Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (ÇIKTI) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
0
Favori
42.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E6320 1.86GHz, 1066 MHz, LGA775 Core 2 Duo işlemci
    ASUS-P5B SC–775 I965 SES+LAN SATA
    KINGSTON KVR533D2N4-1GB 1 GB, 533 MHz, DDR II
    ASUS-EAX1600P-512M 512 MB, ATI Radeon X1600PRO/TD, PCI-Ex, ATI CrossFire
    SAMSUNG HD300LJ 300GB, 7200 RPM, 8 MB Cache, SATA 2

yukarıdaki donanımlar beni pc'nin özellikleri ama rain bow six vegas oyununu kurdugumda tanıtım reklamları
    geçtikten sonra oyun loading aşamasın da sistem donuyor ve oyunun sistem tanıtma özelliklerine girdiğimde işlemcide çarpı gösteriyor aynı kurulum işlemi yaparak denediğimiz aynı cd deki oyun centrino laptop da çalışıtıyor bana millet sistem kaldırmıyor diye abuk sabuk cevaplar veriyor bana allahtan revamı bu bana yokmu bana yardım eli uzatacak arkadaş
  • E6320 1.86GHz, 1066 MHz, LGA775 Core 2 Duo işlemci
    ASUS-P5B SC–775 I965 SES+LAN SATA
    KINGSTON KVR533D2N4-1GB 1 GB, 533 MHz, DDR II
    ASUS-EAX1600P-512M 512 MB, ATI Radeon X1600PRO/TD, PCI-Ex, ATI CrossFire
    SAMSUNG HD300LJ 300GB, 7200 RPM, 8 MB Cache, SATA 2

BU İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM KAFAYI YİYECEM LÜTFEN YARDIM!!!!!!!!!!

OYUN LOADİNG AŞAMASINDA DONUYOR YÜKLEME VE CD HATA YOK ÇÜNKÜ CENTRİNO LAPTOPDA ÇALIŞIYOR OYUN YUKARDA CİHAZIMIN ÖZELLİKLERİ ACABA HATA NERDE YARDIM EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM.
  • yahu ayunu yenı aldım yukledım optıon a gırıyorum controllere tıklıyorum ama controller gelmıyo ekrana cıkamıyorumda oylece kalıyo sızde boyle bı problem varmıydı bı yardım
  • Herkese merhaba; baska topicte durumumu belirttim gormedim bu topigi. Benim sorunum oyunu indirdim. Alcohol kullanarak bir guzel yukledim ama hersey tamam dedim play dedigim de asagidaki yazi cikiyor. Deli olacagim? nasil cözerim? tesekkur ederim
  • arkadaslar yeni sistem topladım vista da bu oyunu oynamaya calısıyorum yalnız acaip gölgeler cıkıyor.hatta gölge degilde karıncalanma var bazı yerlerde.adamlar gözükmüyor düşünün artık neden olabilir?sistemim
    ,e6750
    2x1 ocz spec ops
    palit 2900xt (7.7 driver)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

arkadaslar yeni sistem topladım vista da bu oyunu oynamaya calısıyorum yalnız acaip gölgeler cıkıyor.hatta gölge degilde karıncalanma var bazı yerlerde.adamlar gözükmüyor düşünün artık neden olabilir?sistemim
    ,e6750
    2x1 ocz spec ops

