Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
49.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İncelem çok güzel olmuş herzamanki gibi..

yarın öğleye oynamaya başlayacağım oyunu inşallah...

Hernekadar Splinter cell serisine uzak olsam da (e.kartım sağolsun) bu oyun ilgimi çekti..bakalım artık..
  • Hayal kırıklığı

Toplam=6/10 veririm.

Oyun kısa
    Grafik kalitesi yeterli değil
    Yapay zeka düşük
    Oyundaki envanter sayısı bir ajan(eski ajan bile olsa) yeterli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Hayal kırıklığı

Toplam=6/10 veririm.

Oyun kısa
    Grafik kalitesi yeterli değil
    Yapay zeka düşük
    Oyundaki envanter sayısı bir ajan(eski ajan bile olsa) yeterli değil.

Bence de.
    bunlara ek olarak:
    -Sorunlu optimizasyon. Özellikle ATI Ekran kartı olanlara.
    -Oyunun ana temasını kaybetmesi. Gizlilik değerlerinin azalıp aksiyon değerlerinin artması. (Ki Chaos theory de healt pack lere bile laf atardık gerçekçi olmamış diye. Bu tamamen traş olmuş.)
    -DRM ile oluşan büyük sorunlar. Özellikle bu kadar pahalı olupta bu kadar sorunlu olan başka oyun yok piyasada.
    -Coop oynarken sesli veya yazılı mesajlaşma olmaması. (büyük eksik. Coop oyunda olması kesinlikle gereken özelliktir iletişim. Özellikle gizlilik isteyen oyunlarda taktiği konuşmadan nasıl yapacaksınız acaba? )
    -Oyun Chaos Theory gibi tekrar tekrar oynanabilecek bir oyun değil. Bir kere bitirirsiniz. Realistikte de coop arkadaşınızla biraz oynarsınız karşılıklı kapışırsınız ve çok çabuk sıkmaya başlar.(ki Cha. the. öyle miydi))

Birde envarterden bahsetmişsinde zaten çoğu gereksiz silahlar. 2-3 silah kullanıyorsun tüm oyun boyunca. Çoğu zaman otomatik silaha bile ihtiyaç duymadım bitirirken. Bence sorun yanımızda taşınanbilen bomba tercizatının çok az olması. insan 5 er tane falan koyar. Ayrıca her bölümde çok az adam var(bence). Aksiyona kayan bir SC de daha çok adam olması gerekirdi.
    Puan vermek istesem: Sadece Coop özelliğinde vakit harcamanın iyi olduğunu düşünerek 72/100 verirdim.

• oyunu en zor seviyede oynamazsanız zevk almazsınız tabi. stealth sadece zorda zevkli olur

oyun zevkli

assassin's creed'den daha gerçekçi. AS2'de saklanıyorsan seni hayatta görmezler. ama SC: conviction'da düzgün saklanmazsan görüyolar hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 5 Mayıs 2010; 9:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

kim ne derse desin oyun baya güzel herşeyiyle harika bence..bourne gibi oyunlar arayanlar için ideal baya.çok memnunum online ı filanda güzel.ayrıca oyunun action a dönmesine üzülen arkadaşlar ne olmasını bekliyodunuzki sam'in başına gelenlerden sonra kitaba ve kurallara göre uymasını beklemiyodunuz heralde yeter ulan diyip dalıyor adam yapıcak başka bişeyi yok.oyunda buna göre hazırlanıyor zaten.grafikleride son derece yeterli ışıklandırmalar filan süper.

Sam Fisher'ı böyle bilmedik biz ama canı sağolsun.

• Ati 3870 ile olmuyor sürekli çalışma zamanı durdu hatası verip tat vermiyor
  • Oyunu Realistic'te bitirirken bile hiç zorlanmadım

ATI ekran kartı sorunları olan arkadaşlar son güncelleştirme paketini indirsinler sitesinden 50mb birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Oyunu Realistic'te bitirirken bile hiç zorlanmadım

ATI ekran kartı sorunları olan arkadaşlar son güncelleştirme paketini indirsinler sitesinden 50mb birşey.

