldım, sec hesap olarak kendi hesabınızı kullanıyorsunuz. Sorun yaşamadım.

Alırsanız muhakkak haber edin :)
    Hocam bende şuan kiraladım forumda bir arkadaştan bakalım 100 gb indirdik sabah evden çıkarken baktım yarım saati kalmıştı akşam bir girelim müsait olur isen :)
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    raid için tavsiyeleriniz nelerdir set veya mod olarak,yeşil set mi dizmek gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ottomanson kullanıcısına yanıt
    Hocam raidde damage ve ayakta kalmak onemli. Damage icin yaptiginiz set ve ayakta kalmak icin ise biraz tecrube etkili oluyor yani herkes yapacagi isi bilirse sorun olmuyor. Yesil setlerden raid icin aces ve true patriot setleri ise yariyor cogu bitiren bunlari kullanmiyor bile ama nemesis egzotik sniper ve tac 50 special sniperi bosslarda kullanirsaniz cok rahat bitirirsiniz. Tabi ben en sonki buyuk guncellemeden once bitirmistim. Son guncelleme ile daha kolay olmasi lazim.

• arkadaslar bu kenly college in esprisi nedir tam olarak,3 tane bolum tamamlayinca chapelin yanindaki icinde loot olan kapinin kilidi acilmasi gerekmez mi ? kapi neden acilmiyor,3 tane bolumun hangi zorlukta veya hangi tier de yapilmasi yada baska birsey mi var atladigimiz ?

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Kapının açılmaması genel bir hatadan kaynaklı olup geliştirici ekip durumun farkında, düzeltmeye çalışıyorlar.

• rmndzc35 kullanıcısına yanıt
    tşk..arastirdim bisey bulamadim nasil acildigina dair..neden duzeltememisler kac zamandir acaba bu sorunu,ilginç

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süredir açılmadığı bilinmiyor.Oyuncular tarafından gönderilen geri bildirimler sayesinde durumu öğrenmişler.muhtemelen Şubat ayında gelecek title update 3 güncellemesi ile çözeceklerdir diye tahmin ediyorum.

bende ubi support a basvuru acip bildirdim..

"Bu konuda bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Kenly College'daki sefer şu anda iyileştirmeler için kapalı ve gelecekte tekrar açacağız.

Seferin yakın gelecekte bir rotasyon görevi olarak geri döneceğinden emin olabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için lütfen destek makalemize göz atın:

support.ubisoft.com
    Expeditions in The Division 2
    https://support.ubisoft.com/Faqs/000044528

Daha fazla yardımcı olabilirsek, lütfen tekrar bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 31 Ocak 2020; 14:5:21 >

Tartışma çıkarmak istemem ama şu yorum video oyunları ile ilgili okuduğum en saçma şey olabilir. İlk Division’da ilk oynadığım görevleri de zorda oynadım oyun sonuna gelince başka zorluk seviyeleri çıkıyordu zaten güçlü setler isteyen. Diğer oyunları da genelde zorda başlarım oynamaya. God of War’u ilk oynayışımda en yüksek zorluk seviyesinde bitirdim. Daha önce hiç yapmadığım şeyleri zorda yapmaya çalışmanın mantığı bırakın bana kalsın. Yoksa her oyunu ilk defa oynuyoruz diye ilk oynadığımızda en kolayda oynamamız gerekirdi kabul edersiniz.

• gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    “daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi herhangi bir bilgi sahibi olmadan en zor haliyle yapmaya çalışmanın bir mantığı yoktur” cümlesi ile genelleme yapar gibi bir mesaj vermiş olduğumu şimdi farkettim. Ancak size anlatmak istediğim şey Division 2 deki gelişim sürecinin nasıl işlediği ile ilgiliydi.Division 2 yi anlatmak için de yazmıyorum bu cevabı aksine gönlünüzü almak adına yazıyorum. Sadece barındırdığı uzun gelişim sisteminden ötürü bu aşamalardan ancak ilk mesajımda belirttiğim şekilde geçmek durumundayız.Yoksa size anlatmak istediğim şey neyi hangi zorlukta oynamanız gerektiği değildi.Örneğin Specialization sisteminde (süper silahlarda) year 1 pass a sahip değilsek her birini yüzde yüz yapabilmek için bir sürü ıvır zıvır görevi yapmak zorunda kalıyoruz. Ancak year 1 pass varsa erkenden erişim sağlayabiliyoruz.Maksimum tier de maksimum levelli arkadaşlarınızdan ne kadar yardım alırsanız alın yine de sizi o hikaye modunu oynamak zorunda bırakıyor, elden bir şey gelmiyor.

Teşekkürler cevap için.

• Merhaba,

Birçok insan seviye 30 oldu, end game moduna ulaştı bile... ama, yeni başlayanlar, yeni başlamak isteyenler, iş hayatından bunalıp kafa dağıtmak için akşam 8-11 arası girebilecekler, bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirse en azından 4-5 kişilik bir ekip oluşturalım (PS4),

Tek tek tüm görevleri bitirip, oyunu yaşayarak devam edelim,

Teşekkürler,
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Arkadaşlar ben pcde kastım 300 saat oynadım o hesabı ps4 e aktarabiliyormuyum yav

• Ps4 de ultimate edition alsam 30 levelmi başlıcam arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.