Şimdi Ara

Tolkien 'Vel'Koz'u Görseydi (Battlecast Spotlight Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle buraya tıklayın, pbe'de olup marketin azizliğine uğrayanlara youtube'da bulduğum bir spotlight, skilleri canlı canlı görmeniz için.

Yeni Battlecast Skini spotlight'ını da buradan izleyebilirsiniz:

Şimdi, çıktığından beri çoğu kişi guguk kuşu gibi "Sauron yapmışlar, dokunaç eklemişler" diye söyleniyordu. Fakat Joke komutunu gördüğümde şaşırdım kaldım, kafasındaki 3 şeyi (muhtemelen göz) jonglör edasıyla çeviriyor. Peki Orta Dünya'dan kardeşlerim bilir nedir o üç şey?

Tolkien 'Vel'Koz'u Görseydi (Battlecast Spotlight Eklendi)

Evet, Morgoth'un alıkoyduğu Silmariller... İlgimi çok çekti paylaşayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Şubat 2014; 23:06:08 >

• Tolkien görse kalp krizi geçirir.
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    Kalp krizi geçirtecek çok malzeme mevcut halihazırda da dur bakalım . Bu ciddi çok ilgimi çekti.
  • Bune?
  • "Vel'koz"un esinlendiğini düşündüğüm bir noktaya değindim, ilgisi olmayanlar için de üstte bir spotlight var onu sundum başlık işsiz sapsız olmasın diye, forumda verilmediğini düşünüyorum.
  • Skiller çok tanıdık geldi valla

r-phoneix e

w-elder titan r

e-bat rider w

Tabii bulmak istersen her yerden çıkar böyle şeyler ama genel olarak beğendim ben hele battlecast skini matrixteki şu makinelere benziyordu
  • konuyu pek anlamadım ama skiniyle hoş duruyor normal haliyle oynanmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Whoper0 kullanıcısına yanıt
    Yapma, void denince mor gidiyor hepsine. Ama skini çok hoş. Konu daha çok Tolkien okurlarına hitap etmekte, ondandır
  • Şu sneak peak'ler başladığından beri alevli bir skin çıkar diye düşünüyordum ama olmadı maalesef. Sıradaki hedef Smaug Ao Shin.
  • Kötü mü olur şöyle telif hakkı alınıp bi Aragorn,Legolas,Thorin,Sauron vs. yapılsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için saol :)
  • skin baya iyi olmuş
  • Herşeyin birebir aynı olmasını mı istiyosun
  • Sauron'umuz çıktı işte, bir Clairvoyance bir de mavi trinket ekleyip "I see you" esprileri yapabiliriz

@Lord Melkor Bi koşu Tulkas'ı çağırayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osensei -- 11 Şubat 2014; 23:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osensei

Sauron'umuz çıktı işte, bir Clairvoyance bir de mavi trinket ekleyip "I see you" esprileri yapabiliriz

@Lord Melkor Bi koşu Tulkas'ı çağırayım mı?

Easy tulkas
  • konuşmuyor mu bu hero
  • Skillset çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Suicune18 PBE işte, Lore'u bile yazılmamış daha ortaya atılmış hero. Marketi çökertti ama

@Lord Melkor Dagor Dagorath, Kara kılıcı bekle...
  • Matrix'teki ahtapotlara benzeten bi tek ben mi varım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.