Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.474
Cevap
116
Favori
345.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunun DPS hesabında kesinlikle bir sorun var artık %1.000.000 emin oldum. O an mesafe farketmeksizin dalgalanıyor bütün silahların hasarları sanırım biraz önce maçta yaşadığım bir saçmalığı anlatıyorum çok eğlenceli;

    Oyunun son dk. ları BB ile ben kaldık sadece adamın 40 HP'den az canı var silahının üstündeki cam yok ve scar kullanıyor. Bende 100 hp var kapkan'ım. Adamla karşı karşıya geliyoruz ve ben ışık hızında adamı görmemle daha sıkamadan ölüveriyorum -pingim 90- üstelik HS bile yememişim inanılmaz. Killcama bakıyorum acaba nasıl oldu diye bildiğin en fazla 2-3 mermiden fazla o silahtan mermi çıkmamış. Yani 3sn de iş bitiyor ''tak tak'' diye ses geldiğini net şekilde duydum ve adam gövdeme nasıl 2 atabiliyor sayın ubi@ Madem bu silah o derece neden bazen milletin dötünün gibinden 1 şarjörü boşalttığımız halde ölmeyen adamlar var. Bu silahlar yeri geldiğinde su tabancası yeri geldiğinde nükleer başlıklı füze mi oluyor? Kafasına göre anlık dps değiştiğine emin oldum bu oyunda. Matematik, fizik hesap kitap hiçbişe yok tamamen herşey random işliyor kafasına göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 15 Mayıs 2018; 0:39:41 >




  • İdeal görüntü için grafik ayarları


    19-20 Mayıs'taki pro lig maçları için yine twitch üzerinden charm verilecek
    https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-us/news/152-323321-16/twitch-drops-return-with-season-7-pro-league-finals




  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Maalesef ping. Dilimde tüy bitti ping demekten. Şu oyundaki en önemli şey ping.
  • Türkçe yerelleştirme geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda2B -- 15 Mayıs 2018; 19:28:28 >
  • Ping yüzünden degil. Onda oluyor da benim 19-30 pingimde neden oluyor ayni olay ?
    Görüyoruz iste adamdan kan cikiyor her mermide.

    @Zireael_ Zamani gelmisti artik. Güzel haber bekleyenlere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 15 Mayıs 2018; 20:17:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andromeda2B

    Türkçe yerelleştirme geliyor.

    Ne zaman ?
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Para bellum'un çıkışıyla beraber geliyor.
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Peki para bellum ne zamam gelicek ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Çıkış tarihi yok henüz ama 20 mayıs'ta tamamen tanıtılacak. Yani çok yakında gelecek.
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Haziran başı diye tahmin ediyorum. Yine 2 hafta tts koyarlar
  • Server desteği gelsin, play ne demek bilmeyen yine internete baksın, yeter ki 15-20 ping ile oynayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

    Peki para bellum ne zamam gelicek ?
    %90 ihtimalle 6 Haziranda gelecek, 1 gün aşağı/yukarı oynayabilir. 19-20 mayısta tanıtım var TTS'e de 21-22 mayısta düşer muhtemelen 2 hafta devam eder.
  • Arkadaşlar ben önceden starter pack almıştım. Bu aralar oyunu indirdim yani yeni başladım ve sardı baya. Şimdi diyorum ki oyunu silip indirim de standart pack mi alayım? Yoksa ona vereceğim parayla 1 tane year pack mi alayım? Kafam karıştı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çerkes

    Arkadaşlar ben önceden starter pack almıştım. Bu aralar oyunu indirdim yani yeni başladım ve sardı baya. Şimdi diyorum ki oyunu silip indirim de standart pack mi alayım? Yoksa ona vereceğim parayla 1 tane year pack mi alayım? Kafam karıştı.
    Önceden olsa Year 1 pack ile Standart arasındaki fark fazla değildi. Year 1 pack alınca 8x25k=200k renown kârı vardı. Standart'ta 20 operatör ortalama 1250'ye geliyordu toplamda 25k ediyordu. Starter ile ilk 20 operatör ise 250k ediyor. 250-25=225k kar ediliyor, starter alınırsa 2 tane operatörün açık olduğunu da sayarsak kâr 200k oluyor o yüzden bu 2 seçenek başa baştı ama artık değil. Artık Standart'ta tüm operatörler açık o yüzden aradaki 25k'lık çıkartma işlemi yok. O yüzden artık Standart daha cazip hatta indirim zamanı Standart ile Advanced neredeyse aynı fiyata geliyor o yüzden Advanced tavsiye ederim.

    Not: Starter için de biraz iyileştirme yapıldı ama bu eskiden alanları kapsamıyor.
    Yeni starter ile yeni standart arası kâr indirimsiz: 175k = (20-6)x12.5k - 0
    Eski starter ile eski standart arası kâr indirimsiz: 200k = [(20-2)x12.5k - 20x1,25k]
    Eski starter ile yeni standart arası kâr indirimsiz: 225k = (20-2)x12.5k - 0
    Year 1/2/3 pack alma kârı: 200k = 8x25k

    indirim dediğim haftalık operatör indirimleri




  • Çerkes kullanıcısına yanıt
    Ben r6 ya baslamadan once baya pubg oynuyordum kutuları sata sata para birikti steamde 14-15tl birşey arkadaşlar dedi r6 indirimde al e bende dusundum taşındım begenmem belki diye bide okudum baktım starter edition alırsam standart a yukseltme olmuyormuş ama standarta vereceğim para ile year1 pack alrım dedim aklıma da yattı starter edition aldım.

