Şimdi Ara

Tolga ve Stad Gelişmeleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın F.O ve Önder Özen şu ana kadar çok iyi bir yönetim gösteriyorlardı ancak sezer ve eneramo transferleri taraftarlar arasında çatlak sesler çıkarmaya başladı ama ben her zaman yönetimin arkasında durdum.

Bugün Tolga transferinin 500.000 euro için yapılmaması ve F.O nın seçimlerde % 5 ihtimalle Olimpiyat Stadındayız diyip önümüzdeki sezon maçlarının orada oynanacak olması beni hayal kırıklığına uğrattı.

Yönetim son 1 haftadır saçma işler yapmaya başladı ve taraftarlar arasında bölünme oldu.Şu an gidişat pek iyi gözükmüyor , umarım küçük hesaplar yaparak küçülmeye doğru gitmeyiz.

• Bir haftada zirveden dibi gördük helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga isi para isi degil prensip isidir. Sezer ve Eneramo'nun performansini gormeden yorum yapmak, mantik disi. Stad konusunda resmi bir aciklama yok!
  • Benim anlamadığım 5% dedi diye Olimpiyat'ta kesinlikle oynamayacağımızı düşünenler. İhtimal varmış ki adam da söylemiş, o gerçekleşmiş. Sanki 5% dedi diye Olimpiyat ihtimaller arasından çıkmışçasına yorumlar yapıyorlar.

2 transferden de kendi açımdan memnunum, sezon başlasın görelim diyorum.

Tolga transferi gerçekleşmezse benim için tek sıkıntı o olur. Ama ben Tolga'nın eninde sonunda imzayı atacağını düşünüyorum.
  • Fikret Orman'ın açıklamasını merakla bekliyor olacağım umarım mantıklı bir açıklamaları vardır
  • Olimpiyat haberi resmileşmedi. Kasımpaşa stadı olacak bilgileri de bir hayli fazla. Az sakin olun ya bir günde yerle bir ettiniz koca takımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu stadı parça parça yapmak neden akıllarına gelmez anlamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Şu stadı parça parça yapmak neden akıllarına gelmez anlamam.

Stad 20 metre geri çekilecek diyorlar riskli o iş. Düşünsene derbinin ortasında aradaki boşluğa top düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan harbi bizim millet gazla çalışıyo haa bi haber görmesinler hemen hooopp istifaaa dip olduk rezil olduk Gs de orda oynamadımı bir sezon ne var yani bu kadar büyütecek ayrıca demin stad konusunda da söylediğim gibi olimpiyatta oynama ihtimalimiz %25 daha
  • adebayor dedik eneramo geldi,ronaldinho dedik sezer geldi,tolga dedik kimin geleceği belli değil,%95 diğer stadlar dedik büyük ihtimalle % 5 denilen olimpiyatta oynayacağız,kamp çok önemli olmasına rağmen daha stoper dışında hiçbir eksik mevkiye takviye yapılmadı(kaleci,sağ bek,sol bek,ön libero) sayın başkan senin destekçin ve fanatik bir beşiktaşlı olarak daha doğru işler yapılması gerektiğini düşünüyorum.hatalar yapılsa da sonuna kadar desteklemeye devam edeceğim ama daha doğru bi planlama olmalı.
  • Yıllardır kaleci problemi var Cordobadan beri, Tolga gibi bir kaleci bu fiyata kaçmazdı.

Biraz polyannacılık olacak; Fb Sezer Öztürk için resmi sitesinden yazı göndermişti ertesi gününe iş olmuştu acaba diyorum bu tip durumlarmı var.

Eneramoyu Fb alsa, ulan bonservisi elinde biz niye almadık diyen kesin çıkacaktı ama kapalı kutu. Sezer için ümitliyim.

Stad konusunda, Fb ve Gsnin stadında oynamak saçmalık. Olmaz o iş. Biz yeni stad yapılınca onlar istese verirmiyiz? Israra hiç gerek yok.
  • Stadı bilmem de Sezer ve Eneramo transferlerinden bende memnun değilim.
  • sezer ve eneramo'dan ümitliyim. sorun ettiğim kısmı transfer ediliş şekilleri...
  • Tolga'nın Trabzon'dan satılmama ihtimali yok.Hala da %100 konuşuyorum Tolga Beşiktaş'a ge-le-cek
  • Fikret Orman hangi işi becerdi ki bunları becersin. Hala kendisini savunanlar da devam ettiği sürece bu saçmalıklarına devam edicektir.
  • Fikret Orman seçimi kazandı ben karşı tarafa yakın olsam da vay be dedim farka bak helal olsun tam destek falan dedim..
    Ama Ronaldinholar Adebayorlar gitti Sezerler Eneramolar geldi Tolga dedik bir türlü bitmedi gitti saçma sapan bir hal aldı olay
    Stat konusunda 100 kere bugün yarın dendi olimpiyat sonn çare artık falan denirken adım gibi biliyordum olimpiyatta oynanacağını
  • konuyla alakası yok ama F.O nedir ? bir adamın adını yazmak çok mu zor , ne olursa olsun adam senin kulübünün başkanı , biraz isimlere saygı gösterilmeli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

konuyla alakası yok ama F.O nedir ? bir adamın adını yazmak çok mu zor , ne olursa olsun adam senin kulübünün başkanı , biraz isimlere saygı gösterilmeli .

Beşiktaş'ın yeni taraftar profili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Tolga'nın Trabzon'dan satılmama ihtimali yok.Hala da %100 konuşuyorum Tolga Beşiktaş'a ge-le-cek

Tolga'nın satılmama ihtimali yok ama, o fiyata da tırak basıp alabilecek takım çok. 3 milyonu veren başka bir takım tolga'yı alabilir, ki bence makul bir fiyat.
  • Ulan hiçbirşeyden memnun olmayan bi taraftar kitlesi oluştu,bişeyden de memnun olun arkadaş ya Adamlar Tolga'nın da bize gelme isteğinin farkında ve bekletiyorlar Tolga'yı,adam gelmezse 3.kaleci olacak TS'de her türlü bi takımla anlaşmak istemek durumunda,henüz bitmiş bişey yok,TS'nin açıklama yapması bitti manasına gelmez.Geçen gün de herhangi bi görüşmemiz olmadı diye açıklama yapmıştı Hacıosmanoğlu.Bir de burdan yak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.