Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
97.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

GeForce 8 serisi için:

Son sürücülerle birlikte Splinter Cell Double Agent oyunundaki çökme sorunuda giderildi.

Aşağıdaki gibi oyunun kısa yolunu kendiniz için özelleştirirseniz. Çökme sorunu ortadan kalkıyor.

Sondaki "-II" kodlara dahildir. Kısa yolu düzenlerken bunuda ekleyin...

"E:\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll

alıntı:Speed-Step

Alıntıları Göster
    yok yaa korkarım splinter cell mazi oluyo.nedendir ilk defa sc oynamak istemiyorum.hevesim kırıldı resmen buglardan ve sistem gereksinimlerinden.her oyununu 3-4 kere bitiren ben double agent'ı 2.bölümdeyken sildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: disast3r

yok yaa korkarım splinter cell mazi oluyo.nedendir ilk defa sc oynamak istemiyorum.hevesim kırıldı resmen buglardan ve sistem gereksinimlerinden.her oyununu 3-4 kere bitiren ben double agent'ı 2.bölümdeyken sildim.

Alıntıları Göster
    save dosyasını yollaacak bir kişi bile yoq mu arkadaşlar hadi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: FoRZaMéMéT

save dosyasını yollaacak bir kişi bile yoq mu arkadaşlar hadi ama

Alıntıları Göster
    selamlar herkesin geçmiş bayramı ve yeni yılı kutlu olsun öncelikle.. 1 haftadır yoktum geri döndüm tatilden. Pinky şu kısayol olayını biraz daha açarmısın ? Daha ısınamadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

selamlar herkesin geçmiş bayramı ve yeni yılı kutlu olsun öncelikle.. 1 haftadır yoktum geri döndüm tatilden. Pinky şu kısayol olayını biraz daha açarmısın ? Daha ısınamadım da

Alıntıları Göster
    walla bendeki save dosyası işinize yarar mı bilmem ama mail adressini veren arkadaşlara yollayabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Ben de kinshasa bölümündeyim;bu ajanı nasıl kurtaracağız yahu??Kuleyi patlattıktan sonra,kuleden iple kayıp çatışan askerlerle isyancıların arasına dalıyorum,anında zıbartıyorlar

bende orda kalmıştım.patlamış helikopter var.onun içinden gidicen.etrafından dolan.bulursun giriş yerini.
    ondan sonra da sonuncu bölüm...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Ben de kinshasa bölümündeyim;bu ajanı nasıl kurtaracağız yahu??Kuleyi patlattıktan sonra,kuleden iple kayıp çatışan askerlerle isyancıların arasına dalıyorum,anında zıbartıyorlar

bende orda kalmıştım.patlamış helikopter var.onun içinden gidicen.etrafından dolan.bulursun giriş yerini.

İyi de ben helikopter göremedim ki,ipten kayıyoruz,sağda tankla barikat kurmul askerler solda ise bir otobüs enkazı ve asiler var ordan daha geçmek/ilerlemek nasip olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

İyi de ben helikopter göremedim ki,ipten kayıyoruz,sağda tankla barikat kurmul askerler solda ise bir otobüs enkazı ve asiler var ordan daha geçmek/ilerlemek nasip olmadı

Alıntıları Göster
    Tamam o helikopteri buldum bulmasına da;şimdi orda ölüyorum ve tekrar load deyince hata verip masaüstüne atıyor(patchler yüklü olmasına rağmen);şu hatayı nasıl düzelteceğimizi bir yazsanız????

• quote:

Tamam o helikopteri buldum bulmasına da;şimdi orda ölüyorum ve tekrar load deyince hata verip masaüstüne atıyor(patchler yüklü olmasına rağmen);şu hatayı nasıl düzelteceğimizi bir yazsanız????

Alıntıları Göster
    venom800 ve diğer arkadaşlar. Benim ekran kartı ati 9250 256 mb. Önceden bu oyunu oynamıyordum shader 2.0 olduğu için. Siz bir sey demişsiniz. Artık oynayabiliyormuyum. Aşağıda hatalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawyer87

venom800 ve diğer arkadaşlar. Benim ekran kartı ati 9250 256 mb. Önceden bu oyunu oynamıyordum shader 2.0 olduğu için. Siz bir sey demişsiniz. Artık oynayabiliyormuyum. Aşağıda hatalar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yukarıda sormuştum ama cevap gelmedi oyunu netten indirenler oyun kurulu olarak mı indi. Yoksa setup isosu mu indi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PongoLLe

Arkadaşlar yukarıda sormuştum ama cevap gelmedi oyunu netten indirenler oyun kurulu olarak mı indi. Yoksa setup isosu mu indi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunun 2.bölümüne başlarken gelen vidyo tekrar edip duruyor oyuna başlamıyor.Ne kadar beklesiysem hiçbir şey olmadı .Yardım ederseniz çok sevinirim dedim ama herhalde araya kaynadı yardım edin lütfen oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer87

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sawyer87

resimlerden de anlaşıldığı gibi bu yanlış crack hatası daha doğrusu yanlış disc hatası bence cd deki crack i yapıştır eğer crack hatalıysa internetten crack dosyası indir

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Orjinalden alıntı: sawyer87

resimlerden de anlaşıldığı gibi bu yanlış crack hatası daha doğrusu yanlış disc hatası bence cd deki crack i yapıştır eğer crack hatalıysa internetten crack dosyası indir

Alıntıları Göster
    @sawyer87 dostum merhabalar @büyük adam kardeşimin dediği doğru ama o yöntemle değil de diğer yöntemle denersen oyun çalışıyor en azından ben öyle yaptım. Ama ekran kartımın 8800gts olmasından dolayı oyunda çökme yaşanıyor en son sürücü yüklü olmasına rağmen ama çok da üzülmüyorum nasıl olsa yakında çözümü bulunacaktır Olayı net bir şekilde açıklayamadım kusura bakma çünkü bu tarz şeylerin konuşulması yasak.

