< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOKİ Başvuru takibi nasıl yapılır ? (2. sayfa)

-
-
Ödenebilir ama erken ödeme yani borcu kapatmada indirim dönemleri oluyor. O tarihte ödeme yapılması daha avantajlı oluyor. Atıyorum kalan borç 600.000TL ama kampanya döneminde %10-15-25 artık ne olursa indirim oluyor.
-
Yılda yüzde 30 enflasyon olursa dediğin oranların hiç biri kurtar mıyor hocam. Eğer çıkarsa direk kapatma yoluna gitcem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayın 19undan sonra başvuru kısmı herkese açılacak o zaman başvuru takibi yapabilirsin. Şimdi yoğunluktan dolayı tc nin son rakamına göre işlem yaptıkları için tc son rakamı baktığın günün tarihine uymuyorsa o menüye kadar gelemediğin için bakamıyorsun.
Ayın 19 işlemler herkese açılacağı için konut başvurusu menüsünden başvurunu konrtol edebileceksin.
-
Twit abartı olmuş. Bugün bankadan konut kredisi alıp ayda en az 15bin TL ödeyebilmek de kolay değil. Peşinat ise cabası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zamana kadar evini alamayanların işi gerçekten zor.
Ben 2016 sonunda 3+1 daire aldım 170.000TL'ye. 77.000TL 69 ay 0,89 ile kredi kullandım. Aylık taksiti 1498,25 TL oldu. Normalde bu ay bitmesi gerekiyordu ama ben temmuz sonunda bankanın ev sigortası ile ilgili bir şeye kızıp kalan son 2 taksiti de ödeyip bitirdim. 170.000TL'ye aldığım ev şimdi 1.200.000TL oldu. Evin fiyatı memur maaşı oranında arttı desem tokiye göre kredi taksitim bu sene 10.500TL olurdu.
Bu kadar konut işinin gerçekleşeceğine de pek inanmıyorum. İnsanları bir çıkmaza sokacaklar bu şartlarda.
-
Ben e devletten genç kontenjanından sabah başvuru yaptım. Sms falan gelmedi. Para da yatırmadım. E devletten baktım değerlendirme aşamsında diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzerime 1+1 ev var, başvuruyu yaptım sms geldi. Parayı yatırsam kuraya kalabilirmiyim yoksa bir süre sonra iptal mi olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hiper enflasyon olan bir ülkede taksitle ev almaya kalkmakla kafaya sikmanin arasinda hicbir fark yoktur! Dahasi bu evlerin yapilacaginin garantiside yok. Hükümet giderayak Tosuncuga yatacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Eylül 2022; 11:58:29 > -
Merhaba
SMS ulaştımı acaba ne yaptınız bu durumda
-
Sms gelmedi daha. Tc son rakamı tutmadığı için sistemden kontrol edemiyorum şuan.
Sms gelmedi bende dun sabah 8 de basvurdum nasil olacak bu suan sayfaya giremiyorum tc kimlik son rakamından dolayi
bankamatiğe gittim iban istiyor ne. bu zırvalık hiç biyerden bakılmıyor.
Siz de mi genç olarak başvurdunuz?
Evet genclikten cikmama 1 ay varken :) genc kagorisinden ama basvuru ucretini yatiramadim daha bilgilendirme sms gelmedi e devletten tokiyede giremiyorum kimlik son rakam kisitindan dolayi kaldik oyle .
pazartesi tc sınırlaması kalkıyormuş, o zaman bakarız. sms gelmemesi ise bankalardaki yoğunlukmuş.
-
-
Bana da mesaj geldi şimdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X