???
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

arkadaslar yeni sistem topladım vista da bu oyunu oynamaya calısıyorum yalnız acaip gölgeler cıkıyor.hatta gölge degilde karıncalanma var bazı yerlerde.adamlar gözükmüyor düşünün artık neden olabilir?sistemim
    ,e6750
    2x1 ocz spec ops

arkadaslar yokmu yardım edecek.7.8 i de kurdum ama hala aynı sorun devam ediyor.güneş ısıgı gelen yerlerde imlecle beraber hareket ediyor güneş ısıgı ve ekranı kaplıyor.hiçbirsey görünmüyor
  • arkadaşlar müsadenizle 2 sorum olacak
    1-ben bu oyun için sistemi yeniledim,imzamdaki sistemle sizce nasıl bir performans alabilirim,akıcı oynayabilir miyim??
    2-oyun unreal motorunu kullanıyor galiba,ama unreal 3.0 mı bu motor,bilgilendirin ki ona göre hayatımın oyunu unreal tournament'in 2007 versiyonunu oynayabileceğim hakkında bi fikir yürüteyim..
  • arkadaşlar sistemle nasıl oynayabilrim bilen var mı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar müsadenizle 2 sorum olacak
    1-ben bu oyun için sistemi yeniledim,imzamdaki sistemle sizce nasıl bir performans alabilirim,akıcı oynayabilir miyim??
    2-oyun unreal motorunu kullanıyor galiba,ama unreal 3.0 mı bu motor,bilgilendirin ki ona göre hayatımın oyunu unreal tournament'in 2007 versiyonunu oynayabileceğim hakkında bi fikir yürüteyim..

arkadaşım sisteminle rahat tahat oynayabilrisin ama o psu nasıl yetiyor sana yau??
  • quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar müsadenizle 2 sorum olacak

arkadaşım sisteminle rahat tahat oynayabilrisin ama o psu nasıl yetiyor sana yau??

öncelikle cevabın rahatlattı teşekkürler.valla psu hiç sorun çıkarmadı daha sistemi alalı 10 küsür gün oldu,belki ekstradan hdd felan takılı değil ondandır,saatlerce oyun oynayınca bile psu tık etmiyor,işlemci diğer amd'lerden farklı olarak 125w yemesine rağmen çok rahat yetiyor psu

• öyleyse iyi ne mutlu sana
  • arkadaslar ben bu oyunu aldım . yukledım ama gıremıyorum game .exe hatası verıyor.

:::benım sıstemım:::

1 gb ram
    3.00 ıslemcı
    geforce 5200 ekran kartı 128 lık ( dırect 9 )

bu oyunu oynayabılmem ıcın ne yapmalıyımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: keops12

arkadaslar ben bu oyunu aldım . yukledım ama gıremıyorum game .exe hatası verıyor.

:::benım sıstemım:::

1 gb ram
    3.00 ıslemcı
    geforce 5200 ekran kartı 128 lık ( dırect 9 )

bu oyunu oynayabılmem ıcın ne yapmalıyımm

Ekran kartın düşük geliyor sm3 desteklemiyor malesef oyunu oynayamazsın
  • pekı bana onerebılecegın bı ekran kartı varmı . benım ana kart ata 133

agp benım kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keops12 -- 6 Ağustos 2007; 18:30:50 >
  • yardımcı olabılecek yokmu
  • oyunu alalı 2gün oldu kurmak nasip olmadı kurup oynayacağım
    grafikler güzelmiş
  • yaw bu oyunu oynaya bılecegıkm bı ekran kartı soyleyın bana yaw

agp olucak

ddr 1 ata 133 marka anakartım var

thnaks
  • sorum var.

arkadaşlar bu oyun konsoldan port mu,yükledim oynuyorum ama ayarları biraz kısıyorum ki kasılıyor alet..
    sizde de oluyor mu böyle sorun,pc'yi yeni topladım ilk defa bi oyunda kasılma hissettim,bir de patlmalar gerçekçi değil gibi geldi,duman efekti felan basit gibi duruyor sizde de böyle mi yoksa benim sistemden mi yoksa oyunu ripli indirdim ondan mı??
  • Arkadaşlar oyunun "console" komutlarının hepsini veya grafik detay düşüren performans artıranları bilen var mı ? glow kapatmak veya kullanacağı ram miktarı vs acil lütfen çok acil...!!!...>>>...>>>...>>>...>>>...>>>
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.