    Bana verdiği operatorlerde Allahtan ash vs vardıda oynattı oyun biraz kendini, arkadaşlar anlattı işte bu karakter böyle böyle vs sonra daha yeni bitmeyim tabi gördüm caveira diye karakter var sessiz koşturuyor silahı tekte indiriyor karşı takımın yerini falan öğreniyorsun dedim ben full bunu oynarım başka birşey oynamam zaten orjinal operatorlerde o aralar pek hoşuma gitmemişti almam bile bunlardan birkaçını dedim bende gittim year1 pack aldım.

    Ela ilk çıktığında ciddi güçlüydü ona nefsime yenik düşüp 16tl para bayıldım r6 credits şeysi ile aldım ama haketti

    Kaç ay oluyor işte 564 saat olmuş steamde ying hariç tüm operatörler açık gittim renown ile skin falan aldım baya bi nedensiz yere

    Benim yaptığım gibi yapmanı tavsiye ederim starter üzerine year pack almanı


    Ki hatta ben aldığımda durum daha vahimdi 2 operatör veriyordu 1 atak, 1 defans verdiği 600 credit ile gittim 2 tane daha operatör aldım mecburiyetten üzerine silah attachmentları paralıydı bide ona para veriyordum şimdi 6 tane veriyormuş üzerine halen 600 credit veriyor attachmentlarda ücretsiz. Oyunu şimdi alan biri bana kıyasla 50k daha az renown kasması gerekecek o da starter pack alan biri için 4 tane daha orjinal operatör veya 2 tane 25k lık year1 year2 veya year3 demek.



    Ki düşünüyorsan uzun süreli oynamayı, ben bu oyunu baya oynarım ederim dersen ekstradan season pass te alabilirsin ben çoğu karakteri açtıktan sonra aldım keşke daha önce alsaymışım dedim. Hem credit veriyor hem oyun sonunda daha fazla renown veriyor o fıx 150 veren günlük görevlerden daha çok veriyor renown ile satın alacağın karakterlerin skinlerin vs hepsinin fiyatını %10 düşürüyor 25k lık operatörler 22.500, 12.500 lük operatörler 11.250 hatta o hafta o operatöre indirim varsa 10.150 mi ne oluyordu en son tachankayı öyle aldım işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 16 Mayıs 2018; 3:37:45 >




  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    Budur. Zamanında yıl biri 45 e amazon.de üzerinden, sezon ikiyi de 48 e ebay üzerinden almıştım çok uyguna gelmişti. Hala böyle ucuzluk var mı bilemem tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgiler için. Ben de şuan 2 op var. Ash ve Rook. Sizin deyişinizle oyunu steam'den silip indirimden standart veya advanced almak daha mantıklı mı oluyor? Yoksa direkt bir tane year mı çekeyim? Anladığım kadarıyla zararım 25k oluyor sanırım 2.sini yaparsam. Çünkü indirim beklemekte var işin içinde.

    Ek olarak eğer ben steam hesabımdan silersem oyunu ve üstüne yeni alırsam mevcut bilgilerim gidecek mi renownlar vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çerkes -- 16 Mayıs 2018; 16:16:31 >
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    Ben normalde standart almıştım eskiden fakat mouse problemim vardı oyunda iade etmiştim. Starter 40 dan 26 olunca kenarda dursun diye çekmiştim bir ara. Bu aralar oyunlar pek sarmadığı için indireyim dedim r6'yı bi zevkli geldi fakat sadece Ash ve Rook var. Biraz mağazada gezdim ama şuan year 2'yi mi direkt çeksem yoksa bunu starter'ı silip indirip bekleyip üstüne standart mı alsam bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çerkes

    Teşekkür ederim bilgiler için. Ben de şuan 2 op var. Ash ve Rook. Sizin deyişinizle oyunu steam'den silip indirimden standart veya advanced almak daha mantıklı mı oluyor? Yoksa direkt bir tane year mı çekeyim? Anladığım kadarıyla zararım 25k oluyor sanırım 2.sini yaparsam. Çünkü indirim beklemekte var işin içinde.

    Ek olarak eğer ben steam hesabımdan silersem oyunu ve üstüne yeni alırsam mevcut bilgilerim gidecek mi renownlar vs.
    Fiyatları bilmiyorum fazla fark yoksa ikisi de alınabilir aşırı bir zarar yok. Sıfırdan Standart/Advanced alırsanız mevcut duruma göre 225k'lık operatörü bedavaya açıyorsunuz, Y1 veya Y2 pack alırsanız 200k'lık. İndirim beklerim derseniz 225k olan kâr 210-215 civarına düşebilir. 2 ihtimal arasında pek fark yok. Paketlerin fiyat farkına bakmadan değerlendirirsem ben Advanced/Standart alırdım. Oynamayacağım Y1 operatörlerine de para vermemiş olurdum.

    Steam'den silmek kolay da uplay'den siliniyor mu bilmiyorum belki yenisini açıyordur silenler o konuda bilgim yok. Bildiğim kadarıyla; bilgiler, istatistikler gitmez ama renownlar ve açılan operatörler gidebilir.




  • Maestro;


  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.