Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
32
Favori
54.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni yayınladıkları güncelleme keşke biraz fps yi artırsa, 2K/high da gtx 1080 ile 65-75 fps anca alıyorum. Birde o araba sürme dinamiğini düzeltseler başka bir şey istemiyorum. Bu arada PVP modu ne oldu, hala gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Selamlar oyunun single I nasil ben single adamiyim yas 34 isten gelince 1 saat anca takilirim

Bende single taklıyorum şuan gayet güzel sarıyor hergün oynuyorum rastgele oyuna giren co-op elemanları kafasına göre hareket ediyor, takımındaki yapay zekalar senin komutlarına göre ne istersen onu yapıyor.
    Bazen 1-2 kişi online giriyoruz bu forumdan arkadaşlarla. Ama singlede sıkılmadım,

EK: LAn 6 gb güncelleme nedir 3mbit internet ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 27 Nisan 2017; 22:13:0 >
  • Pvp modu ile ilgili oyun çıkmadan bahsediliyordu fakat muhtemelen oyunun pvp ye tam olarak hazır olmadıklarını düşünüyor olmalılar ki henüz eklenmedi.Ubisoft oyunlarında genellikle performans ilk gün nasılsa sonrasındada aynı kalıyor ve yamalarla iyileşme sağlanmıyor.Sadece The Divisionda kayda değer bir artış sağladılar onuda bir sene sonra Dx 12 yaması ile getirdiler gerçi oyun çıktıktan uzun süre geçtikten ve oynayan fazla kimse kalmadıktan sonra performans artışının fazla bir önemi olmasada yinede bir oyunda olsa performansı iyileştirebildiler.Gelen güncellemelerin boyutları bir hayli yüksek fakat anlaşılan optimizasyon için en ufak bir çalışma yapılmıyor ve yapılacağada benzemiyor.Benim anlamadığım nokta her güncelleme 6 gb civarında oluyor fakat bu boyutla neleri değiştiriyor yada düzeltiyorlar ?Yama notlarında bir sürü düzeltmeden bahsetmişler ama bunların içinde neden performansla ilgili bir çalışma yapılmıyor anlamış değilim.
  • uplay'e giriş yapabilen var mı suan da?
  • arkadaşlar oyunu tek oynayabilirim
    sizce almalımıyım.?
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hayır..sıkılır muhtemelen bırakırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    ubisoft un bu yüzden iki oyununuda alamadım division da bu şekilde dediler..

bu oyunda biraz kararsız kalmıştım açıkcası
    Co op ağirliklı bu 2 oyun ayrıca görev yapıları surekli tekrar ediyor .bir zaman sonra bu rutin o kadar sıkıyor ki ..

Tabi sen bilirsin ama fiyati hala pahalı bu paraya asla değmez ..

• furandor kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam

fiyat uygun olunca alıyım en azından çok param gitmemiş olsun..

onun yerine gta v alayım bari

Gta v fiyatı cok daha uygun zaten g2a kinguin gibi sitelerde ayrıca her anlamda gta kat kat daha zevkli..

• Arkadaşlar oyunda bazı adamları yakalayabiliyoruz bagaja ya da koltuğa alabiliyoruz onları ne yapabiliriz.

Bir yere götürmek mı gerekiyor bilen var mı ?

• arkadaşlar merhaba.
    gtx 1070 aldım geçen hafta. msi internet sitesinden ürün kaydı yaptım. bana ghost recon için 16 hanelik kod verdi ama kodu uplay "aktive et" kısmına girdiğimde hiç bişey olmuyor.

kapadım açtım komple pc yi yeniden başlattım yine aynı. oyun indirme bölümüne geldiğimde oyun paralı görünüyor.

nası yapılcak bu bilgisi olan varmı?
  • uplayden önce gforce experince de aktif ediyorsun kardeşim ondan sonra uplay
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinakkas

uplayden önce gforce experince de aktif ediyorsun kardeşim ondan sonra uplay

hm anladım teşekkürler.ancak uplayde denedikten sonra geforce experience a girince hata verdi . nvidia ya mail attım durumu bildiren, bu sefer nvidia bana kod 26 haneli olcak dedi??? doğru mu bu.?
    anlamadım hiç bişey, yapamadım duruyor öyle
  • yanlış bir koda bakmış olmayasınız tekrar kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinakkas

yanlış bir koda bakmış olmayasınız tekrar kontrol edin

bu sayfadaki kodu giriyorum hep ama. başka kod vs vermediler mail de gelmedi.
    Hocam oyun ilk başlarda çok sarıyor. Görevler, operasyonlar çok iyi heyecanlı silah upgradeler falan, lakin bir yerden sonra hep aynı şeyleri yaptığını anlıyorsun ve sıkıcı geliyor.

Grafik olarak bence muazzam doyurucu, oynanış olarak hala hataları var oyunun, ama sırf grafiği için oynanır. Oynamanı tavsiye ederdim lakin sonralara doğru sıkacak diye düşünüyorum. Ücreti hala çok bence ücreti düştüğü zaman alıp denersiniz.
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam bende o yüzden pişman olmayım diye uygun fiyata arıyorum..

• Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak

Ghost recon wildlands da split screen özelliği var mı

• arkadaşlar dayanamadım oyunu satın aldım lakin oyundan hiçbirşey anlamadım..
    berbaber hem oynayıp hemde bana azçok yardım edebilecek arkadaşlar varsa iletişime geçelim
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.