Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (ÇIKTI) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
0
Favori
42.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum rainbow six le ilgili bir problemim var oyunu oynamaya başladıktan sonra rasgele bir zamanda oyun takılıp pc kendine reset atıyor ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı die bir mesaj geliyor sistem kaldırmıyor diyemiycem şu anki sistemimle crysis i tüm ayarlar full de sadece gölgeyi medium a getirerek hiç bir sorun olmadan çatır çatır oynadım hatta jericho yu full ayarlarda oynadım aynı hatayı splinter cell double agent de de yapmıştı lütfen yardımcı olun
  • Bu oyunun butun bolumlerinin acık oldugu save doyasını nerden bulabilirim?
  • Arkadaşlar rica etsem setup.exe dosyasını biri rapid share e upload edebilir mi. Kurmaya çalışıyorum ne yazık ki setup.exe dosyası bozulmuş. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faust13

yaw burda kaldım adam dıor hackleyecem koru dio koruyorum ama adamın hacklemesı bıtmıor. . hedef yerı deısıo ama adam hala pc de. . anlamadım gıttı

oynayalı çok oldu ama orda bug gibi bişi var yani bi önceki check pointden bi daa dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: halikarnas1970

Bu oyunun butun bolumlerinin acık oldugu save doyasını nerden bulabilirim?

Yardımcı olabilecek bir arkadaş yokmu?
  • bilmesem şurda okuyunca grafiklerin süper olduğuna inancam ..ama iğrenç ötesi grafikler sıfır optimizasyon aa ve af ayarı yok zaten açılmadığı halde fps ler yerde sürünüo full de açmama rağmen rezalet modellemeler anlamadım gitti ya ..aynı oyundanmı bahsediyoruz acaba ya da call of 4 ten sora mı böle gelio call of 4 teki grafikler bunun 2 katı güzelliğinde fps de 2 kat fazla..
  • arkadaşlar sömestr tatili yaklaşıyor oyun depoluyorum pop : warrior within aldım gerçekten müthiş oyun bu oyunuda alcam da değer mi sizce?
  • SLM ARKADASLAR BEN FORMDA DAHA YENIYIM RAINBOW SIX VEGAS 2 YÜKLEDIKTEN SONRA MASAÜSTÜNDEKI CIKAN SIMGESI UBISOFT AUTO PATCHi YÜKLÜYORUM SONRA RESIMDEKI GIBI HATA VERIO NEDEN KAYNAKLANIYORDUR BU ? LÜTFEN YARDIMCI OLUN =/..

• Bu VEgas da adam gibi kontrol yok, 1440x900 cozunurlugu barindirmiyor, ayarlardan farenin sag tik ini nisan alma yapiyorum farenin tekerlegine atiyor. FPS desek FPS degil Aksiyon desek aksiyon degil; yalandan yere bir oyun. geyikten bir oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @buraq

SLM ARKADASLAR BEN FORMDA DAHA YENIYIM RAINBOW SIX VEGAS 2 YÜKLEDIKTEN SONRA MASAÜSTÜNDEKI CIKAN SIMGESI UBISOFT AUTO PATCHi YÜKLÜYORUM SONRA RESIMDEKI GIBI HATA VERIO NEDEN KAYNAKLANIYORDUR BU ? LÜTFEN YARDIMCI OLUN =/..

o kullandığın oyun ripli olarak hazırlanmış patch oyunu normal kurulum olmadığı için göremiyor oyunu açtığında çıkan soru ekranına hayır de öyle devam edebilirsin

• vegas 1 de opera da bilgisayarı hackledikten sonra oyun bitiyo mu, yoksa başka bölümler var mı?
  • Oyun Daemon'lu ve Checking Disc bölümünde pc reset atıyor,sorun nedir?
  • Arkadaşlar bende bu oyuna yeni başladım. Bir yerde takıldım. Acaba bug mu var, yoksa eksik bir şeymi yapmışımdır.
    Resimde ki beyaz karenin olduğu yere gidiyorum. Adamım o bariyerlerin arasından geçmiyor. Tam oraya geliyor ve ilerlemiyor.

• Çözümü buldum arkadaşlar. Daha geride bir adam varmış, ona bizi takip etmesini söyleyip, onu da buraya getirmemiz gerekiyormuş.
  • bu oyun ıyı ama bır sorunum varbenım sankı oyunda ılerleyısım donuk gıbı gelıyor sızce oyundamı normallık var
  • Vegas 2 bitti sıra bunda.(Geriye gidiyorum nedense.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

tahmin ediyorum ki şu hatayı veriyolar: "Could not retrieve installation folder. Installation will be aborted." aynı hata bendede var

bu demek oluyor ki sende benim gibi rar şeklinde almışın oyunu ve bu sebeple kayıt defterinde oyunun kaydı yok bu nedenle yuklenmiyor. yuklenmesi için oyunun reg dosyası gerekli ve ben de o dosyayı arıom bulursam(kimse yardım etmio ki)atarm

işte dostum reg dosyasının linki
    http://rapidshare.com/files/223535934/rsv2.rar.html

2 Dvd'lik Oyunu almıştım Regedit'ten Kaydını Aldım Umarım Yardımcı olurum

• quote:

Orjinalden alıntı: bilalarabaci

Bu VEgas da adam gibi kontrol yok, 1440x900 cozunurlugu barindirmiyor, ayarlardan farenin sag tik ini nisan alma yapiyorum farenin tekerlegine atiyor. FPS desek FPS degil Aksiyon desek aksiyon degil; yalandan yere bir oyun. geyikten bir oyun.

bu dosyayı indir Sorunun Düzelecektir
    http://rapidshare.com/files/223535934/rsv2.rar.html
  • Las Vegas serisini,, severek oynayıp bitirdim çok güzel bir oyun, çok eğlendim şahsen

Ubisoft'tan bu türde başka bir oyun beklemekteyim. Las Vegas olması şart değil tabi, ama farklı bir yerde geçen aynı türde bir oyun beklemekteyim.

Ayrıca, Advanced Warfighter'da da devam oyunu bekliyorum.Yeni gelen,Future Soldier'ı merak etmekteyim...
  • bu konu yine mi hortladı yaw :)
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.