Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
97.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MurqX

Arkadaşlar sorulduysa çok özür dilerim ama benim bir sorunum var. Bu oyunu büyük bir hevesle aldım ama oyun açılıp, yeni oyuna girdiğimde oyundan atıyor ve CRASH hatası veriyor. Konuştuğum birkaç kişi Vertex Shaderdan olabileceğini söyledi.

Sistemim:

p4 3.00GHz
    1024 RAM
    Atı 9550 256mb ekran kartı

Sorun ne olabilir, çalışma imkanı var mı?

Şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    Ekran kartını değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Ekran kartını değiştir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bilgisayarımda şu an klasörün içinde scda nın dvd9 hali var.
    ben bunu 2 dvd olarak atabilirmiyim.yani 1.dvd yi takcam.ortasında 2.dvd yi sorcak,takcam ok dicem bitcek.(ama sanırım yok)
    yoksa boş çift katman dvd ye mi atsam ???
    özel cover hazırladık.özel kutu aldık.fiyakalı bişey olsun.üstüne resim de basmak isterdim ama.hepsi birlikte çok masraflı oluo.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

arkadaşlar bilgisayarımda şu an klasörün içinde scda nın dvd9 hali var.
    ben bunu 2 dvd olarak atabilirmiyim.yani 1.dvd yi takcam.ortasında 2.dvd yi sorcak,takcam ok dicem bitcek.(ama sanırım yok)
    yoksa boş çift katman dvd ye mi atsam ???
    özel cover hazırladık.özel kutu aldık.fiyakalı bişey olsun.üstüne resim de basmak isterdim ama.hepsi birlikte çok masraflı oluo.

Alıntıları Göster
    PC'de oyun oynamak ne kadar çileli bir iş yahu, baksana oyundan çok crack konuşuluyor Bu oyunu Xbox360'da oynuyorum, harikulede bir oyun olmuş, oyunu bitirmeme 1-2 bölüm kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

Arkadaşlar oyunun 2.bölümüne başlarken gelen vidyo tekrar edip duruyor oyuna başlamıyor.Ne kadar beklesiysem hiçbir şey olmadı .Yardım ederseniz çok sevinirim dedim ama herhalde araya kaynadı yardım edin lütfen oynayamıyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

Arkadaşlar oyunun 2.bölümüne başlarken gelen vidyo tekrar edip duruyor oyuna başlamıyor.Ne kadar beklesiysem hiçbir şey olmadı .Yardım ederseniz çok sevinirim dedim ama herhalde araya kaynadı yardım edin lütfen oynayamıyorum

Arkadaşlar buna birisi bakabilirmi bir yama mı gerekli, oyun hatasımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Harimole

quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

Arkadaşlar buna birisi bakabilirmi bir yama mı gerekli, oyun hatasımı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar;şu chaos theory nin ilaçlı ve patchli versiyonunu oynayan var mı?önce patchi yüklüyorsunuz; sonra crack de system ve data diye dosyalar var onları kopyala/yapıştır yapıyorum ama ikona tıkladığımda hiç bir tepki vermiyor ve oyun başlamıyor?

• quote:

Ekran kartını değiştir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Ekran kartını değiştir.

Öneri için teşekkürler ama, henüz para biriktirme aşamasındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: benata

bu oyunda yaşlandırmışlar ama hala karizma adam yaa

Alıntıları Göster
    Yaw oyun süperde geçemediim bi yer war!! ps2 de oynuorum!!!! 6.kat otelmi ne öyle bişey tavandaki boruya asılı kalıorum adam beni gece görüşüyle görüo acaip zor bişey !!!! duvarın arkasında saklanırken gece görüşünü açıolar hmn duvardan wallhack yapmış gibi ateş ediolar!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: benata

bu oyunda yaşlandırmışlar ama hala karizma adam yaa

Alıntıları Göster
    HATA

Arkadaslar splınterı yukledım dvd -cdsını alıp fakat bu hatayla karsılastım... farklı bı kurulum olayımı var bılen varsa bana yardımcı olabılırmı

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chiris

HATA

Arkadaslar splınterı yukledım dvd -cdsını alıp fakat bu hatayla karsılastım... farklı bı kurulum olayımı var bılen varsa bana yardımcı olabılırmı

