Şimdi Ara

Tolga Cigerci 1milyon € ya Hertha berlinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizimkiler salih, hajrovic coplerine 3 er 5 er sacarken adam 1milyona hertha berline gitmis. Paralari bosa sacmayi ne zaman birakicaz merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tolga ciğercinin mustafa sarptan 3 artısını say desem sayamazsın ama sırf gurbetçi diye ağzının suyu akar sana hamitinle mutluluklar dilerim senelik 10 trilyoncuk kazığıyla beraber iyi geçinin
  • Dusunmuyorum cop olacagina. Gecen sene Monchengladbachtaydi. Bizim UEFA grup maclarinda dokturmustu. Kadikoyde guzel sutu ve penaltidan golu var. Cop olsa Berlin 1.000M almaz...... En azindan su kosullarda bizim takimlarda cok rahat oynar yerli oldugu icin.

• Galatasaray talip olsa 4 milyondan kapiyi acarlar, Turk kulubu olunca katar kulubu yerine sokuyorlar bonserviste.

• Bu takım yerli alsada yabancı alsada suç, hiç kimseyi almasa yine suç kovulmaya yer arayan adamı takımdan kovsada suç, kovmasada suç. Bir yerden giydireyimde ne olursa olsun havansında yaşıyorsunuz.

Senin o çöp dediğin oyunculardan daha çöp bir oyuncu belkide? Hiç izledin mi bu adamı allahisen.
  • ilgilenilse bile türkiyeye gelmezdi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

tolga ciğercinin mustafa sarptan 3 artısını say desem sayamazsın ama sırf gurbetçi diye ağzının suyu akar sana hamitinle mutluluklar dilerim senelik 10 trilyoncuk kazığıyla beraber iyi geçinin

aynen moruk aynen. senin zihniyetindeki adamlar iki sene önce omer toprak 1m euroya leverkusene giderken aynı şeyi söylüyordu yine. adamin orta sahasında ceyhun oynuyor tolgaya laf ediyor hey allahım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nuri Şahin Real Madrid de
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    Tam Dicektim size 5 milyona gelir diye bir baktımki gitti takımda herta berlinmiş :D sizde verin 1.5 falan gelirdi size :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

quote:

tolga ciğercinin mustafa sarptan 3 artısını say desem sayamazsın ama sırf gurbetçi diye ağzının suyu akar sana hamitinle mutluluklar dilerim senelik 10 trilyoncuk kazığıyla beraber iyi geçinin

aynen moruk aynen. senin zihniyetindeki adamlar iki sene önce omer toprak 1m euroya leverkusene giderken aynı şeyi söylüyordu yine. adamin orta sahasında ceyhun oynuyor tolgaya laf ediyor hey allahım

adam burda kötü oyuncu dememiş zaten, azcık düşünsen anlaaycaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

salak oldugumu düşünüyorsanız neden cevap veriyorsunuz ki?
    adam gayet gurbetçi oyunculara garezmiş gibi konuşmuş. ben de konuyu açana adamı izlememişsin konuşuyorsun tarzında yazdığını düşündüm ilkten fakat tolga'yı aşağılamış mustafa sarp benzetmesi ile.

• quote:

tolga cigercinin o salih denen adamdan hiç bir -si yok koçum. o kalası alacagına 1 milyon euroya bunu almak vardı diyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

salak oldugumu düşünüyorsanız neden cevap veriyorsunuz ki?
    adam gayet gurbetçi oyunculara garezmiş gibi konuşmuş. ben de konuyu açana adamı izlememişsin konuşuyorsun tarzında yazdığını düşündüm ilkten fakat tolga'yı aşağılamış mustafa sarp benzetmesi ile.

ben salak demedim sana, sen direkt isimlere takmışsın.
    adam konu açan arkadaşa, tolga ciğerciyi izlememiyorsun, sadece almancı diye abartıyorsun demiş, mustafa sarptan farkını yaz desem bişey diyemeyeceksin demiş, bu adam mustafa sarp gibi demek istememiş, orda fidel castrodan farkı nedir söyle de diyebilirdi.

yada ben çok ince düşünüyorum, bu şekilde yazmıştır sonucunu çıkarmaya çalışıyorum

• bence şuan almanyadan alınacak en iyi gurbetçi hakan dır sonra emre can . 10 ar m verselerdi ikisinide alırdık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.