Şimdi Ara

Tolga yada sinan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Tolgaya resmi teklif yapmış 3 gün içerisinde cevap vericeklermiş.Eğer olmazsa Sinana imza attırıcaklarmış. % 100 oldugunu söylediler

Kaynak Beşiktaş FM

• Lan Sinan geleceğine çok eleştirdiğim Cenk ilk 11 oynasın daha iyi. Sinanı medya zoru ile alıyoruz resmen. Cenk Sinandan daha iyi.
  • Beşiktaş Futbol Komitesi'nde yer alan yönetici Deniz Atalay "Tolga çok değerli bir kaleci. Trabzonspor ile görüştük. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine transfer talebimizi ilettik" diye konuştu. Atalay, "Tolga'nın transferinin nezaket içersinde gerçekleşmesini istiyoruz. Kararları olumlu olursa Tolga'nın bonservis bedelini açıklamalarını bekliyoruz" dedi. (Sabah)
  • Sinan gelecegine rustuyu tekrar futbola dondurelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur belli ki gelmek istemiyor, belki Gs'ye de gitmek istemiyordur yurt dışını istiyor direk.Yoksa McGregor'dan gelen para üzerine +5 basarsın Trabzon a söz kalmaz ancak Onur istemiyor belli ki.

Tolga da çok duygusal bir oyuncu muhtemelen gelmek istiyor bize ancak İstanbul takımları karşıtı söylemleri yüzünden de kafası karışıktır.Almanya'ya gidip kaybolacağına gelsin işte fazla düşünmeye gerek yok.

Onur gelirse 10 yıl Tolga gelirse 5 yıl kale sağlamda olur.
  • Tolga cok iyi bir kaleci kaleniz cok saglam olur savunmayi da toparlar üstüne 2 veya 3 üst kalite oyuncu alirsaniz tas gibi takım olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga ya da Onur alınmalı, ötesi kesmez aksi takdirde aynı senaryo bu sene de tekrarlanır biz üzüldüğümüzle kalırız.. Yıllardır GS ve FB'nin kalecileri yanında bizim kalecilerimiz çok rezil kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okan hoca yeni fatih terimdir
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tolga alınirsa Bjk iyi iş yapmış olur.Yerli kaliteli kaleci eksiği giderilir.

Öte yandan Bjkdeki Cenk ve Gsdeki Ufuka kızgınım.Bir kaç yıl önce en potansiyelli 2-3 kaleciden ikisiydi.Yazık ettiler kendilerine.

• Tolga Zengin yakın kadrolara yazın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Tolga ya da Onur alınmalı, ötesi kesmez aksi takdirde aynı senaryo bu sene de tekrarlanır biz üzüldüğümüzle kalırız.. Yıllardır GS ve FB'nin kalecileri yanında bizim kalecilerimiz çok rezil kalıyor.

Aynen katiliyorum.Cordoba'dan sonra kaleci yuzu goremedi bu taraftar

• Nasıl kaleci yüzü görmedi yahu ? Rüştü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Nasıl kaleci yüzü görmedi yahu ? Rüştü ?

+ Runje Ben severim Runje'yi..
  • O değilde Tolga'yı biz kapatırsak, Trabzon yönetimi de Onur ile sözleşme yenileyecekmiş deniyor o da olursa eğer serbest kalma maddesi 15 falan olur herhalde Onur'un.Ayrıca Tolga'yı satarlarsa Onur'u kesinlikle bırakmaz istemezler hele ki Gs'ye hiç bırakmak istemezler zaten papaz oldular taraftarla hepten mahvolurlar gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Runje yi de ekleycktim ama ilk maçları çok kötü olduğundan hani kabul görmemesi doğal .Hakan'da öyle.Yoksa Hakan,Runje maç kurtardıkları çok olmuştur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Runje yi de ekleycktim ama ilk maçları çok kötü olduğundan hani kabul görmemesi doğal .Hakan'da öyle.Yoksa Hakan,Runje maç kurtardıkları çok olmuştur.

Runje ilk yarıda kötüydü zaten kornerlerde çıkmaya korkuyordu ikinci yarı açıldı.. Fakat Hakan'a katılmıyorum, bir ara iyiydi Hakan fakat bir zamandan sonra toparlayamadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: lSight

quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Tolga ya da Onur alınmalı, ötesi kesmez aksi takdirde aynı senaryo bu sene de tekrarlanır biz üzüldüğümüzle kalırız.. Yıllardır GS ve FB'nin kalecileri yanında bizim kalecilerimiz çok rezil kalıyor.

Aynen katiliyorum.Cordoba'dan sonra kaleci yuzu goremedi bu taraftar

cordoba ne kaleciydi yaa çok beğenirdim şimdi muslera neyse o zaman cordoba öyleydi
  • arkadaşlar benim aldığım duyumlar tolga , veysel sarı ve erkan zengin kesin alınmış .. kaynağa çok güvenmiyorum onu belirteyim.
  • Hayırlısı olsun tek sınan gelmesın de tolgaya razıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

arkadaşlar benim aldığım duyumlar tolga , veysel sarı ve erkan zengin kesin alınmış .. kaynağa çok güvenmiyorum onu belirteyim.

Erkan Zengin i ilk defa duyuyorum bizimle ilgili.Emin misin ? Aykut olmasin o ?

Birde kaynak saglam mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

arkadaşlar benim aldığım duyumlar tolga , veysel sarı ve erkan zengin kesin alınmış .. kaynağa çok güvenmiyorum onu belirteyim.

Erkan Zengin i ilk defa duyuyorum bizimle ilgili.Emin misin ? Aykut olmasin o ?

Birde kaynak saglam mi ?

Hocam Önder hocanın bir nevi yardımcılarından biri diye düşün ama sportif işler için değil idari işler için önder hocanın geleceğini de çok önceden söylemişti bana. şimdide bu üç ismi verdi . ama göreceğiz bakalım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.