Alıntıları Göster
    Oyun bitmiştirr...:) Fakat kafama birşey takıldı şimdiiiiiiii...Ney work 3 görevinde Geminin patlamasını sağladım..Hep beraber kutladık falan..O görevde patlamayı önlese idim ve kısı da beyaz kazaklı patron vursa idi oyunun sonu nice olacaktı..Çünkü oyunun son anlarında kıs bize yol gösteriyor ve elimize bir silah veriyor..Diğer senaryo ile devam eden oldu mu oldu ise sonunu bi anlatabilir mi yaw..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunwane

Oyun bitmiştirr...:) Fakat kafama birşey takıldı şimdiiiiiiii...Ney work 3 görevinde Geminin patlamasını sağladım..Hep beraber kutladık falan..O görevde patlamayı önlese idim ve kısı da beyaz kazaklı patron vursa idi oyunun sonu nice olacaktı..Çünkü oyunun son anlarında kıs bize yol gösteriyor ve elimize bir silah veriyor..Diğer senaryo ile devam eden oldu mu oldu ise sonunu bi anlatabilir mi yaw..:)

Alıntıları Göster
    Pardon yha

gecenin bi yarısı araştırıyodum şans eseri bulmuşum....... özür dilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 13 Ocak 2007; 15:49:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chiris

HATA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Chiris

HATA

bu hatayı 16. sayfada yazmıştım nasıl çözüleceğini.oraya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Pardon yha

gecenin bi yarısı araştırıyodum şans eseri bulmuşum....... özür dilerim....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bensatanistdegilim

Arkadaşlar ATİ KARTLAR için SHADER 2 ubisoft Patch çıkarmış.. ama bende yama yükleme sorunu var size ben bu iiligi yaptım sizde ne olur bana yama nasıl yükliycem söylermisiniz oyunun kurulu oldugu dizin bulunamadı diyor ..... rar'lı dosya benimki ... aç/oyna yani......

Buyrun Yama: (yanlızca ati kartlar için geçerli)

http://www.ubi.com/US/Downloads/DownloadFile.aspx?dfId=3595

BU da açıklaması:

Splinter Cell Chaos Theory v1.04 Patch Contents

================================================================================

Overview
    --------

Highlights of patch 1.04 include various fixes and minor enhancements.

Bug Fixes
    ---------

- Fixed divergence after restarting/quick loading with users using non-default control settings.

General Improvements
    --------------------

- ATI Shader Model 2.0 support has been implemented.

dikkatli bi baksan ilk önce.bu patch splinter cell chaos theory için.bu topic ise sc double agent topiği.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bensatanistdegilim

Arkadaşlar ATİ KARTLAR için SHADER 2 ubisoft Patch çıkarmış.. ama bende yama yükleme sorunu var size ben bu iiligi yaptım sizde ne olur bana yama nasıl yükliycem söylermisiniz oyunun kurulu oldugu dizin bulunamadı diyor ..... rar'lı dosya benimki ... aç/oyna yani......

Buyrun Yama: (yanlızca ati kartlar için geçerli)

http://www.ubi.com/US/Downloads/DownloadFile.aspx?dfId=3595

BU da açıklaması:

Splinter Cell Chaos Theory v1.04 Patch Contents

================================================================================

Overview
    --------

Highlights of patch 1.04 include various fixes and minor enhancements.

Bug Fixes
    ---------

- Fixed divergence after restarting/quick loading with users using non-default control settings.

General Improvements
    --------------------

- ATI Shader Model 2.0 support has been implemented.

dikkatli bi baksan ilk önce.bu patch splinter cell chaos theory için.bu topic ise sc double agent topiği.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar elinde Palit 7600 GS Sonic kartı olan varsa bana görüntü ayarlarını en rahat hangi düzeyde ayarladıklarını yazarlarsa kendiminki ile karşılaştıracağımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Oyunun sonlarına doğru bir odaya geliyorsunuz, sandalyede siyahi bir eleman var, bizim eski şirketten:) elinizde 2 seçenek var ya onu öldüreceksiniz ya da hapishaneden kaçırdığınız elemanı, gözlüklü olanı yani. Ben 2 yoldan da gittim sonuç aynı , senaryo değişmiyor mu ya? Bitti oyun gayet güzelmiş...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

Oyunun sonlarına doğru bir odaya geliyorsunuz, sandalyede siyahi bir eleman var, bizim eski şirketten:) elinizde 2 seçenek var ya onu öldüreceksiniz ya da hapishaneden kaçırdığınız elemanı, gözlüklü olanı yani. Ben 2 yoldan da gittim sonuç aynı , senaryo değişmiyor mu ya? Bitti oyun gayet güzelmiş...