sitesinde ati için 10.4hotfix bahsedilmiş ama işe yaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 5 Mayıs 2010; 13:29:56 >
  • 10.4 mevcut zaten bende ama siyah ekran sorunuyla başbaşayım.ATİ 10.5 beta buldum ve indiriyorum inşallah olur ...
  • kim ne derse desin.benim tek takip ettiğim ve oynarken en çok zevk aldığım oyundur Splinter Cell.Conviction'a karşı benimde ön yargım vardı fakat gayet mantıklı ve olması gerekeni yapmışlar.İsteyen bir çok yerde gizlilik becerisini kullanarak ilerleyebilir.İsterse temizleye temizleye gider.Evet oyunun eksikleri var,grafikler çok iyi değil,co-op ta iletişim yok,kısa story modu (gerçi artık çoğu oyun 4-5 saatten fazla sürmüyor) vs vs. Fakat bunlara rağmen bence çok çok iyi olmuş.Hikayeye göre Sam'in bu şekilde hareket etmesi çok normal.Çokta güzel bir şekilde tasarlamışlar.Özellikle coop modu sıkılıcak tarzda değil.Saygılar...
  • arkadaşlar ya e309 trailerında hatta google görsellerde yazınca bu oyunu başka bir adam çıkıyor genelde.Yani uzun saçla sakallı bir adam ama şimdi değişmiş oyun piyasaya kısa saçlı ve kısa sakallı olarak SAM i görüyoruz.Aynı değişiklik kıyafettede var.Acaba bu konuda bir açıklama yapıldı da ben mi bilmiyorum
  • yılın oyunu
  • oyunu oynuyorum daha 2 saatlik bir oynama sürecindeyim ama genel olarak beğendiklerim ve beğenmediklerim aktarayım.

eğer splinter cell serisinden bir oyun eleştiriyorsam( ki buna emin değilim) şunları söyleyebilirim.

eksileri

-grafikler daha iyi olabilirdi ama tatmin edici
    -yapay zeka daha iyi olabilirdi ,realistik seviyesinde bile vasat
    -oynanabilirlik berbat
    -oyun fazla arcade olmuş (sanırım maddi kaygılarla konsol oyuncularını düşünerek bunu bu şekilde yapmışlar.)
    -oyunu oynayanların yada SS serilerinin oyunu beğenmesinin nedeni olan gizlilik olayının tatmin ediciliği kalmamış ,çok kötü buldum.
    -oyundaki karanlığa girdiğimizde siyah beyaz olması hiç hoşuma gitmedi, eski serilerde olduğu gibi bir bar gizlilk durumu belli edilse daha iyidi.

artıları

+ubisoft bize yeni bir oyun kazandırmış gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 10 Mayıs 2010; 0:40:01 >
  • arkadaşım grafikleri rezilmi oyunun sinematik videoları ile oyuna geçişini anlamadım halen videoda olduğum sandım ve o rezil dediğin grafik motoru Unreal Engine 3 tür bilip bilmeden konuşma!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

arkadaşım grafikleri rezilmi oyunun sinematik videoları ile oyuna geçişini anlamadım halen videoda olduğum sandım ve o rezil dediğin grafik motoru Unreal Engine 3 tür bilip bilmeden konuşma!..

Unreal Engine 2.5 grafik motoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

arkadaşım grafikleri rezilmi oyunun sinematik videoları ile oyuna geçişini anlamadım halen videoda olduğum sandım ve o rezil dediğin grafik motoru Unreal Engine 3 tür bilip bilmeden konuşma!..

Unreal Engine 2.5 grafik motoru

Yine de grafikler gayet iyi bence..Nankörlük etmeyin
  • yapay zeka,tek kişilik senaryo kısa bunlar oyunun eksi yönleri.
  • oyunun bıtırdım vıdeoyu yapan arkadas haklı eksık yonlerı var ama oynanılabılır.

örneğin;öldurdugumuz adamlar sag sola cekemıyoruz..yapay zeka en ust duzeyde bıle berbat..silah cesıtlerı cok az..seneryo cok kısa

kısaca bu oyunu bioware yapmasaydı yılın en berbat oyunu olurdu
  • mutli olayı on numara ya
  • quote:

oyunun bıtırdım vıdeoyu yapan arkadas haklı eksık yonlerı var ama oynanılabılır.

örneğin;öldurdugumuz adamlar sag sola cekemıyoruz..yapay zeka en ust duzeyde bıle berbat..silah cesıtlerı cok az..seneryo cok kısa

kısaca bu oyunu bioware yapmasaydı yılın en berbat oyunu olurdu

-geçtiğimiz oyunlarda cesetleri yeterince sağa sola çekmedik mi? ben angarya olarak görüyorum.
    -yapay zeka zayıf evet...
    -silah olarak roket atar falan iyi olurdu di mi? :) silahlar yeterli oyunu bitirince dünya kadar çıkıyor
    -kısa değil... 10 saatte bitti daha ne? başka karakterle oynadığımız ek görevler de var ki tanesi 1 er saate yakın sürüyor.
    -oyunu bioware değil ubisoft yaptı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 24 Mayıs 2010; 10:21:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.