Şimdi Ara

Tolga Zengin Beşiktaş'ta! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmzayı atsın formayı giysin o zaman sevinebiliriz

''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".
  • Tolga Zengin, HABER1903'e konuştu!
    22.07.2013 22:39:07
    Beşiktaş, uzun süredir transferini bitirmek için uğraş verdiği Trabzonsporlu Tolga Zengin'in transferini sonlandırdı. 17 senedir Trabzonspor'un formasını giyen tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, Beşiktaş'a transferinin ardından ilk kez HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Zengin, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-17 SENEMİ TRABZONSPOR'A VERMİŞ BİRİ OLARAK-

Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Zengin; ''17 senemi Trabzonspor'a vermiş biri olarak, tabii ki farklı duygular içerisindeyim. Fakat; Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Hem benim benimsediğim, hem beni benimseyen, hem de Trabzonspor camiasının benimsediği bir yere gidiyorum. İnşallah güzel günler göreceğiz.'' dedi.

-BEŞİKTAŞ CAMİASI, ANNEMİN RAHATSIZLIĞINDA...-

Beşiktaş camiasının annesinin rahatsızlığında gereken vefayı gösterdiğini dile getiren Zengin; ''Futbol da ben vefaya çok önem veririm. Beşiktaş camiası, annemin rahatsızlığında bana gereken vefayı göstermişti. O zamanda teşekkür etmiştim, şimdi de onlara, sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum. Futbol da her şey unutuluyor ama bunlar unutulmuyor. Ayrıca; Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlayan ilk camialardan bir tanesi, Beşiktaş camiasıdır.'' dedi.

-TRABZONSPOR TARAFTARINI ÇOK SEVİYORUM-

Trabzonspor taraftarını çok sevdiğini dile getiren Zengin; ''Trabzonspor taraftarını çok seviyorum. Trabzonspor camiasına 17 senemi verdim. Onlar her şeyin en güzeline layıklar. Futbolcular gelip geçiyor. Asıl olan camialardır. Allah, Trabzonspor'a zeval vermesin dedi.'' dedi.

-YARIN, İSTANBUL'A GELECEĞİM-

Yarın İstanbul'a geleceğini dile getiren Zengin; ''Yarın kulübümden izin alıp, İstanbul'a geleceğim. Beşiktaşlı yöneticelerle görüşeceğim.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

• Top yuvarlaktır ama biz değiliz
    Best Restoration Druid in the world.
    Best Pro Evolution Soccer Player in the world
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • beşiktaş çok doğru ve çok önemli bir transfer yaptı. iyi kalecidir fakat ben fenerli olarak sevmem tolga'yı. bu arada şikecilerle aynı takımda oynamam diyen tolga beşiktaş'ta nasıl oynar? -yanlış anlaşılma olmasın beşiktaş şike yaptı demiyorum- hemde davada ismi anılan sezer'de bjk'ye transfer olmuşken. yedirmezler mi bu lafları şimdi ona?

tadic on fire! 🔥
  • brahim Hacıosmanoğlu: ''Tolga Zengin her takıma gider Beşiktaşa gidemez. Top yuvarlak ama biz değiliz.'' diyeli tam 11 gün oldu.

*(Tolga Zengin Beşiktaş'a transfer oldu)
    2015-2016 : 1.300.000 Euro garanti ücret + 12.000 Euro maç başı ücret
    2016-2017 : 1.300.000 Euro garanti ücret + 12.000 Euro maç başı ücret

3+1 sözleşme imzalanıyor, son yıl opsiyonlu.
    http://www.haber1903.com/Besiktas-14799-besiktas_tolga_zengin_ile_anlasti.html

sherlock | suits | the prestige | shutter island | se7en | the wolverine | the shawshank redemption | white house down | LOTR | the matrix | iron man | the hobbit | harry potter | léon | titanic
    rafa nadal & agnieszka radwanska
  • KAP : BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. / BJKAS [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME) 25.07.2013 11

BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
    HTTP://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=299689

KAP : BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. / BJKAS [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME) 25.07.2013 11:21:51

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : SULEYMAN SEBA CAD. BJK PLAZA B BLOK NO:48 ZEMIN KAT BESIKTAS / ISTANBUL
    TELEFON VE FAKS NO. : (212) 310 10 00 - (212) 258 81 94
    ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : (212) 310 10 00/319 - (212) 258 81 94
    ORJINAL ACIKLAMANIN TARIHI : 24.07.2013
    YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR
    OZET BILGI : TOLGA ZENGIN'IN TRANSFERI KONUSUNDA TRABZONSPOR A.S. ILE ANLASMAYA VARILMISTIR.

---------------------------------------------------------------------------------------------
    ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

TOLGA ZENGIN'IN TRANSFERI KONUSUNDA TRABZONSPOR A.S. ILE ANLASMAYA VARILMISTIR. BUNA GORE SOZLESME FESIH BEDELI OLARAK TRABZONSPOR A.S.'YE 2.750.000 AVRO+KDV ODENECEKTIR.

• Oh be, sonunda
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Hayırlı olsun iyi transfer valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir futbolcunun daha milli takım kariyerini bitirdik.

Psn: CanaWAR_
  • Hayırlı olsun.karakterli birisi.çok beğeniyorum.

Orijinalden alıntı: neuro

Bir futbolcunun daha milli takım kariyerini bitirdik.

Ne yazık ki öyle.

Hayırlı olsun, Tolga'nın annesine de acil şifalar...

Orijinalden alıntı: dessy

Şimdi Tolga 1.kaleci mi olacak,Cenk 2?

tabi ki tolga as kaleci olacak

• Süper transfer H.O

Orijinalden alıntı: Max Eisenhardt

Süper transfer H.O

Buna bende gülerim.

Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nîn Bruinen dan in Ulaer!
  • bjklilerin futbolcudan ne kadar anladığı ortada
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.