O SADECE OYUNA FARKLI BİR HAVA KATMAK İÇİN YAPILMIŞ BİR EKLENTİ,SENARYO DEĞİŞMEZFAKAT DEDİĞİN GİBİ OYUN GAYET GÜZEL...

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

O SADECE OYUNA FARKLI BİR HAVA KATMAK İÇİN YAPILMIŞ BİR EKLENTİ,SENARYO DEĞİŞMEZFAKAT DEDİĞİN GİBİ OYUN GAYET GÜZEL...

Alıntıları Göster
    Benim soruma cevap verecek bir allahın kulu yok mu..

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Tamam o helikopteri buldum bulmasına da;şimdi orda ölüyorum ve tekrar load deyince hata verip masaüstüne atıyor(patchler yüklü olmasına rağmen);şu hatayı nasıl düzelteceğimizi bir yazsanız????

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Tamam o helikopteri buldum bulmasına da;şimdi orda ölüyorum ve tekrar load deyince hata verip masaüstüne atıyor(patchler yüklü olmasına rağmen);şu hatayı nasıl düzelteceğimizi bir yazsanız????

sık sık bakıyorum buraya ama neden seninkini göremedim anlamadım
    pinky demon önceki mesajlardan save hatası, save leri silme gibi bug ların patcherle düzelmeyeceğini ve bunların için patch beklemeyin dedi...
    orda kule gibi bişey var.helikopterin ucundan indikten sonra merdivenden çık.sonra ordaki adamı indir.sonra küçük bi bölme war ordan büyük yere girip sessizce hepsini hallet.
    save hatası alıosan mecbur bnm gibi.bölümü baştan oynıcan.
    benim bazı bölümlerim %0 oyunu bitirirken nsa %33 ün üzerindeydi.new york bölümü açılmadı.nasıl olcak bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 17 Ocak 2007; 12:39:05 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

sık sık bakıyorum buraya ama neden seninkini göremedim anlamadım
    pinky demon önceki mesajlardan save hatası, save leri silme gibi bug ların patcherle düzelmeyeceğini ve bunların için patch beklemeyin dedi...
    orda kule gibi bişey var.helikopterin ucundan indikten sonra merdivenden çık.sonra ordaki adamı indir.sonra küçük bi bölme war ordan büyük yere girip sessizce hepsini hallet.
    save hatası alıosan mecbur bnm gibi.bölümü baştan oynıcan.
    benim bazı bölümlerim %0 oyunu bitirirken nsa %33 ün üzerindeydi.new york bölümü açılmadı.nasıl olcak bu iş.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bir sorum olacak.oyunu aldım sorunsuz yükledim.ama açmaya çalıştığımda "crash! must check" yazısı sonrada error runtime c ++ gibi bişi çıkıyor.nasıl düzelir ki bu sorun ?ekran kartım 6600gt çok yetersiz oyun için biliyorum ama en düşük ayarlarda bile olsa oynayamaz mıyım? 1 gb ram p4 3.0 işlemciyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokays1

arkadaşlar bir sorum olacak.oyunu aldım sorunsuz yükledim.ama açmaya çalıştığımda "crash! must check" yazısı sonrada error runtime c ++ gibi bişi çıkıyor.nasıl düzelir ki bu sorun ?ekran kartım 6600gt çok yetersiz oyun için biliyorum ama en düşük ayarlarda bile olsa oynayamaz mıyım? 1 gb ram p4 3.0 işlemciyle?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim sorunum kasalarla açmaya çalıştığımda kasnakları çevirmek için yön tuşlarını gösteriyor,klavyede basmadığım tuş kalmadı genede kasnaklar dönmüyor zaman öyle akıp
    gidiyor.son save noktasını tekrar yüklüyorum ama değişen bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

arkadaşlar benim sorunum kasalarla açmaya çalıştığımda kasnakları çevirmek için yön tuşlarını gösteriyor,klavyede basmadığım tuş kalmadı genede kasnaklar dönmüyor zaman öyle akıp
    gidiyor.son save noktasını tekrar yüklüyorum ama değişen bişey yok.

Alıntıları Göster
    O banada oldu baya oyuna gir çık belki düzelir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

yok usta en az 10 defa girdim çıktım kasa açılmıyor,kasadan kan örneklerini almam gerekiyor acaba almadan devam etsem ne olur??
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.