oyun muntazam bir oyun sadece bir iki yerde fps 20'nin altına düştü ama onu da portluğuna veriyorum,kesinlikle graw'la karşılaştırılmamalı çünkü hem grafik olarak,hem yapay zeka olarak,hem de çatışma zevki-oynanabilirlik olarak graw'a kat kat basıyor,ne de olsa unreal motoru
quote:
Orjinalden alıntı: Caceter
quote:
Orjinalden alıntı: Caceter
Çin restoranından önce veya sonra yakın bir bölümün save dosyasını biri upload edebilir mi?
Herhangi bir save dosyasını upload edebilcek biri yok mu?
aynı bölüm bendede sorun yarattı. Tek DVD denmi kaynaklanıyor bilmiyorum.Çin restorantında Birkaç bölümü geçtim en son bir bayanı
kurtardım ve merdivenlerden yukarı çıktım ve bilgisayar oyunu kapatıyor. Kaçyoldur deniyorum olmuyor. Birçok yol denedim tekrar takrar denedim ama yine oyun aynı kısımda kapanıyor. Çözümünü bilen ve bu bölüm sonrası save atabilecek olan varsa çok sevinirim....
üsteki salona girip kadını kurtarıyoruz....sonrasında merdivenlerden yukarı çıkıyoruz...
ve burada hata veriyor ve oyundan çıkıyor....(.....bellek adresine başvuruldu ve bellek written olamadı...diye hata mesajı çıkıyor....)
Çözümünü bilen ve bu bölüm sonrası save atabilecek olan varsa çok sevinirim....
Ekran kartı yetersiz geliyor En oynamak istediğim oyunlardandı vegas
bende aynı yerdeyim fakat bende quest kutusu gözükmüyor takıldım kaldım
arkadaşlar bu oyunu 1 dvdlik versiyonu hani sadece pc ye kopyala yapıştır ilaçla oyna türünden oyuna sahip olupta coop oynayabilen var mı acaba? olan varsa biz yapamadıkta bi anlatabilir mi?
arkadaşlar r6v.reg dosyasını omeragacan@gmail.com adresine gönderirmisiniz acil lazım teşekkürler.
orchestra bolunde bilgisayı haclemeden onceki save dosyasını biri bana gonderebilirmi? merdiveni bulamadığım cicin baska yerde uzerin esave etti şimdi helikotere gidemniyorum. yardım please.
yok mu soruma care bulan
Kendi sorunumu çözdüm. Oyunu başka bir oyun satan yerden Tek DVD Olarak tekrar aldım.2 DVD olan ilimde hiçbiyerde yok.baştan Pc içerisine açtım. Boyutunda az bi artma oldu ve takıldığı yerde takılmıyor artık.... Fakat yine Patcler yüklenemiyor....
nevada damı nasıl geçtiniz yav it sürüsü gibi adamları öldürüyom ama dallamanın biri gelip el bombası ile beni öldüryor sonra yeni baştan sıyıracam
NE OYUNDU BE BITIRELI 6 AY OLMUS
KESKE YENISI CIKSADA HEMEN OYNASAM
kimse gönderemiyor mu reg dosyasını bari adres defterine eklemem gereken şeyi yazın omeragacan@gmail.com
bu oyunun hilesi yok mu 1.0
İşlemcim E6750@3.2 ghz İşlemcimi tek çekirdekli 2.66 sanıyor bu yüzden full detay AA,AF kapalı 10-15 fps oynuyorum
1280x960 AA ve AF olmadan 20-30 arası çatışmalı yerlerde 15 oluyor,4 gb ram,E6750 @3.2 ghz işlemcim var ve oyun single cpu görüyor 8800 Gts 640mb ekran kartım var ben daha ne yapayım
quote:
Orjinalden alıntı: rdyzlk44
bu oyunun hilesi yok mu 1.0
benim bildiğim hile olarak sınırsız mermi veren ve bomba sayısını 40 a çıkaran config dosyası vardı.
Arkadaşlar bir yer var adam altta pc hackliyor yukarda irena kaşarı bizi bekliyor adam yolluyor biz öldürüyoruz yukarı çıkıyoz falan orayı geçen var mı ?
yaw burda kaldım adam dıor hackleyecem koru dio koruyorum ama adamın hacklemesı bıtmıor. . hedef yerı deısıo ama adam hala pc de. . anlamadım gıttı