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

@sawyer87 dostum merhabalar @büyük adam kardeşimin dediği doğru ama o yöntemle değil de diğer yöntemle denersen oyun çalışıyor en azından ben öyle yaptım. Ama ekran kartımın 8800gts olmasından dolayı oyunda çökme yaşanıyor en son sürücü yüklü olmasına rağmen ama çok da üzülmüyorum nasıl olsa yakında çözümü bulunacaktır Olayı net bir şekilde açıklayamadım kusura bakma çünkü bu tarz şeylerin konuşulması yasak.

Alıntıları Göster
    Kardeş konuşamıyorsan Özel Mesaj at. Ayrıca netdeki crackide denedim. Başka crackide olmuyor. Sen bana kesin çözümü varsa linki özel mesajla yazamazmısın.

• quote:

Arkadaşlar oyunu çalıştırmayı başardım sonunda (Pinky_Demon un yardımlarıyla) ama 8800 serisi ekran kartı kullananlar için kötü haber maalesef oyunu oynamak pek mümkün değil en azından şimdilik! Grafikler birbirine giriyor ve haliyle oynamak pek mümkün olmuyor. Yani kısacası imzamdaki sistemle oyunu sağlıklı bir şekilde oynayamadım artık yeni bir sürücü vs çıkmasını bekliyeceğiz. En azından rainbow six vegas sorunsuz çalışsın da bari bu şaheserden mahrum kalmayalım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Arkadaşlar oyunu çalıştırmayı başardım sonunda (Pinky_Demon un yardımlarıyla) ama 8800 serisi ekran kartı kullananlar için kötü haber maalesef oyunu oynamak pek mümkün değil en azından şimdilik! Grafikler birbirine giriyor ve haliyle oynamak pek mümkün olmuyor. Yani kısacası imzamdaki sistemle oyunu sağlıklı bir şekilde oynayamadım artık yeni bir sürücü vs çıkmasını bekliyeceğiz. En azından rainbow six vegas sorunsuz çalışsın da bari bu şaheserden mahrum kalmayalım

8800 serisi için yama yayınlandı.ve düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

8800 serisi için yama yayınlandı.ve düzeldi

Alıntıları Göster
    Oyunun sonlarına doğru bir odaya geliyorsunuz, sandalyede siyahi bir eleman var, bizim eski şirketten:) elinizde 2 seçenek var ya onu öldüreceksiniz ya da hapishaneden kaçırdığınız elemanı, gözlüklü olanı yani. Ben 2 yoldan da gittim sonuç aynı , senaryo değişmiyor mu ya? Bitti oyun gayet güzelmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

GeForce 8 serisi için:

Son sürücülerle birlikte Splinter Cell Double Agent oyunundaki çökme sorunuda giderildi.

Aşağıdaki gibi oyunun kısa yolunu kendiniz için özelleştirirseniz. Çökme sorunu ortadan kalkıyor.

"E:\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

GeForce 8 serisi için:

Pinky şunu tam bir anlatsana ? anladığım kadarıyla kısayolu sağ tıklayıp hedefin içeriğine -II ekleyecez doğrumu anlamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

GeForce 8 serisi için:

Pinky şunu tam bir anlatsana ? anladığım kadarıyla kısayolu sağ tıklayıp hedefin içeriğine -II ekleyecez doğrumu anlamışım

Alıntıları Göster
    Oyunun sonundaki New York Bonus bölümünü oynamak için ne yapılmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: endernur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: endernur

NSA güvenilirliği %33 ün üzerinde bitirmelisin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: endernur

NSA güvenilirliği %33 ün üzerinde bitirmelisin

Alıntıları Göster
    8800 serisi olan arkadaşlar official 97.92 driverlerini yükleyin, sorun ortadan kalktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zabıta

8800 serisi olan arkadaşlar official 97.92 driverlerini yükleyin, sorun ortadan kalktı.

Alıntıları Göster
    Hemen deniyorum inşallah sorun düzelmiştir
  • quote:

Hemen deniyorum inşallah sorun düzelmiştir

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sorulduysa çok özür dilerim ama benim bir sorunum var. Bu oyunu büyük bir hevesle aldım ama oyun açılıp, yeni oyuna girdiğimde oyundan atıyor ve CRASH hatası veriyor. Konuştuğum birkaç kişi Vertex Shaderdan olabileceğini söyledi.

Sistemim:

p4 3.00GHz
    1024 RAM
    Atı 9550 256mb ekran kartı

Sorun ne olabilir, çalışma imkanı var mı?

Şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.