Şimdi Ara

Tolga Çevik 'MERCEDES SLS AMG ALDI'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
8.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9 yıl önce dizinin setine Akbil’le giden Tolga Çevik resmen kanatlandı! İşte ünlü komedyenle ilgili haberin detayları..

“Komedi Dükkânı”ndan haftada 60 bin lira, oynadığı reklam filminden de yılda 1.5 milyon lira kazanan Çevik,

Porsche cip ve otomobilden sonra kendisine 300 bin Euro’ya Mercedes SLS AMG aldı.

EVLENDİ, İŞİNDE ZİRVEYE ÇIKTI

Allah Tolga Çevik’e “Yürü ya kulum” dedi! Çevik, 9 yıl önce oynadığı dizinin setine cebinde Akbil, İETT otobüsüyle gidip gelirken çok çalışıp adını en çok kazanan oyuncular listesinin tepelerine yazdırmayı başardı. 2004 yılında Cem Yılmaz’ın kız kardeşi Özge Çevik’le evlenen ünlü komedyen, Komedi Dükkânı programıyla bir ikte hızla zirveye tırmandı. İlk olarakda 3 yıl önce kendisine Porsche Cayenne cip aldı.

CEM YILMAZ’LA AŞIK ATIYOR

Tek başına rol aldığı Komedi Dükkânı’ndan haftada 60 bin lira kazanan, oynadığı reklam filminden ise yılda 1.5 milyon lira gelir elde eden Tolga Çevik, otomobil koleksiyonuna geçen yaz, üstü açık bir Porsche ekledi. Otomobil konusunda kayınçosu Cem Yılmaz’la yarışan Çevik, son olarak geçtiğimiz günlerde 300 bin Euro’ya Mercedes SLS AMG aldı…

Mercedes SLS AMG marka bir otomobil alan ünlü komedyen, bu yeni oyuncağıyla önceki akşam Bebek’teydi. Midpoint’te arkadaşlarıyla buluşan Çevik, çıkışta kapıları kanat gibi yukarı doğru açılan aracına binerken görüntülendi.

• hayırlı olsun ne diyelim :)
  • Nereden nereye... Bide programında ödeme yapmıyolar diye isyan ediyo.
  • SLS moda oldu bu ünlüler arasında başka araba yok sanki
  • beğendiğim bir sanatçı güle güle kullansın allah kaza bela vermesin.
  • Metinde de geçtiği gibi çalışıp kazanıp almış adam. Helal olsun, Allah bir gün bize de kısmet eder inşallah. Kenan İmirzalıoğlu'nun bile 45.000 aldığı söyleniyordu Hürriyet'de, Komedi Dükkanı'ndan bölüm başı 60.000 alması şaşırttı beni.
  • Kaçıncı arabası yahu pes, çok zenginsen alırsın 2 tane araç biri spor biri aile için jeep tarzı bir araç yeter, araç koleksiyonu yapmanın mantığı nedir hiç anlamıyorumm. Yeri gelir işler iyi gitmez vergisini ödeyemez halede gelebilirsin. Tabi parayı kazanan tolga çevik istediği gibi harcayabilir, kendisini beğenirim helal hoş olsun iyi günlerde kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Haziran 2011; 15:43:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Kaçıncı arabası yahu pes, çok zenginsen alırsın 2 tane araç biri spor biri aile için jeep tarzı bir araç yeter, araç koleksiyonu yapmanın mantığı nedir hiç anlamıyorumm. Yeri gelir işler iyi gitmez vergisini ödeyemez halede gelebilirsin. Tabi parayı kazanan tolga çevik istediği gibi harcayabilir, kendisini beğenirim helal hoş olsun iyi günlerde kullansın.

abi insan durduramıyor demek ki denemek istediği tüm arabaları alıyor
  • Acun Aston DB9 ne zaman aldı ya hiç magazinde yakalanmadı

"İlk olarak Beykoz Konakları’ndan ailesiyle birlikte oturmak için villa satın alan Ilıcalı, şimdilerde arabasını değiştirdi. 3 yıldır kullandığı otomobilini satan Ilıcalı, Kuruçeşme’de bulunan Royal Motor’dan Aston Martin DB 9 marka otomobil siparişi verdi. Ilıcalı 15 gün sonra gelecek olan gri renkteki arabasını kendisine yapılan çok özel bir indirimle aldığını söyledi.

Çocukluk hayalinin gerçek olduğunu belirten ünlü sunucu “14 yıldır yarış motorsikletine biniyorum. Arabalara ve motorsikletlere ilgim var. O yüzden Aston Martin çok sevdiğim bir arabaydı. Hayalim olan bir arabayı alıyorum. Günde 17-18 saat çalışmamın bana en güzel ödülü oldu. Umarım benim gibi herkesin hayali de gerçek olur” dedi. İngiliz yapımı Aston Martin otomobillerde plastik kullanılmıyor ve tüm parçaları elde yapılıyor.

James Bond filmlerinin vazgeçilmezi olan bu otomobilden Türkiye’de sadece ünlü şovmen Cem Yılmaz ve işadamı Mehmet Germiyanlıgil’de buluyor. Dünyaca ünlü aktör Sean Connery de Aston Martin düşkünü ünlülerden. "

• para var huzur var
  • hehehehehe hayirli ugurlu olsun :D
  • bian mesut çevik le karıştırdım
  • Şimdi bu arabadan bende olsa da resimdeki gibi bir mekanın kapısında flaşlar patlarken binsem, kesin kafayı çarpardım. Karizma çizilirdi...
  • AMG vay be
  • 60 000 tl bana az geldi tek başına çok tutulan bir program yapıyor. Ne diyelim hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci
    AMG vay be

• Allah bize de nasip etsin
  • Param olsa bende alırım kullanır satarım sonra. Çalışıyor kazanıyor, çalıp çırpmıyor enazından Helal olsun benim yerimede binsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Çevik, 9 yıl önce oynadığı dizinin setine cebinde Akbil, İETT otobüsüyle gidip gelirken

9 yıl önce akbil varmıydı ?
  • Dün altın kelebek ödülü kazandı.onu da yeni arabası için takasa verecem dedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.